Звездни компромати - Май'21

• 280 098
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 490
Патрашкова има мисъл и поведение на журналист и ако се отдели от кокошарника на Гала много повече хора ще я оценят.

# 2 491
  • София
Патрашкова има мисъл и поведение на журналист и ако се отдели от кокошарника на Гала много повече хора ще я оценят.
Жената изкарва пари. Все пак всеки трябва да оцелява, а за смислена журналистика не виждам някой да плаща. В крайна сметка, дори по темите във форума се вижда какво вълнува хората. Сериозни теми умират бързо. Политическата се поддържа от 5 потребителя.

# 2 492
Е, тя правеше смислена журналистика. Във вестник Галерия.

# 2 493
И аз мисля, че в момента няма откъде да изкара тези пари, които дават Нова и На кафе.

Иначе сигурно иска да прави висока журналистика, но в днешно време просто няма как.

# 2 494
Има само претециите за журналист. От журналист лесно се става мисирка, ама от мисирка журналист е мисия невъзможна.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 19:54 от Sysly

# 2 495
  • София
Не мисля, че е мисирка. Смятам, че е умна, но всеки иска да изкара пари. Може след време да може да си позволи да направи нещо, което и подхожда.

# 2 496
Приятели, Сексът и града, 2 ма мъже и половина, Теория на големия взрив- все емблематични сериали, но никога не съм не съм ги харесвала.
А това да правят римейк ми е малко притоплена манджа. Винаги съм се чудила на хора, които гледат многократно сезоните. Харесвах като дете Алф и пълна къща, но да тръгна сега на стари години да ги гледам отново.... едва ли. Единсвено отчаяни съпруги бих гледала отново, защото е доста заплетен сюжета и много лесно се забравя кой какво направил.
Ваня Щерева така се е фотошопнала че и тя няма да се познае, Андреа.... не знам защо се излага така с тези рисунки уж снимки.
Галка от Каризма евала, че в години, в които всички популярни личности са аниме герои  поне е себе си и явно със самочувствие, а не комплексарка с нос, уста, скули, бюст по калъп

# 2 497
  • София
Мен тези сериали на дърти години повече ме кефят. Имам по-дълбок поглед, а и ме разстоварват.  Има и елемент на носталгия и стрес като осъзная от кои години са.

# 2 498
И Приятели и Двама мъже и половина и ги гледам по тв. Рядко пускам, но когато ги въртят - гледам. Разтоварват ме, определено.

# 2 499
  • Бургас
Ужасна ми е Деси Банова, супер противната.

# 2 500
Ужасна ми е Деси Банова, супер противната.

Деси е ужасна, но Наков и Жасин са не по-малко ужасно. Този с книгите дето говореше за себе си в трето лице също.
Сякаш добре ги бяха подбрали, да си подхождат тази седмица.
Само актрисата ми хареса.

# 2 501
На Патрашкова роклята Ив Сен Лоран от предната страница е копие. Бях я слушала в някакво интервю как разказваше, че харесва модели от котюр и ги показва на шивачката си. И точно тази рокля беше една от показаните.

Ето и една Камелия

# 2 502
Ако Анистън наистина е била влюбена в Шуимър,е щяла да зареже Брад Пит...

"Имало е нещо", тип прехвърчане на искри в първи сезон, 1994 година. Тогава Дженможе само да е сънувала, че ще омае БраДчо някой ден. Grinning
Това е даже преди "Седем", който излиза 1995 година, по време на снимките на който започва връзката на БраД с Гуинет. Wink

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 21:24 от TuЛи

# 2 503
  • София
Титли, може и да се бъркам, но Джен има връзка с Брад доста преди той да стане известен. Чела съм, че тя доста му е помогнала в кариерата.

# 2 504
Титли, може и да се бъркам, но Джен има връзка с Брад доста преди той да стане известен. Чела съм, че тя доста му е помогнала в кариерата
Запознават ги мениджърите им през 1994г, същата година излиза Легенди за страстта, който го прави известен. Мисля че дългата коса му помогна повече от Анистън Smiley

Общи условия

Активация на акаунт