Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 88 269
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Mediterraneo
Това е класика в жанра, подпъхнат край в колана Simple Smile

# 1 006
  • София
Аз винаги се проверявам отзад, като съм с пола. Навик.
Да се "похваля" - развалих един солей в сушилнята. Хем си мислех, че трябва да извадя нещо...Ама и така е интересно.

# 1 007
Каква е сега? Ако я изпереш само с вода и я сложиш да се суши дали няма да се оправи?

# 1 008
  • София
Изправи се тотално! Но е лъскава, така че пак е ефектна.

# 1 009
Много обичам дълги рокли, но като ходя да да се виждат колене и глезени! Тънки са и си ги харесвам.

# 1 010
  • София
Сетих се за една моя случка с дълга рокля и се смея сама. Имах една дълга до земята рокля без презрамки, беше на ластик горе и под бюста също. Отивам на работа с нея, а тогава работех на главна улица, наоколо беше пълно с магазини и заведения, а точно до работното ми място имаше едно доста голямо. Пред вратата има едно стъпало, аз съм натоварена подобаващо. Отключвам вратата, правя крачка да кача стъпалото, настъпвам си роклята, смъквам я до кръста и оставам по сутиен, а ръцете ми заети и за секунди изпадам в ужас. Не помня вече пуснах ли нещата, за да се оправя, но помня, че в стъклата виждах как хората зад гърба ми просто припадат от смях. Добре, че имаше ластик и под бюста, че можеше да остана и по гащи иначе. От тогава не нося рокли без презрамки, особено пък дълги.

🤣, аз съм го правила този номер с подобна рокля, но нямах сутиен 🤣. Добре че беше в заведение на плажа.

# 1 011
От тази тема се зарибих по мамските дънки,вече имам 5 чифта-тези са последните ми от миналата седмица.И едни взех от тия с широките крачоли,а тесни в дупето,с нарязани колене.Повече скинита не смятам да нося изобщо .

# 1 012
  • Пловдив
Ейч Ем ли са дънките?

# 1 013
  • В градината...
Като ти стоят добре, защо да не ги носиш?

# 1 014
Ейч ем са да .Мога да ти дам снимка на модела,но линк не мога от приложението.
Скинитата бяха навик по-скоро,тия мамските по-добре ми стоят а и са много по-удобни.

# 1 015
  • София
Може ли снимка как изглеждат мамски дънки, моля Simple Smile

# 1 016
  • Пловдив
Ейч ем са да .Мога да ти дам снимка на модела,но линк не мога от приложението.
Скинитата бяха навик по-скоро,тия мамските по-добре ми стоят а и са много по-удобни.
Елка, нали има снимка по-горе...

Бобчита, да може и на ЛС.

# 1 017
Те на снимката изглеждат почти като скини.
И аз моля за снимка на модела.

# 1 018
Аз също ги виждам като скини.

# 1 019

Това е модела.

Общи условия

Активация на акаунт