Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 414
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 125
  • пустинята Гоби
Моите бански са от Etam,  доволна съм.

Деформацията на кокалчето на краката се получава от тесни обувки, не от високи. Хич не съм за ниски обувки вече, ама днес получих тези. Поне са много удобни и кокалчето на проблемния ми крак не се вижда. Няма да прекалявам с носенето.
Скрит текст:

# 1 126
  • София
Чета си сега вестника, 24часа, купен тази сутрин и попадам точно на такава реклама 😃
Скрит текст:

# 1 127
Чета си сега вестника, 24часа, купен тази сутрин и попадам точно на такава реклама 😃
Скрит текст:
И ортезата, и стелкате вършат работа само ако са изработени индивидулно за дано ходило. След диагностика и измерване, всичко друго е само реклама за пари.

# 1 128
Аз се запалих  по червеното, и какво мислите за тия сандали ,изглеждат удобно.

# 1 129
  • София
Аз от 16 годишна не съм слизала от токчета и нямам проблем. Баба ми на по-висок ток от 4 см не се е качвала и има.
Агент, ако отворят границите ще се видиш в чудо. От снимките си избрах дупе и крака 😆.

# 1 130
Кокалче се маха само оперативно. Всички тия стелки и разделите са пунта Мария.

# 1 131
  • пустинята Гоби
Аз си купих такъв разделител от Алиекспрес, да видя какво е. Ами какво да кажа, наистина е пълна измислица. Гледам да не задълбоча положението с удобни обуща и това е.

На Кларкс червените сандалки са много симпатични. Аз с марката имам и добър и кофти опит, така че трябва да се пробват. Тези изглеждат меки и удобни. Ако цената е прилична, не му мисли - винаги може да се върнат.

# 1 132
Аз гледам тези сандали на Кларкс, но кажете лелински ли са. Изглеждат ми удобни. Показаните червени са супер, но не са за дълго носене, особено 8-9 часа навън.
https://www.obuvki.bg/sandali-clarks-lafley-leah-261577704-metallic.html
Миналата година почти цяло лято изкарах с едни бели - испански, от Джани ги купих, но не са на Джани. Страшно удобна обувка, стелката мекичка и малко надигната, все едно ие пълна с памук, така мека и комфортна я чувствах.

# 1 133
  • Sofia
Мими, за мен не са👍
Вчера влязох за сандали във физически магазин и излязох с пореден чифт летни кецове/маратонки/обувки...
https://www.obuvki.bg/snik-rsi-tamaris-1-24711-26-fresh-mint-uni-761.html

# 1 134
Аз се запалих  по червеното, и какво мислите за тия сандали ,изглеждат удобно.

На мен много ми харесват, а и ми изглеждат удобни.
Тези дни ще посетя физически магазин на Кларкс да ги пробвам, ако имат модела. Hug

# 1 135
Вие в България ли още спите на отопление? Аз от повече от месец спя на отворен прозорец /в случая - балконска врата/, а от скоро махнах и тънката завивка и съм само с чаршаф. На повече от 17-18° в спалнята ми е жега и не мога да спя.
Мими, не ми харесват и на мен, особено сребристия цвят. Обаче показаните от happy doc изглеждат супер!

# 1 136
  • София
Температурата през май в София беше много променлива. Спали сме и на пуснат климатик /за отопление/ и на отворен прозорец. За сандали беше 4-5 дни, не повече и то около обяд.

# 1 137
Вие в България ли още спите на отопление?

Аз не съм в Бг. Снощи навън беше 9 градуса. А и явно не съм единствената, на която й е студено, за да пуснат централното отопление отново... Rolling Eyes
Днес вече беше "жега"- 16.Grinning

# 1 138
Да оспамя малко да не ме забравите Simple Smile Гледам за температури и климатици си говорите. Топлолюбивите ще посрещна с удоволствие при мен. Малко позакъсня лятото, но джакузито е вече напълнено, бирата в хладилника, а стефанотиса разнася ухания на терасата ми. И мерките отпаднаха почти, така че Welcome to Malta Heart
Червените сандали са много мои, имам подобни мааалко по-високи тъмно сини и бели. Нося си ги с удоволствие с роклета и дънки.

# 1 139
Топлолюбивите ще посрещна с удоволствие при мен. Малко позакъсня лятото, но джакузито е вече напълнено, бирата в хладилника, а стефанотиса разнася ухания на терасата ми. И мерките отпаднаха почти, така че Welcome to Malta Heart
Ех, Магни, и без това ми се ходеше в Малта, а след любезната покана...тази године се замислих чуждото море да е там, защото нашето е постоянно пред носа ми. Ще го обсъдя с благоверния.

Общи условия

Активация на акаунт