Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 70 094
  • 828
  •   1
Отговори
# 375
Амбицирах се обаче да поръчам нещо друго,...
По този повод, приятелка онзи ден ми прати това. 😂 (повечето ми поръчки са направени в малките часове на денонощието)

# 376
По-скоро се чудех дали от малко и неизвестно магазинче да вземам нещо от неизвестна за мен марка, не че съм се спряла точно на розата с ванилия. По това се надявах някой да разпознае за какви парфюми става въпрос.

# 377
Здравейте, определено не разбирам колкото вас от парфюми, затова моля за малко помощ. 😊
Какво мислите за Arabian's secret?
В един физически магазин близо до Лъвов мост зърнах някакви видимо ориенталски парфюми в атрактивни опаковки на витрината, надписите нещо на арабски, на единия пишеше и "rose vanilla". Дали е добра идея да пробвам?
Изобщо нещо в такъв стил какво ще ми препоръчате?
Ако може от физически магазин.

Понеже винаги ме спират да си промотират парфюмите от Arabian's Secret в мола до нас, знам, че много си хвалят Хабиби, той им е нещо като икона и мисля, че е от бялата линия (имат бяла и черна колекция). На мен ми идват твърде силни, имат шафран и някакви подправки, нещо опушено също. Но имат и хубави неща,  честно казано последния път отидох да питам за кокос и въпреки, че нямаха нищо с кокос, държаха да извадят и да предложат други неща и ми напръскаха толкова блотери, че тотално се обърках. Определено едният блотер ми направи голямо впечатление и беше прекрасен, но кой беше - не знам. Със сигурност са изключително трайни и силни. Сигурна съм, че ще ти допадне нещо ако харесваш арабски парфюми.  Чувала съм, че Swiss Arabian са по-добри. Та може и тях да провериш. Успех и да се похвалиш после какво си избрала Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 16:10 от Fiona1

# 378
  • Пловдив
Аз от няколко дни си правя равносметка...До миналото лято поддържах 4-5 бр. парфюми, но благодарение на темата бройката стигна 20.Това количество започна да ме напряга до толкова ,че последните 3 стоят в кутиите неползвани.Мисля, да се опитам да се въздържа поне до август от нови придобивки ,за да привърша поне 4-5 от преполвените шишета.Вие колко броя парфюми имате ?

# 379
Лори, арабските парфюми са особени, пробвай на място най-добре. Аз се напълних с доста, в момента съм подарила и разменила повечето.

# 380
Моите парфюми не са много, но всичко на снимката е почти пълно, защото обикновено почвам един и го използвам докрай. Joy

# 381
  • NE
Тъкмо бях мирясала с градините на Мосю Ли и си викам, това търсих и днес подуших Valentino Valentina. И сега само него мисля. Очакват се през месеца много официални поводи и някак ми пасна на цялата идея. Въпроса е основната версия или Valentina Acqua Floreale.
https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentina-12770.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentina-Acqua-Floreale-17156.html

# 382
Аквата е нетрайна, по-добре класическата Валентина.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 01:43 от Анонимен

# 383
Аз съм пристрастена към Angel Iced Star. Тези кокоси, плажове, яхти, Малибу ме побъркват от кеф. Хората не спират да ме питат какво нося, защото се пръскам често и по много. За мен обаче си има много от Ангела. Това е любимата ми лятна версия от трите круизни.

# 384
Как e като трайност D&G Light blue intense? Търся си нещо свежо за лятото, но знам, че свежите парфюми са по-нетрайни. Не познавам и оргиналната версия и ще съм благодарна да опишете какъв аромат е. Има коментари, че е много остър и мирише на почистващ препарат Flushed така ли е?

# 385
  • София
Здравейте! Може ли по няколко думички за Mon Guerlain Intense? Благодаря! 🌺
Извинявайте, че повдигам въпроса си! ☺️

# 386
Как e като трайност D&G Light blue intense? Търся си нещо свежо за лятото, но знам, че свежите парфюми са по-нетрайни. Не познавам и оргиналната версия и ще съм благодарна да опишете какъв аромат е. Има коментари, че е много остър и мирише на почистващ препарат Flushed така ли е?

По-добро е като трайност от оригиналното лайт блу, но все още не достатъчно. На мен ми мирише леко остро цитрусово в началото и след това става сапунен.

# 387
  • NE
Аквара е нетрайна, по-добре класическата Валентина.
Много благодаря. Поръчах Valentino Valentina, наистина ми е писнало от нетрайни аромати.

# 388
По-скоро се чудех дали от малко и неизвестно магазинче да вземам нещо от неизвестна за мен марка, не че съм се спряла точно на розата с ванилия. По това се надявах някой да разпознае за какви парфюми става въпрос.

ако искаш арабелка, с която да се чувстваш добре, избери си една в края на септември
вече им е горещо и вероятно няма да ти донесе удоволствието, което искаш/очакваш
а до есента ще си я намразила дори и само, ако седи забутана в шкафа ти
аз спрях да гледам към арабските парфюми, защото комбинацията ууд и роза вече ми омръзна (направо ми втръсна), а реално я харесвам - по тази причина запазих няколко варинта и ги пръскам рядко, за да продължават да ме радват

# 389
Аз от няколко дни си правя равносметка...До миналото лято поддържах 4-5 бр. парфюми, но благодарение на темата бройката стигна 20.Това количество започна да ме напряга до толкова ,че последните 3 стоят в кутиите неползвани.Мисля, да се опитам да се въздържа поне до август от нови придобивки ,за да привърша поне 4-5 от преполвените шишета.Вие колко броя парфюми имате ?
Лично аз имах 25 до Нова Година. И направо не знам какво стана след това ама сега ме е страх да ги броя. Като знам колко поводи и празници имах ,и цялото домочадие реши, че парфюми ще ми купува. Направили конспирация, хакнали ми уиш-листата (която беше покъртително дълга) и като се захвана едно получаване на все желани и искани аромати....Спомням си, че по едно време аритмия получих. Та така.. И реших никакви равносметки да не правя. Каквото такова! Редя по рафтовете, любувам им се и съм щастлива. ММ казва, че в една къща ако жената е щастлива, значи всички ще са.Хаха.

Общи условия

Активация на акаунт