Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 956
  • 2 480
  •   2
Отговори
# 420
Интересен ми е фотоепилаторът, дали би вършил работа, предвид драстичната разлика в цената с тези по големите вериги?
П.П. Иначе от иберийска седмица винаги зареждам португалския зехтин - много ми е удобен и за складиране, и за използване в тази кутийка.
Имам от преди мисля,че е същият ефект няма дълготраен трябва ,нон стоп да се ползва. От студио имах по-добър резултат от няколко процедури.

# 421
  • София
Душата, щом тъй казваш, може и да го пробваме тоз крем, поне като име ми харесва засега. Grinning
Пък това кое е - "пастейшите"?
........................
Душата, крем Каталана трябва да бъде фин нежен крем, сега какво са сътворили в масовото производство не знам, ще го пробвам и ще споделя, а пастейшите са световно изнестни португалски сладкиши, опитвала съм ги в оригинал, жестоки са, но както писах по-горе не знам дали не са се овлажнили в опаковката, както спомена и Angela, иначе на вкус са перфектни. Ще ти покажа снимка, моите са малко мързеливи, защото не направих ръчно бутер тесто, но са много добри,  може и да се сетиш за кой вид сладкиш става въпрос
Пропуснала съм го сирене Манчего, но ще взема задължително, много го харесвам.
ПАШТЕЙШ ДА НАТА - PORTUGUESE CUSTARD TARTS
Скрит текст:

# 422
Morena™ + marchеva14™ = визуална наслада за гладни и лакоми мадами (БГМамми) с любезното съдействие на форума и ЛидлТочкаБеге. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 423
JustMila, на мен точно такива мисли за ваканция, лежерно  време и релакс ми навяват тези красоти Heart дано да не са прекалено малко бройки

Момичета, моля ако някой има възможност нека откликне на молбата на NIq... аз я насочих към тукашните добри души и много се надявам да зарадваме малката й дъщеричка Heart
Ние имаме от тези пъзели (нашите са с момиченце) два, но от предишно пускане - нещо със сестра ми не се бяхме разбрали и двете бяхме купили еднакви. Ако не е проблем, че е различна картинката и никой не открие от другите, нека Nlq драсне едно съобщение.

# 424
За арабския кускус. Просто вълшебен, какъвто го исках да бъде. Днес го правих за обяд с агнешкото. Без каквото и да било друго овкусяване, много пленяващ вкус и аромат от самия грис. Всички нахранени и с лекота в стомаха след това, нищо общо с нахранване с паста или пък с хляб. Бих могла да му слагам добавки като домат, червена чушка, маслини....но нямаше нужда. Съжалявам, че взех само 4 кутии, иска ми се да е постоянен асортимент, на много добра цена е. И нали..говоря за нашия вкус, да не стане грешка, понеже някои искаха чак да го изхвърлят. 😁

# 425
  • София
Morena™ + marchеva14™ = визуална наслада за гладни и лакоми мадами (БГМамми) с любезното съдействие на форума и ЛидлТочкаБеге. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
изключително си мила , благодарим  от името на двете ни! Когато някой си има хоби, както ние двете с Моренка, е много приятно някой да ти даде добра оценка, не че сме върха,  поне аз съм много далеч от добрите кулинари, но се стремя нещо да направя  прилично и съответно да го покажа, още веднъж благодаря!!!

# 426
marcheva14
Скрит текст:
За нищо! Удоволствието от наблюдаването на снимковите ви материали е изцяло мое, и то какво. Joy Всеки път като ви гледам снимките, се чудя дали да не си направя тест. Thinking После се сещам, че просто съм лакома. Laughing А когато има някой зайко, гъбки и т.н. и се случи няколко дами да качат снимки на кулинарни вариации... Еххх... тогава си викам: "Дано не припадна, докато стигна до хладилника... Дано! Дано! ДанО! Joy Бъдете здрави и продължавайте да давате вкусни идеи. Simple Smile Любовта не знам доколко е спасила света, но виж манджата... има много пръст в тая работа. Smiley

# 427
Португалският зехтин в метална кутия е супер. Винаги купувам, когато пуснат.
И аз чаках вакуумиращата машина. Може ли линк за фолиото? Благодаря!

# 428
  • Sofia
Чушка, благодаря!
Душата, благодаря за онагледяването на бисквиткит/сладките! Simple Smile
Соул, да, не винаги е нужно овкусяване на кускуса  - понякога, особено към яхния (тажин или къри) е просто вместо хляба (както и полентата), пък и когато в ястието има доста вкус... Simple Smile

# 429
Страхотен ранен традиционен пазар си направих. Комбо пилето при нас (София, Раковски) беше на цена 4,99, а не 5,49, както е по брошура. Взех и кора яйца Л размер на 4,49, както и любими артикули с оранжев етикет. Доста спокойно беше, макар че явно много хора все още не са разбрали, че работното време на магазина вече е 7:30, а не 7 ч. и имаше бая народ в 7:25.

Имаше бая панталони, клинове, спортни сутиени. Черният спортен сутиен (който го няма в брошурата) ми се видя доста стабилен за усилено кардио, но просто, както някоя от вас каза преди време, имам и клинове, и спортни бюстиета повече от Ивет Лалова, та пропуснах Grinning Нищо не взех с купони, с Лидл плюс, нищо не ми и се падна, но вече спряхме да купуваме неща само за пробата.

# 430
Явно народа го няма,щото оня ден взех лаврак от  братския К. На 6 или 7 лева килограма, от Лидл също различни намалени храни. Ми чудесно Simple Smile доволна съм

# 431
Вчера някой беше писал, че търси ролери и не намерил. Та в Лидл Борово има цял кош, ако иска да намине и пробва с детенце. Също и много хубави книжки за малките имаше със звуци различни видове, но не разгледах всичко и дали има такава с тялото дето беше писала с молба една мама. Не ми е на път и няма да ходя скоро, но някой може да погледне за книжката (тъжно ми стана за детенцето щом толкова я иска)
Синия рол он също го имаше, както и панталони дамски всякакви, два вида балеринки -едните по-мека изк. кожа, другите, като велурени  (на различни места са сложени на 11 и 12 лв) Имаше много неща от италианската седмица, ама много ми се видяха и добре заредени. Аз си взех балеринки, тапи за уши, някакво нещо непромокаемо за телефон (не знам къде ще го ползвам) , една туника (евтина и ефирна ми се видя за 7лв) и едно за прозорец, че при санирането ми махнаха комарниците и не могат вече да се поставят , та..не знам , в някаква кутия (има бели, черни и сиви) има някаква лепенка, ама хич не знам дали ще стои това нещо. От коша с намаление 2 клина дълги за майка взех, че пълничка и трудно намирам.
Много бебешки неща имаше за който има нужда да знае. Май нещо пререждаха и може да зареждат и друго , но ми направи впечатление многото италиански продукти този път. А, някакъв балсамов оцет взех с пръскало, ама сега гледам пише от Индия бил, пък уж италиански. Други неща обичайни взех, торта Гараш нямаше от моята розовата.
ПП. Имаше белгийски бонбони намалени на 4 лв от тези на два реда дето е кутийката, взех две, че скоро ще имам повод и да почерпя. Дават май до 5 бройки да се вземат.

# 432
Забравих да напиша, че в Лидл на Раковски имаше много, ама наистина много сос бешамел. Нали сте му фенове, а някой написа, че било кът в някой от магазините Simple Smile

# 433
Да, вчера прочетох за този сос и го видях в Борово, чудих му се дълго, ама малка кутийка и ...не взех. Пише, че е готов, ми то за 2 порции нещо да полееш ми се видя или нещо друго го правите. Много обичам, ама хич ме няма в кулинарното изкуство(( Не посмях да взема.

# 434
Ролкови кънки - в зелено, видях вчера и в Младост 2.

Общи условия

Активация на акаунт