Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 771
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 600
Универсалните кърпички си бяха любим продукт на всеки, който ползва такива. Ще се търси алтернатива явно, те сега нямат нищо общо с това което бяха... а като ви чета, изглежда че и останалите видове са същите.

# 601
Не знам дали е коментиран сета за пица
Имах един от преди 7-8 години и още го ползвам' днес си взех нов, дано е същото качество

# 602
  • София
Коктейлните домати са много хубави, съжалих, че купих само две опаковки:smiley:

# 603
Не знам дали е коментиран сета за пица
Имах един от преди 7-8 години и още го ползвам' днес си взех нов, дано е същото качество
Ще очаквам да споделиш мнение има ли промяна в качеството.
Коктейлните доматки са супер- купуваме ги и на 3,99 лв.
Утре ще ходя за чаши за кафе стискайте ми палци
Аз много му се чудих за ваканционния ни имот, че често правя пица, но за 4 пици ни е многа и мислих дори да го взема за вкъщи, а там дя си занеса двете тавички за пица ( от Мьолмакс с дупки) - супер са

Доста често попадам на интересни неща на -30% вЛидъл Разлог( като ходим на Банско) ако търсите нещо свиркайте да погледна там

# 604
Преди няколко дни си купих босилек в саксия, но листенцата му покафеняват. Явно нещо бъркам в грижите. Вие как го отглеждате?
Следя каталозите и форума, но май тази пролет не са пускали пликове за дрехи за вакумиране.

# 605
  • София
И при мен така + ментата не е ок. Ще чета сега как да ги спасявам.
Преди няколко дни си купих босилек в саксия, но листенцата му покафеняват. Явно нещо бъркам в грижите. Вие как го отглеждате?
Следя каталозите и форума, но май тази пролет не са пускали пликове за дрехи за вакумиране.

# 606
  • Бг-мама
Сладоледа с шамфъстък от утре , който е в кутията по 4 броя не става. Гаден бил с костилков вкус. Това по думите на моите чеда. Докладвам да не изгори и някой друг.

# 607
  • София
Някой има ли козметичното огледало, което ще е активно от утре? Чудя се дали си заслужава, ако може да сподели мнение Simple Smile.

# 608
Аз се чудех дали да пиша и негативен отзив за панакотата от тази серия сладоледи, не ги харесаха, какаовите зърна в глазурата били дразнещи, а отвътре нищо особено.

# 609
  • София
Здравейте. Скоро някоя от Вас писа, че е готвила кус кус с месо ако не се лъжа. Може ли рецепта?

# 610
  • Майничка
Кускусът е гарнитура, просто си сготвяш месото, заливаш кускуса с бульон, оставяш да набъбне десетина минути и слагаш месото отгоре или отстрани. Ако е на късчета, може да ги разбъркаш. Другият вариант е да го готвиш на пара в тенджера - отдолу вариш или задушаваш нещо, отгоре има кошница за готвене на пара и в нея е кускусът. Тогава само го навлажняваш с леко солена вода - сипваш по малко вода в шепа и претриваш зрънцата, докато се овлажнят, но не да се накиснат, после отива в кошницата. Тогава се готви по-дълго, над 20 мин.

# 611
Моя босилек го държа на слънце. Повяхва, когато забравя да го полея, но сложа ли му вода - след няколко часа отново се съживява.

# 612
  • Sofia
Здравейте. Скоро някоя от Вас писа, че е готвила кус кус с месо ако не се лъжа. Може ли рецепта?
Ето от мен рецепти с булгур/арабски кускус - https://morrennaa.blogspot.com/search/label/%D0%91%D1%83%D0%BB%D0%B3%D1%83%D1%80

# 613
  • София
Благодаря Ви, момичета. Утре мисля това да приготвя.

# 614
  • shumen
Пликове не са пускали още.
Аз взех някакъв сладолед и се хареса.

Общи условия

Активация на акаунт