Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 757
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Соленият карамел във фунийки го обожаваме с дечко! Или поне миналата година беше разкошен, като за нас, и много ме беше яд, че не беше в редовния асортимент и само един път го бяха пуснали. Вчера взех една кутия, но не сме го опитали още дали е пак толкова хубав. Иначе шам-фъстъка отдавна съм го отсвирила - какъвто и сладолед такъв да сме взимали, все е бил с костилково-кайсиевия вкус, а не точно на шам-фъстък. Почивам от Лидл до сряда Simple Smile

# 631
А пък аз да кажа, че соленият карамел в кутии не е толкова хубав, колкото беше миналата година. Има си разлика, но не мога да определя каква.

Тази седмица ще пробвам във фунийките.

# 632
[Долните чаршафи някой видя ли ги...сатенирани ли са?

И коша с педал ли е, или без, че на снимката не се вижда...?

# 633
  • Бургас
А пък аз да кажа, че соленият карамел в кутии не е толкова хубав, колкото беше миналата година. Има си разлика, но не мога да определя каква.

Тази седмица ще пробвам във фунийките.
Не знам, аз вече опуках една кутия почти и не намерих разлика с миналогодишния, ама нямам претенции за кой знае какво небце на разбирач Simple Smile Не че е невъзможно и невероятно да се влоши вкуса и качеството на обичан продукт у нас...

# 634
И аз ще кажа за соления карамел вчера взех  1 кутия, до вечерта свърши НО..разликата с миналогодишния е ...по воден вкус и послевкус..м.г. беше с повече сметана , някак по вкусно и мазно/плътно ...като да си ял поразмразен сметанов сладкиш..тази гола вода.

# 635
Вчера и ние се добрахме до доматчетата от 0.79 лв. Така ахнах, като ги видях, че привлякох вниманието на двама татковци, ахнаха и те, като видяха цената, и си ровихме по кашоните. Взехме по 3 кутии. Прави ми впечатление обаче, че са различни доматчетата. Тук мернах на снимка в някакви по-скоро високи кутии с капак, доматите без клонки, а нашите бяха в тарелка и найлон, с клонки. Още не сме ги пробвали, де, но вярвам, че ще са хубави.

Иначе пазара го направихме в Лидл на Алабин. Половинката днес е рожденик и взе почерпката от там. Благодарности на двете други рожденички, с които се съветвахме при бонбоните. Бяхме по обяд и вече бяха заредили и иберийските неща, но не и суровото чоризо, на което му се каня най-вече.

И седмичният пазар от там направихме. Отидохме към 13 ч. и беше заредено с безумно много неща с оранжеви и дори зелени етикети. Мислех си, че сутринта ще са свършили още. Та едвам се прибрахме с торбите до вкъщи, а на касата оставихме 40 лв. Как да не го обичаш тоя Лидл Blush

# 636
КОКТЕЙЛНИТЕ черита винаги са били в квадратна тарелка.
А иначе черита бол видове има в лидл.

# 637
  • Велико Търново
В 8:03, в кварталния лидл е нямало нито една люлка! ММ е помолил да потърсят са му извадили. После отишъл към дамските долнища на пижами и е имало само Л и ХЛ размер. Няма да съм с ново домашно облекло Simple Smile
Заредил ми е нахут, да си ям сама и зехтин 750мл. За 7лв и нещо.
Смях се че купил Банани, защото всички други купували Simple Smile

# 638
  • Sofia
...Смях се че купил Банани, защото всички други купували Simple Smile
Щото са Dole.

# 639
  • Велико Търново
Да, доле са наистина Simple Smile

# 640
  • София
Отивам и аз на обяд. Само ако няма едно долнище на пижама за мен и сладоледи. А и банани за малкия, обожава, а напоследък само на гадни попадаме.

# 641
  • Стара Загора
И при нас на бананите имаше много хора, аз взех 2 долнища на пижами  за щерката. При чаршафите не спрях, че награбих от африканските маргаритки и нямаше как да ги нося.

# 642
Верото W5 още ли е хубаво или и него са го развалили?

# 643
Скрит текст:
Рано ранила Чушкана,
Неспала, йощ' неяла
За чаршафи се редила,
Редила, още блъскала...
Ходих да се бия за чаршафи и пижами и този път наистина постъпих, точно както не обичам. ПиснА ми обаче да съм добричка и да изчаквам и да оставам с пръст... някъде и този път се навирах изкусно между хората, рових като пиле и награбих няколко неща. Пижамите са СУПЕР-ДУПЕР-МУПЕР! Най-хубави за мен са тези в тъмносиньо, онези на райе се усещат една идейка по-плътни, сивите изобщо не ги пипах заради не изцяло памучния състав на горнищата. Взех си дори детската със синьото горно за момиченца, става ми, но обичам доста широки пижами и вероятно ще я върна. Тя дори няма горе от този широк по-твърд ластик, а е съвсем лекичък и мек, купувайте за вашите големи деца смело!!!
Тете, долните чаршафи с ластик НЕ са сатенирани, но ми се сториха много приятни на допир, взех.
Грабнах си и от комплектите...
Оставих много пари, но не съжалявам за нито една стотинка. Лидл ако са далновидни, ще ги пуснат тези пижами поне още два пъти, чудесни са просто!

# 644
  • Пловдив
Чушка ДоброЧушкова, как са като номерация пижамите? Като стандартната лидълска номерация ли?

Общи условия

Активация на акаунт