Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 757
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Тете, а има ли долни чаршафи с ластик от тъкан плат? Моля простете невежеството ми и ме ограмотете малко, може и на лични, може и с линкове да чета и снимки да погледна. Flushed И аз бих ги предпочела 100 пъти пред трикото.
Има, миналата година купих, сатенирани се водеха, бели ,екрю и сиви имаше.

# 661
  • София
Има, но в Лидл май не са пускали, все от тези трикотажните.
Скрит текст:
Иначе от 100% памук има в НМ.

Пускат и тъкан памук и сатениран памук, последно около НГ. В къщи основно сатениран памук използваме и долните чаршафи са ни основно от Лидл, в Техномаркет бяха пуснали уникални на Мекс и Есприт, но само горен с две калъфки,  идеално ги съчетах с долни от Лидл. Най-стария ни е на 3-4г. не е мръднал, а е минава през сушилня на всяко пране.

# 662
  • Козлодуй
относно фотоепилатора някой питаше по горе цената се определя от броя импулси - Лидълския с колко импулса е? Аз имам подарък с 500 000 импулса - не лидълски - намалява окосмяването ако спазваш схемата за твоя цвят кожа и цвят окосмяване - мисля че има тема за фотоепилатори но не зня къде е - може да попиташ там дали са обсъждали Лидълския Simple Smile

# 663
Въобще нямаше сладолед с шам фъстък, но имаше солен карамел. Взех и още едно руло с капучино, понеже ми хареса.
От пижамените шорти взех само едни, да не би пък да са прекалено къси. Тортилята и крема каталана не ги намерих, но взех други неща от седмичните. Скречът не печели.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 13:32 от pppqqq

# 664
  • Козлодуй
https://www.bg-mamma.com/?topic=1254277.735 - и там е питано за фотоепилатора Simple Smile
Колкото повече импулса има лампата толкова по-дълго ще работи щом свършат импулсите се изхвърля целия защото цената на лампата е колкото целия уред Simple Smile

# 665
pvacheva, много благодаря за инфото!

# 666
От писмените шорти взех само едни, да не би пък да са прекалено къси.
Това забравих да спомена, но поне тъмните шорти не са къси в сравнение например с летните пижамки, които пускат в Лидл. Тези от днес имат оформено крачолче и не "зяпат" настрани.

# 667
Пускали са, пускали са в лидл долни чаршафи с ластик, да. Изцяло памук, имало е и само памук, и сатениран такъв-той стои по-луксозно, леко лъскаво.
Тъкан плат аз наричам материята която е като пликовете и калъфките в момента.
Трико наричам материята която е като тениските.
И двата вида материи могат да са изцяло памучни и са такива де, в лидл.

Аз трико не искам, защото ми простее, второ става на бобчета и стои мърляво и раздърпано. Много по-луксозно, красиво и удобно ми е с чаршаф с ластик от тъкан плат/памук/.

Въпрос на лично предпочитание де.

Феникс в поста си горе е показала едни пликове с калъфка от ХМ..точно такива имам три-четири комплекта, плик с калъфка, готин е плата им. За сравнение, на Инглиш Хоум скоро поръчах - техните са пълен боклук..рехави и твърди като зебло.
ХМ ските са супер - мек и стегнат плат. Вземала съм ги за около 15-тина лева с кодове от ХМ.
Големи боклуци продават English Home! Отвратно качество..цени големи, сайт-бъгав и неясен..

# 668
  • Варна
Той и тъканият може да стане на бобчета, но трикото някак се разпуска, изкривява повече. Аз чаршафи с ластик си шия при шивач, тези лидски, кауфландски и т.н. никога не ми допадат като цвят. Ми пуснете нещо жълто, оранжево, бежово, защо все сиво, цикламено и подобни не разбирам.

# 669
Мерси, момичета!
Тета, разбрах те! Ако пуснат такива... Ехеее, палатка от предната нощ ще си опъна и ще купя 5... Joy

# 670
Купи, купи.... сатениран памук тъкан плат...много е луксозише, ще се чувстваш като принцеска..Simple Smile

# 671
Аз от Кауфланд взех като бяха на намаление преди няколко седмици. Но са без ластик, на мен не ми е важен, стоят опънати на спалнята и без него.

# 672
Аз от Кауфланд взех като бяха на намаление преди няколко седмици. Но са без ластик, на мен не ми е важен, стоят опънати на спалнята и без него.
Соул, моля те, ако се сетиш, пиши ми в коя брошура са били. Да им запомня марката и описанието и да ги дебна. И да си довърша комплекта "Принцесата и сатенените чаршафи". Joy

# 673
Момичета,

Тези мрежи за насекоми, за врата пускали ли са ги преди? Сглобени ли са или ти си ги сглабяш? Дали могат да се регулират размерите, че на мен ми трябват една идея по- малки Thinking

https://www.lidl.bg/bg/p/nov-stil-v-gradinata/zashchitna-mrezha- … a-nasekomi/p54802

Благодаря!

# 674
На мен като материя ми харесват и едни смес памук/лиосел, подобно на памучния сатен на мен поне изглеждат на допир, много приятни, но за децата предпочитам да взема чист памук, такива за мен и ММ бих взела - обаче са двойно по-скъпи (единичния комплект) в Икеа, в НМ има сега също, с разни кодове могат да се докарат до по-ниска цена, но не са ми толкова нужни, все още се въздържам от покупка. Лидълските сатенени комплекти, които са сега, обаче взех (за щерката като гледам разцветките ще бъдат).

Общи условия

Активация на акаунт