Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 085
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 720
https://www.bg-mamma.com/?topic=1254277.735 - и там е питано за фотоепилатора Simple Smile
Колкото повече импулса има лампата толкова по-дълго ще работи щом свършат импулсите се изхвърля целия защото цената на лампата е колкото целия уред Simple Smile

На лидл ските не се сменя лампата.
Иначе назад писах мнемие,чудеса не очаквайте трябва регулярно да се ползва и ефекта не е траен като не се светкате.

# 721
От сивите долнища пижами S ли е най-малкото, някой спомена за нещо, че пишело едно, а всъщност започвали от XS. Купих С-ка, че имам от предни години и много си ги тача тези моделчета, но ми е голяма, тогава съм купувала XS, чак когато се прибрах видях. Сега се чудя дали да ходя да го сменям с по-малко, ако изобщо съществува в номерацията.

# 722
https://www.bg-mamma.com/?topic=1254277.735 - и там е питано за фотоепилатора Simple Smile
Колкото повече импулса има лампата толкова по-дълго ще работи щом свършат импулсите се изхвърля целия защото цената на лампата е колкото целия уред Simple Smile

Иначе назад писах мнемие,чудеса не очаквайте трябва регулярно да се ползва и ефекта не е траен като не се светкате.
На съвременните не се сменя лампата, защото имат достатъчен брой импулси, че да ти стигне до края на живота. Ориентировъчно се смята 1000 импулса на сесия за цялото тяло.
Но за лидълски не мога да кажа, моят не е лидълски.
Скрит текст:
И не е вярно, че не е траен ефекта, животът ти се преобразява, но това е за другата тема.

# 723
Сега изядох един сладолед солен карамел, хареса ми, но не усетих сол (освен да ръсна малко...).

Бонбони Тримонциум, според мен са горе-долу същите на вкус, като тези бонбони на Линд, само дето са 5 пъти по-евтини:
Скрит текст:
Преди някой да възрази - нугата се предполага да има вкус на нуга, не на шоколад.

А тези пастетчета от сардини не са лоши, но и не са кой знае какво. Пастетите с рибен вкус на Аргета, са по-хубави.

# 724
От сивите долнища пижами S ли е най-малкото...
Според сайта им сивите и в двете дължини започват от S. Размер XS има само от тъмносините (отново в двете дължини). Ако някой на място е видял XS и от другите цветове, да свирка. Simple Smile

# 725
  • Пловдив
Взех зехтинче аз...
Пак бяха подреждали и смесили плод/зеленчук Rolling Eyes  домат до ябълката...
Чаршафите ги пипах, пипах па не взех

# 726
Да..марулите отсреща сложили..ябърки на тяхно място. Тъпа работа.

Пликовете са хубава материя..да.
И аз не взех защото шарении не обичам. По едноцветните дюс съм.

# 727
  • Пловдив
Аз сивото гледах...уж с две лица, ам и двете са сиви Simple Smile
Май ще се поправя и ще взема за юношата.

# 728
То за мъж..с тия китки..няма.
Все женски са.
Освен еднонко..сивото.
Пак дискриминация...

# 729
  • София
Вчера взех бланширани скариди в изблик на ентусиазъм. Кажете какво да ги правя сега? Simple Smile Ако може лесно и бързо естествено...

И все забравям да питам - платнените торбички за плод и зеленчук къде се намират? Търся ги от месеци и все не ги намирам.

# 730
  • София
Вчера взех бланширани скариди в изблик на ентусиазъм. Кажете какво да ги правя сега? Simple Smile Ако може лесно и бързо естествено...
......................
Ето  рецепти с бланширани скариди - https://cookwithmarcheva.blogspot.com/search/label/%D0%BC%D0%BE% … D0%BE%D0%B2%D0%B5
Взех от доматките,  червено -зелената салата, манго, банани, авокадо ще чакам мако да омекне ,че е много твърдо, забравих за сиренето да погледна, и утре е ден,  а онези панталони 3/4 които бяха  купила успях само единия да го сменя с 38 мярка,  това беше останало, ама доста се порових и разни други нещица, нищо не е интересно.

# 731

На съвременните не се сменя лампата, защото имат достатъчен брой импулси, че да ти стигне до края на живота. Ориентировъчно се смята 1000 импулса на сесия за цялото тяло.
Но за лидълски не мога да кажа, моят не е лидълски.
Скрит текст:
И не е вярно, че не е траен ефекта, животът ти се преобразява, но това е за другата тема.
Трябва ли да спорите за нещо което не притежавате ?
Темата е за лидл и за предлаганият уред от тях.
Именно моето мнение е за този уред от лидл,а не някой от хилядите на пазара.

# 732
Сирене Махон, сирене Тетиля - заслужават ли си или да ги пропусна?

При нас кускусът го няма още. Освен това няма и замразени вишни, при вас има ли? И Лидл, бъдете така любезни да върнете инката в асортимента.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 19:45 от soul81

# 733
И днес си взехме от малките доматки, банани, разбира се Stuck Out Tongue Winking Eye, имаше намалена от любимата ми пушена сьомга. Мъжът ми онзи ден си взел някакви чорапи тип терлички и сега си награби още, че много хубави били.
Искаше и мен да ме уреди и смяташе, че няма да има разлика, ако вземе 39-42, при положение, че нося 37 номер. Добре че бях с него и не ми взе Joy

# 734
  • На изток от Ада
Взех капсули Коста лате харесаха ни.
Взех сока с портокали и грозде хубав е.
Взех 2 горнища за пижами много са уголемени. С мвзех, и една нощница също С.
Също и едни сладки от Иберия - нската седмица от сладко тесто по испанска рецепта, приятни са 6 бр за 2.99 лв. Крем Каталан нямаше. И млечни десерчета

Общи условия

Активация на акаунт