Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 035
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 900
Благодаря , но не съм била аз -  обичам да пия топли напитки в непрозрачни чаши - порцелан.
Извинявай. Relaxed Може би ще заострим вниманието на други, които търсят. Simple Smile
П.П. Коя беше мамата-любителка на Дангалак-овото уиски? Някоя от младите майчета с бебета май беше, дето дядовците им четат морал в магазина. Joy На отлична цена е другата седмица. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 00:47 от Contempladora

# 901
  • София
Аз съм доволна от брошурата, все дреболии харесах ама пак ще хвръкне една сума пари.
Как са детските сандали? Досега пускали ли са такива? А книжките с приказки за сън и приятелство? Вече 2 години редовно следя брошурите и не се сещам да съм ги виждала.

# 902
Днес видях полентата и да питам как я приготвяте .

На мен готовата полента не ми е по вкуса, рядко вземам, обикновено режа на филийки и затоплям на тиган. Ползвам я като бърза гарнитура в чинията заедно с някаква мръвка и салатка. На тиган запържена с масло и ръснато подправка отгоре е достатъчно. Другия вариянт е филийките да ги подредиш в тава и отгоре парче шунка и парче кашкавал и да се запече леко на фурна, накрая слагам кетчуп. Не правя сложни манджи с нея защото вкусът не оправдава усилието.

# 903
То аз затова и не взех - представих си я че е варена само във вода и сол. Аз варя в мляко и вода / съотношение в полза на млякото / и бучка краве масло . Така приготвен качамака е хубав и без запръжка и т.н.
Явно е удобна , защото е готова .

# 904
  • София
Плочата за пица пускана ли е и друг път ? Отдавна търся - тази е на много изгодна цена / то направо двете ми иде да грабна /
Лъжица за сладолед си търся и точно зарад мен .
Та има няколко нещица дето ще си купя определено
 Тук имаше банани , че и коктейлни домати за 0,79 - взех 4 опаковки - бих награбила още - но нямам място в хладилника .

Аз имам кръглата плоча, занесох си я на село не ми допада. Чугунената е по-добра за пица, нея използваме.

Ето тази е супер за пица, половинката отряза дръжките да влезе точно във фурната.
https://shop.lavabg.eu/chuguneni-plochi-za-barbekyu/56-26x47cm-c … o-gt-2647-t6.html

# 905
Плочата за пица пускана ли е и друг път ? Отдавна търся - тази е на много изгодна цена / то направо двете ми иде да грабна /
Лъжица за сладолед си търся и точно зарад мен .
Та има няколко нещица дето ще си купя определено
 Тук имаше банани , че и коктейлни домати за 0,79 - взех 4 опаковки - бих награбила още - но нямам място в хладилника .

Аз имам кръглата плоча, занесох си я на село не ми допада. Чугунената е по-добра за пица, нея използваме.

Ето тази е супер за пица, половинката отряза дръжките да влезе точно във фурната.
https://shop.lavabg.eu/chuguneni-plochi-za-barbekyu/56-26x47cm-c … o-gt-2647-t6.html

Благодаря за споделеното . Определено е много полезно за мен.

# 906
Хубави вкусотии в брошурата, но у дома сме на режим и няма да се пазарува сериозно. Чашите ще ги погледна и аз.

# 907
Аз съм взела една книга за лека нощ с истории. Не е лоша. Но детето чак сега му стана интересна - на 3.6г.

# 908
Как са детските сандали? Досега пускали ли са такива?
Детски сандали за момиче взех миналата година- изкараха лятото, но имаха плачевен вид накрая. Все пак стават за малки, така или иначе са за един сезон, израстват ги, но като обувка специално тези при нас не се оказаха издържливи.
Полентата по идея на Skk, нарязах на лентички, намазах със зехтин, поръсих всяка с подправки - една със самардала, друга с червен пипер, трета - с италианската смес подправки с преобладаващ розмарин, запекох на фурна, поръсих към края с пармезан и стана много по-лесно, отколкото да бъркам на котлона царевично брашно, на мен ми хареса и пак благодаря за споделената идея 💐

# 909
Благодаря за брошурата. Забелязахте ли сметаната в червена опаковка? Пише дебют. Дали не е със захар? Пак са дали, че се разбива на сняг, но каква ли е разликата със сега наличната в синя опаковка?

# 910
Същата плоча за пица, кръглата, си взех скоро от Кауфланд за под 10 лв. На щанда им с BBQ артикули стои.

# 911
На 6 лв. беше. 😃 Но май не е постоянен асортимент.

# 912
И аз си взех от нея, но е с по-малък диаметър, та се чудя на лидълската.

# 913
Да, прави сте, 28 см е, погледнах.

Обаче то и за малката си трябва лопатка за пренасяне на пицата, а за по-голямата не ми се мисли🙃

# 914
  • Plovdiv, Bulgaria
Сигурно е коментирано, но ще рискувам да питам - дамските чехли от днес които са, удобни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт