Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 849
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 155
Опитах това португалско изкушение. Да ви кажа честно, не съм впечатлена.

# 1 156
  • In transit
Здравейте, имам един малко странен въпрос. От няколко години ползвам една стъклена купичка от закупено от френската седмица на Лидл крем брюле, но се счупи. Сега видях, че е испанска седмица и пак има някакви подобни десерти и се чудех дали някой от тях евентуано е в такава купичка (ако се сещате за каква говоря)? Много рядко ходя до Лидл, затова не съм запозната.
Ако искаш пиши ми на лични, ще ти пратя няколко.

Марчева, за много неща могат да се ползват. Да слагаш разядки, да си печеш брюлето. Майка ми ги ползва за свещници.

Вещи, в пикадили Младост още в 10.30 имаше останали само 5-6 пакета ролки за фолио. Аз взех един пакет и след мен една жена награби останалите. Трябваше да провериш на Мир, едни приятели ходиха на обяд и казаха, че имало доста.

Леми, ще ме умориш от смях...вие за тикви сте ги отглеждали. Сетих се за тиквичките, които свекъра гледа миналото лято.
Скрит текст:

Масата е 60х60см, върху която са сложени. Joy

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 11:00 от Mikkey

# 1 157
Влизам в темата... виждам тиквички като динозавърски яйца и чета за семена от Нутела... NerdSatisfied а уж не употребявам весели субстанции. JoyThinking
Светнах се за какво иде реч де. Simple Smile

Леми, добре дошла отново! Hug Трябват ѝ няколко опита на картата ти да набере отново скорост и ще скречваш печелившо вече. Smiley

# 1 158
  • Майничка
Семената от Нутела да не са онези ситни бурканченценца по 2 кинта, които бяха пуснали по Коледа?

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 11:41 от gargamela

# 1 159
  • Бургас
Семената от Нутела да не са онези ститни бурканченценца по 2 кинта, които бяха пуснали по Коледа?
 Хаха, и от тях порастват голееееми буркани с Нутела Grinning  Иначе се сетих, че бяха пускали някакви буркани с екстри като семенца горе в капачката Wink

В нашия Лидл тази сутрин е "забавно" за персонала и по-боязливите клиенти... Докато плащах на касата видях, че в мола се е вмъкнало едно "кученце" - около метър високо, дългокосместо, рошаво, сам-саминко! Пощура се малко и хоп - влезе в Лидл Joy  Чух в суматохата, че май не било гладно, защото не се съблазнило от някаква храна, дето се опитала да му даде охраната и като минах на излизане от мола, то вече беше си легнало кротко и невъзмутимо посред коридора пред витрината с хляба и изобщо не отразяваше тълпата край себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

Тези пастейши, имам спомени, че съм ги опитвала и май без да съм останала уау, ама си викам, че може да не съм ги оценила и днес смятах да взема. Да, ама нъцки - някакъв мъж вчера бил пил изкупил абсолютно всички и сега повече няма. Сок от ябълка от скреча няма от първия ден. Сиренето и от двата купона го няма. А от Лидл ми се оправдават, че им било трудно още с този "проект, който бил в началото си"?! Не схванах дали с приложението, което тръгна за клиенти от 1 октомври миналата година (за служители и в други държави от преди това) или с маркетинговото планиране, ама коя съм аз пък Joy

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 11:24 от bradata

# 1 160
Опитах това португалско изкушение. Да ви кажа честно, не съм впечатлена.
Аз пък до снощи не знаех за него и дори не го потърсих. Нито знам как е пакетирано, нито дали го има и на каква цена. Сега ме е яд, че не съм взела да го опитам и не ми се ходи пак. Все така ще се мина. За пръв път разбирам за него, а уж чета темата. Някакви карамелени неща вадеха вчера, не бяха сложили и цена, в чашки по 4 май бяха, добре изглеждаха, ама туй португалско чудо не съм го видяла.

# 1 161
  • Бургас
Фани, на единични бройки, неопаковани, на топлата витрина с хляб и печива Simple Smile

# 1 162
Lemy не знам какви са семенцата, но се надявам до седмица да видя нагледно Simple Smile. Посадени са вече. Не съм вещ градинар.
Де да растяха буркани Нутела Grinning от тях.

# 1 163
  • София
Леле Simple Smile
Някой случайно да е садил семенцата от Нутела - по Великден я пуснаха? Какво е поникнало евентуално?
Сега буркана беше на промо и понеже купих, мисля да садя семената в малки формички - Лидълска мини оранжерия. Трябват ми за градинката пред блока, че озеленяваме любителски.
Моята реколта:
Скрит текст:

... има и още, но засега не са поникнали, че са садени по-късно. Бяха два вида - кученца и жълтички. На едните пише време за поникване 14-21 дни, на другите е повече, но не помня колко точно. Жалко, че не поникват малки нутелки, хахаха. Joy

# 1 164
  • София

Марчева, за много неща могат да се ползват. Да слагаш разядки, да си печеш брюлето. Майка ми ги ползва за свещници.
..............

Е, ама е късно до една съм ги изхварлила, изобщо не предполагах , че може в тях да се пече брюлето, нищо ще чакам нова френска седица и ще се обзаведа отново, благодаря!
Пастей/ишите са великолепни, лошото е, че са изключително калорични и повече - не. За тези които, за първи път ги опитват трябва да знаят, че винаги са с много захар и винаги се правят с много яйца, това си е задължително за този тип десерт, освен това в  португалските десерти винаги се ползва на количество захар и яйца, те са си такива. Утре ще скоча до Лидл да видя какво ще забърша.

# 1 165
  • Майничка
А-а, тези семена съм ги пропуснала и реших, че някой се шегува. Рядко купувам Нутела планирано, обикновено е по спешност в неделя сутрин, а Лидл не е толкова близо. Онези дребоси ги бяха донесли децата, като допълнение към разни коледни подаръчета

# 1 166
Е така е като ме няма, не съм в час с асортимента, реших че семената на Нутелата са грешка на редактора. 😁
Ех, с тези пастейши, даже мен ме изкушавате да пробвам.
Майки, това май са тиквички "режеш и ядеш", режеш си от тях, а те продължават да растат(глей какви неща научавам от градинарската група😎)
Аз пък имам тикви цигулки, докарани като тиквички, нещо хич не вървяха.
Скрит текст:

# 1 167
  • Бг-мама
Заека днес е на 7.80 лв , ако някой иска. А мангото на колко е намалено , за да знам дали да се завръщам?

# 1 168
  • Sofia
А-а, тези семена съм ги пропуснала и реших, че някой се шегува. ...
И аз така. Поне добре се посмях... Simple Smile

... А мангото на колко е намалено , за да знам дали да се завръщам?
То беше по 2.50лв  от понеделник до сряда.

# 1 169
  • Бг-мама
Морена благодаря , реших че са го намалили още. Случва се от време навреме да го пуснат по левче бройката. Тогава купувам с касетката.

Общи условия

Активация на акаунт