Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 468
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 515
И аз с питане за уреда за почистване на прозорци? Различни модели ли пускат всеки път?

# 1 516
  • Варна
Мисля, че е същият. Аз не съм доволна, първо, че прозорците ставаха на черти и трябваше да полирам и търкам с кърпа, второ - аз не оливам толкова с вода и на практика смукачката за вода ми идва излишна и трето - моят уред се развали на петия прозорец и отказа да се зарежда Crazy Върнах го с кеф и не съм и помисляла да купувам нов. Други пък са много доволни, обсъждали сме го тук в темата и преди.

# 1 517
Винтоверт от Лидл ММ има, но не съм сигурна дали е същият- върши му идеална работа, сам сглоби с него разни мебели.
За прозорците- пробвах с онзи моп, към който могат да се слагат различни мокри кърпи - на мен ми се стори доста удобно и бързо за чистене.

# 1 518
  • Somewhere far away
Ако е гарга да е рошава - взех брускети. ама италиански!  Grinning Grinning

# 1 519
Аз съм от доволните от уреда за прозорци. Хубаво наквасвам стъклата и обирам. не повтарям. Черти не ми остават.
Един и същ е, просто всяка година е различен цвят и форма.

# 1 520
  • Велико Търново
ММ е parkside фен. Всичките му инструменти за вкъщи са такива, а дори си мисля, че има по-голям асортимент такива, отколкото се предлагат в БГ. Лоша дума за никой уред не съм чула!

# 1 521
  • Варна
Да, но ако е тежко нещото, не излиза на сметка. Доставката ще е дебела, еле с превозвач.
Иначе за леки неща до килограм, може и да си струва.

Мерси за отзивите за машинката.

Уредът за прозорци там е 60 евро. Тук 50 лева. Що такава разлика?

Там машинката е Керхер, тук е Силвъркрест!

# 1 522
  • до най-прекрасния мъж
Имам уредът за прозорци, доволна съм. Моделът е точно като моят, който взех миналата година. Не тече и не капе, обира добре. Бях взела по-миналата година предходния модел. Той не беше доизмислен и капеше някъде отдолу, върнах го. Този е с променен дизайн на контейнера за събиране на мръсна вода и няма този проблем. Доста наподобява Керхер, който бях набелязала да купя след като върнах капещия. Но пуснаха този и не съжалявам за избора си.

# 1 523
ММ е parkside фен. Всичките му инструменти за вкъщи са такива, а дори си мисля, че има по-голям асортимент такива, отколкото се предлагат в БГ. Лоша дума за никой уред не съм чула!
И аз да кажа от "личен" опит, че инструментите от Лидл се радват на огромен и заслужен интерес сред мъжо-населението на България. Simple Smile Според мен винтовертите им нямат грешка, просто си избира човек вид според това, за което ще го ползва. Както ние се дърпаме и бием за гащи (Joy), така мъжете се редят от ранни зори за някои инструменти и батериите към тях. Simple Smile Само че за разлика от жените, просто влизат и си купуват. Няма драма, няма емоции, няма кокошарник. Joy

# 1 524
Не всички винтоверти стават.
Помня се е коментирало че някои са слаби.
нека се поразпита повечко, до някой, който е наясно, преди да се вземе.

# 1 525
Аз затова казвам, че зависи за какво се използва. И по-слабичките имат приложение за дребни неща. Simple Smile Иначе като качество инструментите на Лидл са добри.

# 1 526
  • Бг-мама
Точно този си мисля ,че е от слабичките  и си е един вид акумулаторна отвертка. Върнахме една такава преди време и взехме по мощен . Чудесна работа върши по силният.

# 1 527
Зависи, ама май не зависи.
Има дето вършат работа. Има и дето ти събират прах.
За това препоръчвам консулт с някой разбирач.
От ММ също съм чувала, че нещо си не ставаше, подробности не мога да предам. Който разбира, си знае какво да гледа.

# 1 528
Точно този си мисля ,че е от слабичките  и си е един вид акумулаторна отвертка. Върнахме една такава преди време и взехме по мощен . Чудесна работа върши по силният.
Щом искате нещо качествено купете си Макита .

# 1 529
Има и по-слаби винтоверти от лидълските, моят е такъв, бях си го купила когато си сглобявам икейските дребни мебели да не въртя на ръка, но не е хубав. Не спира когато се затяга и китката ти се извива с винтоверта. Тогава се бях допитала до колегите техници и ми бяха казали, че трябва да има такива екстри като този, батерия, зарядно, макар, че отделно се закупуват.

Общи условия

Активация на акаунт