Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 468
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 665
Фунийките как ги видяхте, в брошурата ги няма? Много ме е яд, че не ги продават постоянно, мързи ме да ходя до Кауфланд за тях.
+1
Има стоки, които пускат през топлите месеци, а през другите ги няма. Фунийките могат да са поне на този принцип и те. Със сигурност ще се купуват много.

# 1 666
  • Sofia
Саня, аз и одеве писах - като кашкавал е сухата.  Ще я покажа като взема следващия път от Ф. А Скаморцата е много подобна.
Скаморца съм купувала класик . Харесва ми.
Не знаех , че има суха моцарела. Реших тази в Лидл наричат така / на опаковката не пише - мисля преди даже пишеше Моцарела за пица .
На килограм ли продават тази суха моцарела ? На люспи или парче
Да, на тази продълговата в Лидл пише "за пица" - каквото и да значи пък това. Все едно топката не става за пица. Настърганата в Лидл я знам, но не купувам настърган кашакавал/сирена.
А сухата във Ф е руло (като салам) с бяла опаковка и тъмносини надписи и е на парчета във витрината със сирената.

Конти, освен да са ги заредили вчера  фунийките и да са ги изкупили вече.  Направи ми впечтление последните дни, че още в събота зареждат някои стоки от следващата седмица.   Иначе за сефте ми се случва в "любими'" така без време да се изчерпа нещо, на което още не е започнала промоцията му.

# 1 667
  • София
Не всички винтоверти стават.
Помня се е коментирало че някои са слаби.
нека се поразпита повечко, до някой, който е наясно, преди да се вземе.
Точно този си мисля ,че е от слабичките  и си е един вид акумулаторна отвертка. Върнахме една такава преди време и взехме по мощен . Чудесна работа върши по силният.
Щом искате нещо качествено купете си Макита .
У нас повечето машинария, барабар с прахосмукачките е на Маките, но ценово не могат да се сравняват с Лидл. Според фена на Макита вкъщи и Лидълските уреди са супер за цената си!

# 1 668
Може фунийките да не са ги получили въобще и за това да ги свалят от приложението Wink
Иначе аз днес скокнах до Ринг Мол-а - доволно оставих само 50 лв , като взех 2 млека в шишеподобна кутия от 1,5 , само че за 0,85 стотинки , 2 клина от коша с намаления - за 6 и нещо ( малката миналия ден успя 2 са скъса на коляното за няма и 3 часа ...та явно ще ни трябват повечко дълги клинове   Simple Smile , които ще режа за къси  Simple Smile).
Успях  и да се включа в играта за ваучерите - взех 2 тарелки пил.пържоли и 1 наденички с бейон ..на  -30 % процента и срок на годност 23-26 ....та утре ще ядем тях. Както обикновено в Ринг Мол-а имаше доста неща от стари промоции - но мини сладоледи нямаше и там.
Също похвалвам бисквитите с канела от купоните- печалба - за 1ст. - много са вкусни ;
А пък да ви кажа колко готини бански има другата седмица в италианския Лидл - стискайте палци да дойдат и при нас скоро ...че и детски сандали с кучешки патрул , пончота....

# 1 669
Конти, освен да са ги заредили вчера  фунийките и да са ги изкупили вече.  Направи ми впечтление последните дни, че още в събота зареждат някои стоки от следващата седмица.   Иначе за сефте ми се случва в "любими'" така без време да се изчерпа нещо, на което още не е започнала промоцията му.
Абе голяма слободия по ваШте филиали ама. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy Ние подучени от темата наскоро една неделя се въртяхме стратегически в нашия от около 20 часа и нещо до към 21 без 5 с надежда да заредят това-онова и да си грабнем, обаче нъцки. Твърдо нищичко не извадиха, освен неразпечатани кашони с нехранителни на пода под металните кошове. Ей така да дразнят само... ама с ха... Joy

# 1 670
Оф не Конти....от К са кърпите, за жалост.

# 1 671
Като виден пияч на мляко, всеки ден пия поне по 2 чаши от 300+ мл прясно мляко, да кажа как беше досега. Млякото, в картонена опаковка приличаща на бутилка, стои в хладилника, а другото (в правоъгълна опаковка) е UHT и стои при какаото (в "моя" магазин), извън хладилника.

# 1 672
Не в така. Това , което стои при какаото не в намалено. Това, което прилича на бутилка+ има и картонен вариант и е във витрините е намалено. Така, че са две различни

# 1 673
Аз пишех за разновидностите, при нас са така. Едно време и охладеното, от хладилната витрина, също беше в правоъгълна кутия, освен пак да са я върнали или при нас да не го поддържат. Нашият магазин уж е голям, а няма много неща, които ги има в по-малки магазини по площ, защо е така и кой го решава, не знам.

# 1 674
Като виден пияч на мляко, всеки ден пия поне по 2 чаши от 300+ мл прясно мляко, да кажа как беше досега. Млякото, в картонена опаковка приличаща на бутилка, стои в хладилника, а другото (в правоъгълна опаковка) е UHT и стои при какаото (в "моя" магазин), извън хладилника.
Бъркаш се.
Мляко в кутия има два вида..UHT е едното, то е до брашното.
Не UHT в съща опаковака..то стои в хлод.витрина.

На външен вид са идентични.

При мен вяма шишеподобно. Само в кутия..взех.
Взех и големия калъп масло...готино.

# 1 675
  • Somewhere far away
И аз взех, добро е , мляко като мляко, но аз го ползвам само за кафето, сипвам по няколко капки, така че буквално нямам никакви претенции. 
Не знам  на кое казвате шишеподобно - моето е това - хем картонено, хем шише Grinning :

# 1 676
На това като твоето. Но не навсякъде ги има тия опаковки. Все още. Явно навлизат сега и ги има в по - богоизбраните филиали.

# 1 677
Тая опаковка е от години, бре

# 1 678
И за толкова години до нашите филиали не стигна...

# 1 679
Не е от години при нас.
При вас може и да е..

Общи условия

Активация на акаунт