Дистанционно обучение за учениците-Teмa 18

• 41 017
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Може да са си взели сряда и петък по домашни причини , не е задължително да са болни.

Минавам да кажа, че присъствените днес в нашия клас са 7 деца, толкова с пазенето и мерките - юруш от върлите присъственици по хотели и почивки. Резултатът - ...
Това, че тези 2 дена между празниците , не ги дадоха почивни е много тъпо.
Ходили натам-насам ги събраха и после пак ги пуснаха да пътуват и ходят по събирания.
Учене , че не беше, не беше, колкото да се скапе ПО с повишен брой болни в резултат.
Крайно недалновидно.

# 91
  • Пловдив
Ами аз ги пратих всички в час до края на годината. Видя ми се най-логично....Очевидно чукча неразбрал.....

# 92
Ами то Вълчев с това объркващо послание.
Би могло, ама то от него нищо няма да зависи, та не се знае би ли могло . Simple Smile

# 93
Rumka, ако в 8 клас интензивно изучаване на АЕ усещането е, че нали понеже от до 7 клас си ги знаят нещата и няма проблем, значи нивото което се гони в това училище/паралелка по езика е дооста ниско.
Ако ги метнат да учат езика истински, трябва още първи срок да осъзнаят децата, че имат още много-много да учат.
Значи, тук всеки си пише неговите личните възгледи и проблеми, а когато не съвпаднат с тези на някой друг - излиза, че не сме съпричастни. Или ни пращате да си подаваме заявления за ДО, че да мирясаме Wink) Малко двоен ми се вижда аршинът.
Заключението ти е неправилно, понеже изпуска варианта при който моят е покрил нивата от учебника до края на годината. Изпитвам си го лично и на граматика, и на превод в ефир, и на всичко, като шаря из учебника както ми хареса. И въз основа на тези наблюдения съм установила онова, което си знаех и преди: нивото му е по-високо от това, до което ще стигне в края на годината. И тц, да не почнете сега да преиначавате думите ми. Не е някакъв гений, просто с английския и с компютрите е по-напред от съучениците си. По другите предмети е с доста по-нисък успех, ама това е друга тема.

# 94
  • Някъде там...
Минавам да кажа, че присъствените днес в нашия клас са 7 деца, толкова с пазенето и мерките - юруш от върлите присъственици по хотели и почивки. Резултатът - ...

Ей ме на! Върл присъственик. Децата ми са присъствено и на 5, и днес. И другата седмица с кеф ще си ходят. Дано отпадне вече това мъчение ДО, стопли се, прозорците може да стоят отворени почти постоянно...

# 95
Ами то Вълчев с това объркващо послание.
Би могло, ама то от него нищо няма да зависи, та не се знае би ли могло . Simple Smile

Слава Богу, че от Вълчев вече нищо няма да зависи.

# 96
  • Майничка
То, чунким, някога е зависело от него. По едно време направо си мислех, че здравният министър дебне какво ще каже Вълчев, за да пусне същата вечер противоположна заповед.

# 97
То, чунким, някога е зависело от него. По едно време направо си мислех, че здравният министър дебне какво ще каже Вълчев, за да пусне същата вечер противоположна заповед.

Представих си го нагледно! Сълзи ми потекоха от смях.

# 98
Бройките падат, защо не ги пуснат всички деца присъствено, не разбирам!

# 99
Ами най- малкото, защото са празници и бройките не са показателни.
Второ, България е все още червена, просто бройките преди бяха високи и за ротация.
И трето, няма ПО при тези високи бройки заразени , без тестове поне 2 пъти седмично, никъде!
Да не говорим, че тенденцията в клас без маски се вихри с пълна сила!

# 100
  • София
Бройките падат, защо не ги пуснат всички деца присъствено, не разбирам!
Защото годината свърши, най-евтино, и изглежда сякаш има мерки. Нали концепцията е в класните стаи да няма много мерки, който го е страх да е на ДО, и затова. Предполагам, разбира се, и то защото от месец търся някакво що годе логично обяснение, иначе такова няма. Поне не и за мен.

# 101
На мен ми писна при положение, че заведенията се пукат по шевовете, моите деца да продължават да дремят пред компютрите. Тези дни от сутрин до вечер слушам бибитканията и скандиранията на абитуриентите. И те за балове се готвят и ще си ги направят, а моите продължават пред компютрите. Поне единият, шестокласникът ще походи малко, .

# 102
  • София
На мен ми писна при положение, че заведенията се пукат по шевовете, моите деца да продължават да дремят пред компютрите. Тези дни от сутрин до вечер слушам бибитканията и скандиранията на абитуриентите. И те за балове се готвят и ще си ги направят, а моите продължават пред компютрите. Поне единият, шестокласникът ще походи малко, .
Ние сме по френската система в София и сега бяхме две седмици ваканция и си казах, че е по-добре да ги пуснат ваканция. Сега ще имаме 5 дни ПО и после ДО. На ДО изобщо не виждам как ще стане от 8.30 до 16.30 за към 14 годишен пубер. Месец и нещо е, но наистина не виждам мотивация в самата себе си да го карам да стои пред екран, вместо да тренира и да е навън.
И изобщо опитвам да не мисля, че и следващата учебна година ще бъде така, защото почти не виждам вариант да не бъде.

# 103
  • София
Аааа, не! Стига толкова! Дано следващото управление има повече здрав разум.

# 104
То не е до управление, ами до ситуация. Аз съм твърдо за ПО, но тази учебна година два пъти вих на умряло защо не минават на ДО учениците. То не че не ги пуснаха де, но много късно според мен. Мисля че и другата година зимните месеци ще сме на ДО. Но каквото, такова. Само да сме живи и здрави и ковида да си стане обикновен зимен грип.

Общи условия

Активация на акаунт