Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 544
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
Ако е с първа сутрешна урина и тест с ниска чувствителност, би трябвало да покаже. Успех!

# 151
Момичета, от няколко дни имам втрисане на моменти и ми става студено, после преминава и пак ми е топло. Ама си ме втриса хубаво де. Възможно ли е да е от Циклогеста, който вдига нивото на прогестерона? До сега съм слагала утрогестан и не съм имала подобни симптоми. Пия само фолиева, естрофем и аспирин. Днес ми и 9 ти ден след свеж трансфер на два бласта.

# 152
IRusinova, напълно възможно е да е от Циклогеста. Аз внимателно прочетох листовката преди да започна да го слагам. При мен има други неразположения от него - гърдите много ме болят, коремът ми се е издул, много ми се спи и леко ми се вие свят Simple Smile Възможно е част от тях да са от Естрофема, пък и в комбинация с Циклогеста.. знам ли
Така че, спокойно Simple Smile
Не е ли време за тест или мислиш да изчакаш до 12-13 ден?

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 10:54 от Nova777

# 153
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, от няколко дни имам втрисане на моменти и ми става студено, после преминава и пак ми е топло. Ама си ме втриса хубаво де. Възможно ли е да е от Циклогеста, който вдига нивото на прогестерона? До сега съм слагала утрогестан и не съм имала подобни симптоми. Пия само фолиева, естрофем и аспирин. Днес ми и 9 ти ден след свеж трансфер на два бласта.
Аз от малко след трансфера съм с вечно студени ръце и крака. ММ седи по къси панталони и тениска и се поти, аз до него стоя с плюшен екип, обута с дебели чорапи и завита под одеало и ми е студено. Та...пускай теста Simple Smile

# 154
Русинова, как издържаш още да не си направила тест Simple Smile

Аз изпих първия естрофем, още дишам и дрънкам зъби   Laughing

# 155
Аз бях само на Утрогестан след трансфера, но все ми беше студено и се завивах с две одеяла, а после махах и чорапите по някое време. Тестът обаче беше положителен. От сърце ти пожелавам това да се окаже и при теб! ♥️ Вземи си един домашен тест с ниска чувствителност и утре сутринта да ни зарадваш Wink

# 156
  • до най-прекрасния мъж
Жоржи, вече два месеца го пия, няма страшно, жива съм Simple Smile. И лепенки с естроген слагам пак от толкова. Това го минават почти всички жени в инвитро процедури, не се плаши. Аз листовки изобщо не чета. Ако чета, трябва да не пия нищо. А то няма как.

# 157
Ангелче, харесвам те Simple Smile  това ми е първи ЗЕТ, до сега съм била само на свежи трансфери и съм пила други тъпизми, естрофем за първи път пия. Аз пък чета всички листовки и и после само треперя като плъх в ъгъл Laughing

Момичета кой беше в Афродита при Станулов искам да питам нещо?

# 158
Ох, момичета, едва се сдържам за теста. Вчера ходих в една лаборатория и жената като разбра, че съм 8 ми ден след трансфер и като ми наговори едни неща и ме отказа. Благодарих и и си излязох. Имам пикливи тестове от тези лентичките и са доста чувствителни ама много ме е страх, че те пък няма да покажат и пак ще се разочаровам. Спи ми се много но най-странното е, че днес ми е датата на М и видях една розова капка. И все едно ще ми дойде ама не идва. Иначе болката в гърдите е много силна и в кръста и в корема от време на време. Нямам много апетит но го отдавам на апатията, която ме е обхванала, че пак ще се разочаровам. Не знам кое е от лекарствата и кое на истина.

# 159
Ангелче, харесвам те Simple Smile  това ми е първи ЗЕТ, до сега съм била само на свежи трансфери и съм пила други тъпизми, естрофем за първи път пия. Аз пък чета всички листовки и и после само треперя като плъх в ъгъл Laughing

Момичета кой беше в Афродита при Станулов искам да питам нещо?

Аз съм при д-р Станулов.

# 160
  • до най-прекрасния мъж
Жоржи, споко. Около трансфера пиех 12 вида хапчета (В това число инжекции и лепенки). Сега се радвам, че са "само" 9. Понеже при едната подготовка за ЗЕТ направих реакция и ми отложиха процедурата. Та изчетох всички листовки, хванах се за главата и реших, че не ща и да знам. Каквото ми изпише док, пия и мирувам. Едно момиче преди няколко седмици в болницата ми каза следното: Слушай си лекаря и не се сравнявай с други момичета. Ще си спестиш много главоболия. Тя беше за мерене на тонове на второ бебе, доста напред в седмиците. Склонна съм да й вярвам, при всеки нещата са различни.
Така че - спокойствие и така. След + теста идват други тревоги, много по-сериозни от това дали тестът ще е + или - . Къде те дръпне, къде те преболи, къде ти зацапа, все на тръни се ослушваш като гърмян заек. Така ще е до раждането. После пък ще дойде друго и така.

# 161
Ох, момичета, едва се сдържам за теста. Вчера ходих в една лаборатория и жената като разбра, че съм 8 ми ден след трансфер и като ми наговори едни неща и ме отказа. Благодарих и и си излязох. Имам пикливи тестове от тези лентичките и са доста чувствителни ама много ме е страх, че те пък няма да покажат и пак ще се разочаровам. Спи ми се много но най-странното е, че днес ми е датата на М и видях една розова капка. И все едно ще ми дойде ама не идва. Иначе болката в гърдите е много силна и в кръста и в корема от време на време. Нямам много апетит но го отдавам на апатията, която ме е обхванала, че пак ще се разочаровам. Не знам кое е от лекарствата и кое на истина.
Здравей, днес ми е 9 ден след трансфер и вече си причиних тази глупост сутринта да се тествам с прехваления Престо.
Сега ме е яд, не смея да кажа на ММ, защото чувствителната ми Риба ще рухне и ще си отворя работа да го успокоявам и да му вдъхвам кураж.

# 162
  • София/Севлиево
И аз съм при Станулов.
Направо ви се чудя как издържате до датата за тест.Моят бе за 11.02,аз препишках един на 9-ти,пък той излезе положителен и веднага хукнах към лабораторията Simple Smile Ама Владимиров ни караше да пускаме тест на ден 7 и знаех,че на 8-мия ще покаже с точност.То след толкова опити поне това научих Simple Smile

# 163
Аз да попитам пациентките на Персенска - на вас на кой ден ви каза да направите теста? На мен нищо не ми каза, а в бързината забравих да я питам. Решила съм да е на 11 ден (аз съм със свеж трансфер на 3-дневни), надявам се да не е рано.

# 164
При последния ми ЗЕТ ми вдигнаха дозата на естрофема на 3х2 таблетки и взе,че беше положителен. Продължих естрофема с тази доза до 9г.с. когато започнах схема и плавно намаляване на хормоните.
Наложи се да спра и натаспина в 5г.с. заради зацапвания и въпреки това всичко беше наред.
Не съм правила изследвания за тромбофилии, но в един момент и мен ме достраша с такива големи дози хормони и без никакво кръворазреждащо.

Общи условия

Активация на акаунт