Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 555
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
Изрично ми каза на 14-ти ден-не бързай! Още повече, че си с тридневни.
Аз да попитам пациентките на Персенска - на вас на кой ден ви каза да направите теста? На мен нищо не ми каза, а в бързината забравих да я питам. Решила съм да е на 11 ден (аз съм със свеж трансфер на 3-дневни), надявам се да не е рано.

# 166
  • София
Изрично ми каза на 14-ти ден-не бързай! Още повече, че си с тридневни.
Аз да попитам пациентките на Персенска - на вас на кой ден ви каза да направите теста? На мен нищо не ми каза, а в бързината забравих да я питам. Решила съм да е на 11 ден (аз съм със свеж трансфер на 3-дневни), надявам се да не е рано.
И на мен ми казаха да е на 14-ти ден, а аз съм с 5-дневен. Така че си изчакайте 14 дни. 🍀

# 167
На 3-дневни в нашата клиника искат тест на 12-ти ден, а уринният от простите лентички още на 10-ти ден ми беше положителен.

# 168
На 2 5дневни още на 6ти ден уринарен тест ще покаже.
Ако е едничко може да се почака до 8ми 9ти ден.
Аз винаги си пускам кръвните много преди да са ми казали...7ми 8ми ден, за да знам имало ли е изобщо имплантация.

# 169
На мен ми показа на 7-ми ден (без да броя деня на трансфера) с домашен тест с първа урина и до вечерта потвърдих резултата с кръвен. Трансферът беше ЗЕТ на 2 снежинки на пет дни 🤩

# 170
Здравейте. Имам изписани ампули Progynex 50mg( прогестерон)

# 171
На мен днес ми е 8ми ден на 5 дневно и препишках един пиклив ,който излезе отрицателен.  По принцип в петък ми е теста ,но не разчитам много на различен резултат.

# 172
8ми ден на 5дневен за кръвен е ОК, но пиклив съмнително, трябва да е  с много висока чувствителност. Направи си кръвния, когато прецениш, да ти е мирна главата Wink

# 173
Стига бре...наистина ли толкова рано? Каква марка беше теста?
На мен ми показа на 7-ми ден (без да броя деня на трансфера) с домашен тест с първа урина и до вечерта потвърдих резултата с кръвен. Трансферът беше ЗЕТ на 2 снежинки на пет дни 🤩

# 174
Обади ми се ембринологът за да ми каже как се развиват останалите ми 2 ембриона и дали ще ги замразим. Днес им е пети ден и каза, че се развивали по-бавно и ще ги изчакат до утре (6ти ден). Супер много се обезкоражих , защото трансфера ми беше в понеделник на 2 тридневни и започвам да губя надежда , че ще се развият нормашно. Какво мислите , има ли надежда ? Това ми е 1ви опит,  12 Ф с различни размери - 9 Я, оплодиха  се 5 и един спря развитие на 2ри ден.

# 175
  • София
Обади ми се ембринологът за да ми каже как се развиват останалите ми 2 ембриона и дали ще ги замразим. Днес им е пети ден и каза, че се развивали по-бавно и ще ги изчакат до утре (6ти ден). Супер много се обезкоражих , защото трансфера ми беше в понеделник на 2 тридневни и започвам да губя надежда , че ще се развият нормашно. Какво мислите , има ли надежда ? Това ми е 1ви опит,  12 Ф с различни размери - 9 Я, оплодиха  се 5 и един спря развитие на 2ри ден.
PandaBanda, надежда винаги има! Това, че тези два се развиват по-бавно, не значи, че трансферираните няма да се захванат! Всеки Е си е сам за себе си, така че, вярвай, че ще стане! При мен също три се развиваха по-бавно, но накрая, от тях два си станаха бластоцисти, един отпадна. Пък след теста ще видим трансферирания какво е направил 😁 Успех!

# 176
Благодаря , eltigan! Успех и на теб !  
Налегнали са ме черни мисли, дори като си помисля за тестването ме побиват тръпки , след 2 години отрицателни ...

# 177
  • София
Налегнали са ме черни мисли, дори като си помисля за тестването ме побиват тръпки , след 2 години отрицателни ...
PandaBanda, и аз съм така, хем искам да направя по-рано тест, защото отвътре изгарям от вълнение и любопитство, хем ме е страх от резултата...и на мен ми е първи опит, 16ф, 6 оплодени, 5 бластоциста, 4 от тях замразени. Да видим какво ще стане!

# 178
Момичета писах и в друга тема. Но се претисни. Виждам че кринон гела неми се е ратвирил напълно. Не усещам дискомфорт но ме е страх да не се получи тази тапа. Нормално ли е

# 179
Кога ти е  деня за тест? Моят е чак след 12 дни . 
PandaBanda, и аз съм така, хем искам да направя по-рано тест, защото отвътре изгарям от вълнение и любопитство, хем ме е страх от резултата...и на мен ми е първи опит, 16ф, 6 оплодени, 5 бластоциста, 4 от тях замразени. Да видим какво ще стане!

Общи условия

Активация на акаунт