Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 723
  • 772
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ох колко е хубаво да влезнеш в темата и да има + резултати 🥰🥰🥰

Аз отново отпадам от редиците, след като март махнахме полип и чакахме два месеца, сега след началото на подготовка за ЗЕТ днес на контролата пак съм с полип😤😫 и отново влизам в омагьосания кръг 😭 махане-чакане-подготовка за зет...

Жоржи, дано им видят сметката на тези полипи веднъж завинаги! Стискам палци да идва ЗЕТ-а и да свършва най-положително! 🍀🥰

# 301
Здравейте! Аз съм нова във форума. Искам да споделя и моя казус. С ендометриоза съм и 2019 октомври ме оперираха премахнаха ми киста от десния яйчник 9 сантиметрова. След много прегледи преди и след операцията се оказа , че двете ми тръби са запушени и нямам шанс за естествено забременяване. На 6 март тази година започнах с ин витро, миналата седмица ми изкараха 10 яйцеклетки , от които 8- зрели, само 4 се оплождат. В понеделник ми беше първия трансфер 5-ден на ембриона по моите изчисления. Много ме е страх. Казаха ми , че от четирите ембриона двата са се блокирали и имах само два , този дето в понеделник ми трансферираха и още един, но днес ми се обади ембриолога да ми каже , че е не е оцелял. Много ми стана гадно. Дано поне да имам късмет с единствения трансфер.
Късмет на всички!!

# 302
Момичета наистина ли парфюмите са забранени преди трансфер?  Защото мене никой не ме е предупредил от клиниката а гледам, че на други момичета са им казвали,  че ембрионите са били токсични към ароматите а аз както винаги си използвах парфюм...

# 303
Mialma, аз също имах 9 Я, 4 се оплодиха , върнаха ми 2 тридневни , с другите спряха развитие , нямам замразени снежинки. Само с една тръба съм .. вследвие на извънмат. , Да се надяваме , че ще сме от късметлийките успели от 1вия път. Опитвам се да съм оптимистична , но черните мисли ме завладяват често. Не трябва да спираме да вярваме !
Diddy953, на мен не са ми казвали нищо за парфюм , за пръв път чувам .

# 304
Аз имах два трансфера и нито веднъж не са ми казвали, нищо за парфюм, използвам си всичко както през останалото време.
Аз използвам леки флорални или плодови аромати.

# 305
До правила на съответната клиника си е. В сегашната клиника го пише в док-те за информирано съгласие, които подписваме преди процедурите + това да си без лак за нокти и не помня още какво. В предишната клиника не съм спазвала такива правила.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 09:31 от greis

# 306
За парфюмите на мен ми казаха в деня, на изкарване на яйцеклетките да нямам грим, лак за нокти, парфюми нито дори крем. За деня на трансфера нищо не ми казаха и имах молив, крем и колония , преди да вляза чух как докторката казваше на друга пациентка в деня на трансфера без парфюми и се притесних , но медицинската сестра ми каза , че няма нищо.
Panda anda и аз се опитвам да съм позитивна, но понякога притеснението надделява. Пожелавам ти и на теб много късмет!! Нека всеки да сбъдва тази мечта и да има щастлив край!!

# 307
  • до най-прекрасния мъж
И мен ме предупредиха и за пункция, и за трансфер да съм без парфюм и аромати. За пункцията се бях втелясала, купих си бебешки шампоан без аромати, че даже си прах и дрехите, с които ще бъда, без омекотител. За трансфера не се впечатлих толкова, къпах си се вечерта нормално, с нормален шампоан. Сутринта си направих интимната хигиена само с вода и само бельото ми беше без омекотител (на него не му слагам по принцип, заради здравословни проблеми), не сложих парфюм и не се мазах с кремове. В болницата ме питаха изрично дали имам по себе си аромати, като ме поведоха към операционната за трансфера. Така или иначе, повечето аромат остава по дрехите, а там сме с нощница, едва ли се запазва силен аромат по тялото, ако не сме се напарфюмирали обилно и не сме се мазали с нещо ароматно. За лак никой нищо не е казвал, но аз и не нося, защото постоянно съм с глобули последните месеци. От хигиенна гледна точка поддържам много къси нокти, които изрязвам всяка седмица. 
Не се спичайте, ако му е писано, ще стане, въпреки ароматите.

# 308
Момичета наистина ли парфюмите са забранени преди трансфер?  Защото мене никой не ме е предупредил от клиниката а гледам, че на други момичета са им казвали,  че ембрионите са били токсични към ароматите а аз както винаги си използвах парфюм...
Диди, в 2 различни клиники съм правила процедури и в двете го имаше това изискване да съм без аромати по себе си.

# 309
Здравейте момичета, записвам се при вас за голямото чакане. Днес ми е 3ти ден след ЗЕТ на 2 ембриончета 5 ден. Притесни ме това, че от сутринта усещам трептене в коремната област в дясно, сигурно ми е много тъп въпроса , но възможно ли е да са контракций на матката Sad
Успех на всички, стискам силно палци за повече + резултати Simple Smile

# 310
Охх вече се притесних... Ирен Дано да не окаже голямо влияние парфюма...
Но от тук на там вече ще знам.

Диди, в 2 различни клиники съм правила процедури и в двете го имаше това изискване да съм без аромати по себе си.

# 311
Момичета. Сърши ми ношпа и сега бях да си взема обаче съм взела ношпа а предишното виждам че пише нош па комфорт. Има ли проблем

# 312
Момичета. Сърши ми ношпа и сега бях да си взема обаче съм взела ношпа а предишното виждам че пише нош па комфорт. Има ли проблем
Единствената разлика между двете, е че комфорта е с филмирана обвивка, за да замаскира горчивия вкус при преглъщане. Фармацевт съм и смятам, че абсолютно няма проблем.

# 313
Единствената разлика между двете, е че комфорта е с филмирана обвивка, за да замаскира горчивия вкус при преглъщане. Фармацевт съм и смятам, че абсолютно няма проблем.
благодаря ❤️ ще продължа с тях значи. ❤️

# 314
Момичета искам отново да ви попитам. От вчера след трансфер започна едно къркорене на червата и газове ,  нормално ли е или да звъння на док?

Общи условия

Активация на акаунт