Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 487
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм на прогестан.

Има ли някой с инжекции progestan50. И кринон гел.

# 91
Аз съм на прогестан.

Само на прогестан ли сте или и на друг прогестерон.

# 92
Утрогестан също слагам сутрин и вечер. Иначе имам изписани още зарзио и хапчета 3 вида.
В началото бях с прогестерон депо и ми го смениха с прогестана след положителния резултат.
Аз съм на прогестан.

Само на прогестан ли сте или и на друг прогестерон.

# 93
Аз съм на прогестан.

благодаря ❤️

# 94
Здравейте, и за нас опита  приключи с резултат на кръвен тест 0.100IU/L на 9 ден от трансфер на 4 ембриона (1 5дневен и 3 4дневни изнемощели, със забавено делене морули)

Прогестерона ми е паднал, като на 5ден след трансфер беше 60.360nmol/l, днес е 56.740nmol/l. Поне знам, че държа добри стойности благодарение на Циклогест+Дуфастон.

Това ни е 2 трансфер до сега, но 3 опит.
Продължаваме със следващ 4опит, но докато чакам финансиране, ще си направя всички нужни оставащи изследвания, които не сме пуснали и ваксина за скапания Ковид, а между временно ще скъсам мъжа ми от естествени опити за зачеване Simple Smile
След предишният неуспешен трансфер, веднага правихме опити и взехме, че заченахме, въпреки, че беше биохимична бременност.

В момента не ми е толкова тежко, но докато пътувах към лабораторията, душата ми се беше свила и имах буца в гърлото. И да плача и да не плача, трябва да продължаваме.

Пожелавам на чакащите, да видите положителни тестове. Няма какво друго да добавя. 🌄

# 95
Съжалявам Vseznaika.
Няма да се предавате, ще стане!
Още повече щом и естествено си успяла да забременееш, ще видиш, че скоро ще дойде твоя щастлив ден.

# 96
Момичета, дали има смисъл да пускам още тестове след отрицателен резултат от кръвен на седми ден след трансфер на едно петдневно ембрионче?

# 97
Момичета, дали има смисъл да пускам още тестове след отрицателен резултат от кръвен на седми ден след трансфер на едно петдневно ембрионче?
[/quot

Според мен си изчакай поне до 10-и ден.Рано е 7-ми.

# 98
Всезнайка, не искам да ти давам съвети и да будя съмнения но още като каза, че са ти върнали 4 ембриона беше съмнителна работата. Кой лекар прави така? Аз поне не съм чула. Не зная къде си но се замисли за смяна на клиниката. В инвитрото се търси качество, а не количество. С най-добри чувства ти го казвам това. Неви 71, наистина е много рано 7 ден, поне 10 след трансфера.

# 99
Ще пусна още един кръвен на десети ден за всеки случай, но резултат 1.21 на седми ден при референтни за бременност над 5 определено ми се вижда загубена кауза.

# 100
Nevi,този резултат изобщо не трябва и да го гледаш,рано е разбери.Дори не знам защо си го направила.Изчакай си спокойно 10ден и си пусни друг.Ако беше така 7ми ден да показва никой нямаше да чака до 10-и 12-и и така Просто изчакай.

# 101
На мен ми върнаха двата ембриона с най-добро качество, а ние се борим за едно (според док. няма да мога да износя близнаци по физиологични причини). Като попитах "Не може ли едно с по-забавено развитие?" ми казаха, че винаги се избират тези с най-добро качество.

# 102
Ще пусна още един кръвен на десети ден за всеки случай, но резултат 1.21 на седми ден при референтни за бременност над 5 определено ми се вижда загубена кауза.
Много бързаш с теста! При положение, че имплантацията е на 3-4 ден, ти искаш за още три дни такова голямо ЧХГ да се натрупа, че да се отчете. Всеки ембрион си е различен и различно се развива. Въоръжи се с търпение, битката ти още не е изгубена!

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 17:27 от Book_79

# 103
Vseznaika всеки опит е изпитание за характера и силата ни.
Вярвам, че имаш силата да се пребориш.
Съгласна съм с написаното от IRusinova.
Когато прочетох в темата за връщането на 4 ембриона- написах доста дълъг коментар ( не беше окуражаващ и положителн....), който изтрих. Реших, че не искам да те притеснявам и обезкуражавам, защото знам, че е важно да вярваме в положителния резултат и вярвам, че нещо прочетено негативно може да повлияе на и без това нестабилното ни емоционално състояние в тези важни за нас моменти.
Пожелавам ти естествен Simple Smile Успех! Бори се много тук Simple Smile
Аз съм в подготовка за трансфер ( ...след седмица и идва чакането).

# 104
Благодаря ви за мнението момичета, винаги е нужно да се чува и различно мнение според мен.
Ембриолога и докторката бяха на мнение, че  щом ги връщат значи има защо. Аз самата бях скептична и разпитах подробно, защо, какво, трябва ли и тн, и бяха категорични, че има вариант за бременност. Втория опит, яйцеклетките не искаха да се оплодят ( опита отпадна, след всичките мъки след хиперстимулацията) и представете си каква радост беше когато разбрахме, че сега на третият опит има оплодени, макар и с лошо качество. Та доверихме се на докторите, рискувахме и ето го резултатът.
Следващия път, няма да рискувам ако има такива лоши ембриони. Кофти е да се спори и да се налага мнение на доказали се специалисти от невежи като мен, които единствено четат форуми и тук-таме сайтове, но ще го направя.
Ще дам още един шанс на клиниката и докторката и ще я сменим.
Пак благодаря, винаги научавам нещо ново от тук. 🌞

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 20:14 от Vseznaika

Общи условия

Активация на акаунт