Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 518
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
  • до най-прекрасния мъж
Радвайте се, че не чувствате все още нищо. И аз бях така преди 2-3 седмици. Сега ела да видиш - гадене, липса на апетит, нямам сили. Не вярвах, като ми казваха, че ще дойде, все се надявах да е леко и да ме размине. Сега се радвам като ми е лошо, значи беб е добре.

# 121
Здравейте, силни момичета! Моля ви, споделете, имате ли някакви усещания/ симптоми, които отдавате на евентуална бременност, а не на лутеалната поддръжка, докато чакате до тест. Питам, защото днес ми е 6-ти ден след ЕТ на бластоцист и не забелязвам нищо особено, което да ми даде някаква надежда, че резултатът ще е положителен....🤔🙄
Аз бях по същият начин. Дори до днес преди да излезе резултатът обяснява на всички близки, че няма да го бъде и хоп изненада. Изчакай си спокойно деня на теста. Успех 🙏🤗

# 122
  • София
Благодаря ви на всички за споделените впечатления! Ще си чакам до тест и тогава ще се разбере, това е ясно. Дано имам повод да споделя щастието си 🥰

# 123
Eltigan на предния трансфер симптоми ми се появиха от около 5 седмица, малко преди да отидем за сърчице, такова нямаше но все пак ориентировъчно да знаеш кога да ги чакаш.

И аз с въпрос:  колко горе долу трябва да е прогестерона в деня на трансфера?
Аз пуснах на 12 ден беше 0.06, днес преди трансфера пак пуснах, още не излязъл резултата, но да ме ориентирате.

# 124
Eltigan на предния трансфер симптоми ми се появиха от около 5 седмица, малко преди да отидем за сърчице, такова нямаше но все пак ориентировъчно да знаеш кога да ги чакаш.

Аз пуснах на 12 ден беше 0.06, днес преди трансфера пак пуснах, още не излязъл резултата, но да ме ориентирате.

Моя беше 11, в деня преди трансфера, знам че е хубаво да бъде над 15.

# 125
Излезе ми резултата от Прогестерона 8,16 сега да не ми отложат трансфера 🤷, ех все за нещо да си блъскам главата.

# 126
Излезе ми резултата от Прогестерона 8,16 сега да не ми отложат трансфера 🤷, ех все за нещо да си блъскам главата.
В нито една от двете клиники, в които съм правила процедури, не са мерили прогестерон в деня на трансфера. Още повече, че основното количество и на двете места го приемах вагинално, а в такъв случай серумните нива не са съвсем достоверни, което пък имах възможност да проверя лично.

# 127
В нито една от двете клиники, в които съм правила процедури, не са мерили прогестерон в деня на трансфера. Още повече, че основното количество и на двете места го приемах вагинално, а в такъв случай серумните нива не са съвсем достоверни, което пък имах възможност да проверя лично.
При мен е 3х1 Дуфастон
3х1 естрофем
2х1 Циклогест

# 128
При мен също и при двата транфера не са ми гледали прогестерона. И при двата си имах бременност, но бяха свежи а не Зет, не знам дали при замразените няма да е различно.

# 129
Сега за последния трансфер бях на 3х1 Естрофем, по 3 лепенки Климара на 5дни,3х1 дуфастон и 4х200 утрогестан вагинално, като вместо утрогестан ползвам турски Прогестан, че е с пъти по-евтин, а капсулите ми харесват повече.

# 130
  • София

Благодаря за информацията! Ще видим как ще се развият нещата 😆 А за прогестерона - на мен преди пункция ми беше 0.3, знам, че е добре да е под 1, айде, под 1.5, за преди трансфер знам, че трябва яко да се вдигне, за да подготви лигавицата, т.е. да е над горната граница на лабораторията. Моят преди трансфер беше >60 единици, като това е постигнато с Циклогест 2х 1 вагинално. За ЗЕТ би трябвало също прогестерона да е висок по същите причини. Успех, всичко зависи от решението на док, а след това вече от други сили. Дано да имаме да честитим за две чертички! 🥰

# 131
Явно ще имам или инжекция или допълнително хапчета. При мен МЦ е нередовен и затова по това време стойностите са ми ниски, коментирахме с док, каза да си отида както сме се уговорили.

# 132
Здравейте, дами,
Доколко ви обърна внимание док на генетични изследвания, които сте си правили преди трансфер, пункция и всички други процедури. Правих си преди години в Геника изследвания и излязоха 4-5 мутации. Показах ги на док, но дори не го изкоментира и се притеснявам при бъдещ трансфер да не изпуснем пак нещата. До сега на всички трансфери аз само напомням - склонна съм към тромбофилия ала бала и ми дава само фракси. Реално витамин Д ми е под норма и пия, не усвоявам витамини от група В, фолиевата ми е на долна граница, хомоцистеина ми е почти 10 и т.н. Взех да се притеснявам, че тези неща са важни, а нищо не ми е казвал за тях... При вас следят ли ги преди трансфер?

# 133
Dimitrichka и аз мисля,че ще ти изпише инжекции прогестерон или ще вдигне дозите на досегащните.
Последният ми Зет го направиха в старата клиника с 4 прогестерон. И сестрата ме успокояваше, как момиче с 3 прогестерон е с успешен трасфер и на инжекции още от трансфера. Така че винаги има надежда. Стискам палци за успешен развой ❤

# 134
Аз също си пуснах такива изследвания и за съжаление док. не им обърна никакво внимание. Имам две мутации, нискорискови са, но все пак.. Засега съм решила, че ще отида на хематолог, чакам само + теста

Здравейте, дами,
Доколко ви обърна внимание док на генетични изследвания, които сте си правили преди трансфер, пункция и всички други процедури. Правих си преди години в Геника изследвания и излязоха 4-5 мутации. Показах ги на док, но дори не го изкоментира и се притеснявам при бъдещ трансфер да не изпуснем пак нещата. До сега на всички трансфери аз само напомням - склонна съм към тромбофилия ала бала и ми дава само фракси. Реално витамин Д ми е под норма и пия, не усвоявам витамини от група В, фолиевата ми е на долна граница, хомоцистеина ми е почти 10 и т.н. Взех да се притеснявам, че тези неща са важни, а нищо не ми е казвал за тях... При вас следят ли ги преди трансфер?

Общи условия

Активация на акаунт