Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 533
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Севлиево
Хомоцистеин се изследва сутрин най-късно до 9 часа,след това резултатите не са достоверни.Каза ми го момичето,при което ходя да давам кръв.Оптималното време е около 8 сутринта.
За прогестерон също има различни мерни единици.В едните 8-9 е минимумът ,в другите е крайно недостатъчен.

# 136
Хомоцистеин се изследва сутрин най-късно до 9 часа,след това резултатите не са достоверни.Каза ми го момичето,при което ходя да давам кръв.Оптималното време е около 8 сутринта.
За прогестерон също има различни мерни единици.В едните 8-9 е минимумът ,в другите е крайно недостатъчен.

Да, сутрин рано в 8 без нещо ми взеха кръв на гладно.

# 137
Сега за последния трансфер бях на 3х1 Естрофем, по 3 лепенки Климара на 5дни,3х1 дуфастон и 4х200 утрогестан вагинално, като вместо утрогестан ползвам турски Прогестан, че е с пъти по-евтин, а капсулите ми харесват повече.
можеш ли на лично да ми споделите как да си намеря и аз прогестан.

# 138
Привет,момичета, викам си "какво става никой не пише в темата", а то имало нова Simple Smile

От утре започва моята подготовка за ЗЕТ, много ми е напрегнато, че трябва да пия Естрофем 2*1, док ме наплаши, че мин. 2,5л. вода трябва да пия, защото иначе тромбози и т.н. и аз бях на път да се откажа...обаче сега ви чета 3*1 си пиете, може ли някой да сподели как се чувства с Естрофем, наистина ми е много притеснено Sad
Имаме замразени само 3 снежинки и много се надявам да стигнем до трансфер ....

# 139
Жоржи само повече вода пия, без препоръка от доктора, от него просто повече ожаднявам 😊. Аз бях на 2х1 до 12 ден, след това вдигнахме на 3х1, преди минути ми беше трансфера на 2 блостоцита.

Ама какъв е тоя твоя доктор така да те плаши 🤷🤔😳.

# 140
Жоржи само повече вода пия, без препоръка от доктора, от него просто повече ожаднявам 😊. Аз бях на 2х1 до 12 ден, след това вдигнахме на 3х1, преди минути ми беше трансфера на 2 блостоцита.

Ама какъв е тоя твоя доктор така да те плаши 🤷🤔😳.
успех и дано се похвалиш с високо чхг💖

# 141
Krasteva стискам палци и на двете приятелчета Heart

Моя док си е такъв, аз уж съм му свикнала, но все се напрягам ...

# 142
Krasteva стискам палци и на двете приятелчета Heart

Моя док си е такъв, аз уж съм му свикнала, но все се напрягам ...

В коя клиника си ако не е тайна? Simple Smile)
Иначе и аз преди трансфер вдигам от 1х1 на 3х1 за лигавицата. Док не ми е казвал за вода или нещо друго, но не съм усетила някакъв проблем.

# 143
Ася в Димитров съм Simple Smile

Вдъхнахте ми кураж, благодаря, от утре го почвам.

# 144
Здравейте момичета! Да ви питам един малко смешен въпрос, ама... 😊
Тези от вас с положителен резултат кога започнахте да правите секс? Притеснявам се да не стане нещо, пък желание не ми липсва 😁

# 145
Тези от вас с положителен резултат кога започнахте да правите секс? Притеснявам се да не стане нещо, пък желание не ми липсва 😁
Ако си слагате вагинално прогестерон и/или естрадиол, не се препоръчва полов контакт 😊 в този период.

# 146
  • София/Севлиево
След 14 г.с.и то е повече гушкане, отколкото секс.Ама ММ го е страх да не стане нещо с бебето,пък аз нямам особено желание...

# 147
При мен сексът е мираж и може би ще си остане така до края. Предполагам, ако няма проблеми, като се мине 12гс, може да се прави.

# 148
Ако си слагате вагинално прогестерон и/или естрадиол, не се препоръчва полов контакт 😊 в този период.
Ами слагам 😊Секса ще си остане мираж 🙄😁

# 149
Здравейте, мили момичета!  Днес ми е 8 ден след трансфера. Бия си клексан и пия аспирин протект по едно на ден + разни витамини. Интересува ме, ако си направя един пиклив тест утре, на 9 ден от трансфера, дали ще отчете вярно, при положение, че кръвта ми е разредена от клексана и аспирина?

Общи условия

Активация на акаунт