Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 49 681
  • 772
  •   1
Отговори
# 315
Всичко е нормално, все пак сега се вглеждаш много и се хващаш за глупости. Ако беше кой да е друг месец щеше да го подминеш, като леко неразположение, което може да е и от храната и от хапчетата и т.н.

# 316
  • София
Здравейте,  Момичета.  И аз от днес започвам дългото чакане.  Въпроса ми е,  след като ми върнаха ембрионите,  след 5мин някъде не можах да стискам вече с пълен мехур и пишках малко, дали не направих лошо с това пишкане и ембрионите да не съм ги изхвърлила..?

Пълният м
ехур при трансфер е за да се улесни вкарването на катетера.Не може да ги изпишкате,ембрионите се поставят в матката,не в
уретрата.Не се притеснявайте излишно!

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 18:09 от carolina9999

# 317
  • до най-прекрасния мъж
Вече съм 10 г.с., още ми къркорят червата и имам ужасни газове. Така съм от деня след трансфера. Така че, нормално е, не се шашкай. Също докъм 6 г.с. имах леки менструални болки, болки в кръста, придърпвания, пробождания и т.н. Последните две още продължават от време на време.
Ако не са силни спазми и няма кървене, се приема за нормално.

# 318
Момичета на 6ти ден ще покаже ли уринарен тест

# 319
На мен ми си струва раничко 6-ти ден...но на 8-ми с първа урина и по-чувствителен тест мисля, че може да се пробва....и все пак кръвния си остава най-достоверен 🍀🍀🍀

# 320
Колко дневен е ЕМ, май е ранично. Но ако направиш сподели резултата. Аз нямам кураж на 9ти ден на тридневен :Д

# 321
Здравейте момичета, имали ли сте симптоми на цистит след ЗЕТ и какво направихте при такъв случай

# 322
Колко дневен е ЕМ, май е ранично. Но ако направиш сподели резултата. Аз нямам кураж на 9ти ден на тридневен :Д

Моите бяха тридневни,на 9 ден направих уринарен имаше много бледа втора черта и на 10 ден кръвния потвърди положителния резултат.Би трябвало вече да ти отчете.
Успех момичета!

# 323
Здравейте момичета, имали ли сте симптоми на цистит след ЗЕТ и какво направихте при такъв случай

Aз често съм получавала след полов контакт и когато се притеснявах, че може да съм бременна пих Цистопоп рапид, съдържа деманоза и пише, че може да се ползва от бременни. Но специално след трансфер, не знам дали има противопоазания. Консулатирай се с лекаря си за всеки случай, той ще каже най-добре .

# 324
Благодаря ви много.

# 325
Много се извинявам,  Момичета.  Вече ще стана досадна.. Но ми е първи трансфер надявам се и последни.. Дай Боже ❤️🙏
Като вечеряхме не се усетих и дръпнах кухненския стол който е тежък да седна, лошо ли направих...

# 326
  • София
Много се извинявам,  Момичета.  Вече ще стана досадна.. Но ми е първи трансфер надявам се и последни.. Дай Боже ❤️🙏
Като вечеряхме не се усетих и дръпнах кухненския стол който е тежък да седна, лошо ли направих...

Диди, давай го по-спокойно, така се самостресираш! Нищо няма да ти стане от един стол, на мен също ми е първи трансфер, през цялото време си шофирах, чистих, простирах, пазарувах, само гледах да не вдигам много тежки неща. Желая ти успех и се концентрирай върху приятни неща! 🍀

# 327
Благодаря.  Успех и на двете ни и  скоро да споделим чаканата радост с всички! ❤️🙏🍀
Успех и на всички други момичета.! 🙏❤️

Диди, давай го по-спокойно, така се самостресираш! Нищо няма да ти стане от един стол, на мен също ми е първи трансфер, през цялото време си шофирах, чистих, простирах, пазарувах, само гледах да не вдигам много тежки неща. Желая ти успех и се концентрирай върху приятни неща! 🍀

# 328
5 дневни ми са.

# 329
Четох някъде из темите, че на 7ми ден на бластоцисти отчитало, но и да не отчете не му вярвай на 100%

Общи условия

Активация на акаунт