Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 49 599
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
Струва ми се ниско чхг то

Чудесно е!! Честито и повтори пак след два дена, а после лека бременност и пухкав финал!!

# 466
Струва ми се ниско чхг то

Как ще ви се струва ниско на 7 ден след траснфер. Защо я филмирате излишно.
Стахотен Ви е резултата. Успех 🍀

# 467
Момичета каква трябва да е стойността на прогестерона. 20 добре ли е или е ниско

# 468
Честито! 🤗🍀 Повтори го пак след 48 часа.  Лека и безпроблемна бременност! 🤰🤱
П. С.  Да те попитам имаш ли някакви симтоми.  Днес ми е на мене 6 ден след ЗЕТ НА 2 5 дневни бластоциста.  И почти отшумяха симптомите.. Само на моменти ме преболява корема..

Здравейте. Чхг 48 и прогестерон 102 на 7 ден трансфер на един 5 дневен бластоцид как ви се струват резултатите?

# 469
5 ден имах силни болки в яйчниците и много отпадналост, но от 2 дена нямам никакви симптоми. Аз вчера толкова плаках бях отписала понеже ни е първи трансфер(и още много съм притеснена) и  видях, че си пускат на 7 ми ден иначе дататс ни за теста е 27.05
Стискам палци всички да се похвали за разлика от зачеването бременности те ни са да отлични.
П. С.  Да те попитам имаш ли някакви симтоми.  Днес ми е на мене 6 ден след ЗЕТ НА 2 5 дневни бластоциста.  И почти отшумяха симптомите.. Само на моменти ме преболява корема..

Здравейте. Чхг 48 и прогестерон 102 на 7 ден трансфер на един 5 дневен бластоцид как ви се струват резултатите?

# 470
Аз днес тръгнах към лабораторията където работя, че е срещу офиса, но лаборант само в Сряда 🤣🤣🤣, има много лаборатории във Варна(живея там), ама пусто от 8 до 17 им е работното време като моето 😂. Взех си лентичка, но сега се чудя да я правя ли или утре сутрин, днес ми е 14 ден след трансфер.
Естествено без ЧХГ няма да мина, утре сутрин ще пусна, контролата обаче ще трябва в събота в друга лаборатория, и направо ще се гръмна 🤯😤

# 471
Шапка свалям на търпението ви!

# 472
Шапка свалям на търпението ви!
Хахахаха, яла съм попарата на ранното тестване, затова сега реших, че ще си изчакам 🤣 Пък дано ми се отплати търпението 🤞

# 473
И на нас ни е първи трансфер. Успех на вас и на всички тръпнещи мами 🤰🙏❤️

5 ден имах силни болки в яйчниците и много отпадналост, но от 2 дена нямам никакви симптоми. Аз вчера толкова плаках бях отписала понеже ни е първи трансфер(и още много съм притеснена) и  видях, че си пускат на 7 ми ден иначе дататс ни за теста е 27.05
Стискам палци всички да се похвали за разлика от зачеването бременности те ни са да отлични.

# 474
Браво! Много се радвам! Всичко да върви леко и с красив финал!
quote author=Kalinka. Malinka link=topic=1331338.msg42892577#msg42892577 date=1621933585]
[/quote]

# 475
Пикливия тест е отрицателен, колкото и да съм ходила до WC на 14 ден, все трябваше да покаже ако има нещо. Даже и не мога да се разтроя, нищо не чувствам в момента, явно предчувствието ми не ме е подвело. А толкова се надявах.

# 476
Не се отказва. Винаги има надежда. Ще стискам палци за утре.
Пикливия тест е отрицателен, колкото и да съм ходила до WC на 14 ден, все трябваше да покаже ако има нещо. Даже и не мога да се разтроя, нищо не чувствам в момента, явно предчувствието ми не ме е подвело. А толкова се надявах.

# 477
Здравейте,
Да питам, някоя от Вас, която е била на кринон... имала ли е розови зацапвания.
5г.с. 2 3 дни всичко беше Ок, сега пак започнах с розовите парчета кринон.
Аг е казал, всичко, което не е ярко червено не е проблем.. ама ? Ималинли сте?

# 478
Днес не се сдържах, 8ми ден ми е направих домашен тест  и ми показа това Simple Smile
Преди малко, получих кафяво зацапване, което хем знам, че е на добре, хем много ме притесни, да не е начало на цикъл. Какво се прави при това зацапване, за колко време спира, спира ли се Аспирин протекта, пие ли се витамин ц. Моля за съвет, лекаря ми е в Турция, няма кой да питам, освен тук.

# 479
Юхууу страхотна новина. Честито и да се похвалиш със Тлъсто ЧХГ.  🍀🤗
Дано и при мене да са се захванали емриончетата.  Днес ми е 7 ден от Зет,  но ще изкачам още ден, два.  Нямам никакви симптоми само леко ме преболява корема дано да е на хубаво! 🙏❤️🤰

Днес не се сдържах, 8ми ден ми е направих домашен тест  и ми показа това Simple Smile
Преди малко, получих кафяво зацапване, което хем знам, че е на добре, хем много ме притесни, да не е начало на цикъл. Какво се прави при това зацапване, за колко време спира, спира ли се Аспирин протекта, пие ли се витамин ц. Моля за съвет, лекаря ми е в Турция, няма кой да питам, освен тук.

Общи условия

Активация на акаунт