Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 49 604
  • 772
  •   1
Отговори
# 480
Юхууу страхотна новина. Честито и да се похвалиш със Тлъсто ЧХГ.  🍀🤗
Дано и при мене да са се захванали емриончетата.  Днес ми е 7 ден от Зет,  но ще изкачам още ден, два.  Нямам никакви симптоми само леко ме преболява корема дано да е на хубаво! 🙏❤️🤰

Днес не се сдържах, 8ми ден ми е направих домашен тест  и ми показа това Simple Smile
Преди малко, получих кафяво зацапване, което хем знам, че е на добре, хем много ме притесни, да не е начало на цикъл. Какво се прави при това зацапване, за колко време спира, спира ли се Аспирин протекта, пие ли се витамин ц. Моля за съвет, лекаря ми е в Турция, няма кой да питам, освен тук.
Благодаря, но тотално се сдухах, четох назад в темата, че такова зацапване може да има и при отлепване на ембрион и от час плача от страх Sad

# 481
Аз също имах зацапване в деня преди теста, но не кафяво а кръв (малко, но достатъчно да ме притесни) Веднага се обадих на доктора ми и той ми каза да спра аспирин протект защото е възможно да кървя от него. На следващият ден кръвния тест беше положителен. Така че не се филмирай и мисли положително 😊

Юхууу страхотна новина. Честито и да се похвалиш със Тлъсто ЧХГ.  🍀🤗
Дано и при мене да са се захванали емриончетата.  Днес ми е 7 ден от Зет,  но ще изкачам още ден, два.  Нямам никакви симптоми само леко ме преболява корема дано да е на хубаво! 🙏❤️🤰

Днес не се сдържах, 8ми ден ми е направих домашен тест  и ми показа това Simple Smile
Преди малко, получих кафяво зацапване, което хем знам, че е на добре, хем много ме притесни, да не е начало на цикъл. Какво се прави при това зацапване, за колко време спира, спира ли се Аспирин протекта, пие ли се витамин ц. Моля за съвет, лекаря ми е в Турция, няма кой да питам, освен тук.
Благодаря, но тотално се сдухах, четох назад в темата, че такова зацапване може да има и при отлепване на ембрион и от час плача от страх Sad

# 482
magda_alena, благодаря 🤗🤗🤗

# 483
Глюкофажа пиеш ли го преди и по време на трансфер 🙂

Типично предменстуални, със същите болки, придърпвания и т.н. Даже Т ми беше 36.6 и аз реших, че вероятно ще ми дойде. Единствената разлика беше - много газове, опити за запек (аз нямах подобен проблем заради Глюкофажа, който пиех) и това, че като се наям, все едно не съм яла. Усещах празнота в стомаха, въпреки обилното хранене. Последното ми беше най-странно, никога не ми се беше случвало. По-скоро да ми стане тежко да, но да изпитвам глад 30 мин след ядене, не.
Тествах се на датата, която ми бяха казали - 12-ти ден след трансфер на 3-дневни.
[/quote]

# 484
Глюкофажа пиеш ли го преди и по време на трансфер 🙂

Типично предменстуални, със същите болки, придърпвания и т.н. Даже Т ми беше 36.6 и аз реших, че вероятно ще ми дойде. Единствената разлика беше - много газове, опити за запек (аз нямах подобен проблем заради Глюкофажа, който пиех) и това, че като се наям, все едно не съм яла. Усещах празнота в стомаха, въпреки обилното хранене. Последното ми беше най-странно, никога не ми се беше случвало. По-скоро да ми стане тежко да, но да изпитвам глад 30 мин след ядене, не.
Тествах се на датата, която ми бяха казали - 12-ти ден след трансфер на 3-дневни.

# 485
  • до най-прекрасния мъж
Да, пие се. На мен ми го спряха веднага след + теста и ме сложиха на строга диета (аз спрях да ям сладко още от деня на трансфера). Но пак трябва консултация с лекар кога и по каква схема. Най-добре се консултирай с ендокринолога, който ти го е изписал. Някои момичета продължават да пият малка доза до определена седмица.

# 486
Момичета, не се притеснявайте прекалено на кафявите зацапвания, аз ги имам от 5г.с. и продължават и сега в 12.г.с. Все ги чакам да изчезнат, бебетата са добре и това е най-важното.
Разбира се, винаги трябва и лекар да ви види.
От кринона съм имала всякакви цветове - розово, кафяво, ръждиво и дори към черно.
Консултирайте се с докторите ви, но не се притеснявайте прекалено.
Знам колко е кофти...да го виждаш всеки ден, но не винаги значи проблем, просто забременяването ни е различно.

# 487
Здравейте.Идвам с въпрос:Когато говорите за по-късна имплантация,колко късна може да е?ЗЕТ на 18ти в 15:30ч,възможна ли е имплантация на 20ти например?
Успех на чакащите🍀

# 488
Здравейте.Идвам с въпрос:Когато говорите за по-късна имплантация,колко късна може да е?ЗЕТ на 18ти в 15:30ч,възможна ли е имплантация на 20ти например?
Успех на чакащите🍀
То всичко е възможно, ама ден и половина след трансфер ?
Прочети първата страница на темата. Ще се ориентираш колко е възможно Simple Smile

# 489
Много е рано 2ри ден за имплантация. Попринцип я дават 5-6ден, а за късна е възможно и 9ти ден.

# 490
Момичета, не се притеснявайте прекалено на кафявите зацапвания, аз ги имам от 5г.с. и продължават и сега в 12.г.с. Все ги чакам да изчезнат, бебетата са добре и това е най-важното.
Разбира се, винаги трябва и лекар да ви види.
От кринона съм имала всякакви цветове - розово, кафяво, ръждиво и дори към черно.
Консултирайте се с докторите ви, но не се притеснявайте прекалено.
Знам колко е кофти...да го виждаш всеки ден, но не винаги значи проблем, просто забременяването ни е различно.
от нисък прогестерон ли се получава зацапване то?

# 491
от нисък прогестерон ли се получава зацапване то?
Не е задължително. Може да е по най -различни причини.

# 492
Здравейте,  Момичета.  Днес ми е 8 ден след ЗЕТ на 2 5 дневни бластоциста.  Мисля и аз утре да пусна кръвен,  макар,  че ми казаха на 14 ден от трансфера.  Страх ме е от резултата какъв ще бъде,  защото нямам никакви симптоми.  На 3 ден имах  само леко придърпване в средата и след това доста ме наболяваше левия яйчник. И на 4тия ден много леки пробаждания в яйчниците и това беше. Никакви други симтоми нямам. Първи трансфер ми е,  слагам Пролутекс, всеки ден,  пия Естрофем, Дуфастон,  Фолиева,  Аспирин Протект,  Циклогест и през Ден бия Прегнил и Зарзио.  Дали ще ми покаже реален резултат ако утре пусна ЧХГ или да изчакам датата...

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 11:22 от Diddy953

# 493
  • до най-прекрасния мъж
На 14 дни след овулация вече трябва да покаже теста. Реално ще ти е деня на МЦ или ден по-рано.

# 494
Претиснява ме ниския прогестерон. Има ли някой от вас на 12 ден с прогестерон 20.

Общи условия

Активация на акаунт