Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 49 574
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
Dimitrichka, наистина съжалявам за резултата ти...

# 511
Благодаря Ви за подкрепата. Ще си изкарам лятото, хем ще си по затвърдя позицията в офиса, и Септември, като съберем малко парички, че се охарчихме доста, покрай тия процедури, няма какво да Ви обяснявам, знаете много добре. Та да, на есен с песен, пък дано третия път ни е късметлийски.

# 512
Dimitrichka Krasteva искрено съжалявам. Щеше да е хубаво тези терапии да се поемат от здравната каса, тъй като прибягваме към Ин витро не от капризи, а защото имаме някакъв проблем. Късмет следващия път да е успешен!!
Наближи и моя ден за кръвен, утре ще се разбере. Нямам никакви усещания , по-скоро е страх от неуспех. Тъй като през този период почти нямах никакви симптоми, единствено запек и газове...не смеех и да си направя тест вкъщи , защото при естествените опити винаги показваше негативно.

# 513
Mialma, първи опит ли?

# 514
Да, първи. На един 5 дневен бластоцист.

# 515
Dimitrichka Krasteva много съжалявам, следващия път ще е твоя ♡♡♡
Mialma силно стискам палци за утре, да се похвалиш с тлъсто ЧХГ. Успех!

С половин уста казвам, че зацапването ми спря май Simple Smile

# 516
Не знам дали ще помогна,но на моят трансфер там,при мен дойде сестрата,която говори български и ми каза,че ако имам зацапване може да спра Кораспина.
Но,най-добре Хафизе питай.Нигер не е лоша,но сякаш,че изпитва неудобство да притеснява доктора и ми се струваше по едно време,че си ги съчинява.Хафизе е по-подробна.

В Бахчеджи
И просто я видях как като ми прочете въпроса, отговори веднага, без да го покаже явно, а конкретно ме притеснява тоя аспирин Sad, но според тях да си го пия и всичко си е наред.
Може би и моите нерви вече не издържат до заветния кръвен .
  Да са ви живи и здрави дечицата Simple Smile
Сигурна бях, че си там  Sad
Моля те, пиши пак и изрично питай за аспирина, питай си за всичко, което те интересува. Българите плащаме двойни цени там и най-малкото е да ни отговорят на въпросите. Ще чакам д асподелиш и не се притеснявай, сигурно и двете са се хванали и всичко ще е наред.
[/quote]

# 517
Здравейте,  Момичета.  Някоя от вас потила ли се е нощно време. Вече 2ра вечер съм така,  все едно някой ме е олял с вода..  Може би е от всичките хормони където пия..

# 518
Здравейте,  Момичета.  Някоя от вас потила ли се е нощно време. Вече 2ра вечер съм така,  все едно някой ме е олял с вода..  Може би е от всичките хормони където пия..
От хормоните е. И аз се потях нечовешки, като ги спрях веднага спря и потенето.

# 519
Стискайте палци дойдох да дам кръв след 48ч.

# 520
  • до най-прекрасния мъж
Стискаме, дано всичко е наред и ЧХГ да се е удвоило минимум.
За потенето - понякога се събуждам през нощта потна по гърдите, корема и врата. Но не е всяка нощ. Обаче, докато отида на преглед и се върна, ставам вир вода. Движението ми се свежда до ходене пеш от вкъщи до паркинга пред блока и от паркинга на болницата до асансьора и обратно. В колата съм на отворен прозорец или климатик (гледам да го избягвам). Така не съм се потила до момента, ужасно е. И аз съм на една шепа хормони.

# 521
И аз ще ходя днес. Simple Smile

# 522
Успех на всички 🍀🍀🍀🙏🙏🙏

# 523
  • София
Бубенце, Kalinka, успех! Чакаме ви с чудесни резултати!

# 524
На 25.05-48, а днес 123. Не смея още са се радвам, но съм толкова развълнувана

Общи условия

Активация на акаунт