Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 49 560
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
Чудя ви се как не сте извадили някоя лента от шкафа и не сте разбрали резултата.
Последния път като отидох в аптеката им казах да ми дадат 10. Срам ме е всеки месец да купувам по 1-2 с някаква надежда.  Simple Smile
Желая ви късмет и на двете.

Аз тест в къщи си правих на 8ми ден, имах 2 черти, но пак си ми е свито сърчицето докато не се потвърди и на кръвния, пък и с това зацапване след това.... Дано Боже всичко да е наред!

# 541
Направо ви се възхищаван на търпението.Blush
Аз дори не съм в стимулация все още, но съм заредила няколко теста в банята.
Успех на всички който им предстои тест.🍀🍀🍀

# 542
Lolitka стискам палци и веднага да споделиш утре. Кой ден ще е утре?

След трансфер и аз си мислех, че няма да имам търпение, но страха е по-голям!
Направо ви се възхищаван на търпението.Blush
Аз дори не съм в стимулация все още, но съм заредила няколко теста в банята.
Успех на всички който им предстои тест.🍀🍀🍀

# 543
Утре ми е 11ти ден, на 2 , 5 дневни ембриончета от клиниката искаха на 12тия, но мъжа ми ще отсъства съботата и ги попитахме дали е проблем 1 ден по- рано, и казаха не.

# 544
Така е страхът найстина е голям. Аз първия път тествах много рано понеже исках да засека дали има имплантация при мен. Все пак да знам дали това се получава пожеже естествено никога не бях виждала втора четричка.

# 545
Здравейте момичета,
Включвам се с един лаишки въпрос тъй като ми предстои първа инвитро процедура началото на идния месец. Сигурно ще прозвучи смешен въпроса ми, но кое определя дали трансферът ще е на 3-дневен или на 5-дневен Е? И има ли това някаква връзка с финалния резултат, защото от прочетеното забелязвам че доста повече успешни опити има при 5 дневните.

# 546
Raulista, като цяло в клиниката в която съм аз дали трансфера ще е на 3ти или на 5ти ден зависи от това колко оплодени имаш останали след оплождането.
Ако имаш много оплодени и добре делящи се е хубаво да изчакаш до 5ти ден, така се подбират най—хубавите и с най —добър шанс.
Ако има само 2 или 3 оплодени предпочитат трансгер на 3ти ден, така все пак се дава шанс на ембриончето да се развие във естествена среда.
Аз първия път имах само едничко останало и го трансгерирахме на 3ти ден понеже можеше и да не оцелее до 5ти. От този трансфер стигнах до 10 та седмица със пулс, но сърцето спря.
Вторият път ми върнаха 2 бластоциста на ден 5ти, ами пак имах имплантация но ЧХГ изобщо не надскочи 1000 единици и не се видя плоден сак.
За себе си пак ще заложа на 3 дневно, но аз си знам вече, че няма да има много яйцеклетки и ембриончета при мен и не ми се трепери дали ще имам изобщо трансфер.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 21:35 от Cinnamon Cookie

# 547
Тук няма смешни въпроси. Все пак сме тук за да бъдем полезни една на друга. В моя случей лекарите решават всичко, никой не ме пита на кой ден и колко искам да ми върнат. Резултата зависи от нашия организъм и от докторите, на които сме се доверили. Първият ми трансфер беше на 5 дневни бластоцисти и е неуспешен, вторият ми трансфер е на 3 дневни ембриони и към този момент чакам втори резултат на ЧХГ. Wink
Здравейте момичета,
Включвам се с един лаишки въпрос тъй като ми предстои първа инвитро процедура началото на идния месец. Сигурно ще прозвучи смешен въпроса ми, но кое определя дали трансферът ще е на 3-дневен или на 5-дневен Е? И има ли това някаква връзка с финалния резултат, защото от прочетеното забелязвам че доста повече успешни опити има при 5 дневните.

# 548
Здравейте,аз също съм с един неуспешен трансфер на бластоцисти (фреш трансфер) втория ми опит е с замразени, надявам се да е успешен.

# 549
Добро утро, късмет на всички с тестове днес! Simple Smile

# 550
Бубе...Лолита...дано това да е Вашия ден !!!!🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️

# 551
Благодаря. Simple Smile
Днес ми е първи работен ден след трансфера. Дано никой не ме пита защо съм била болничен.

# 552
Във връзка с работата да ви попитам - уведомявали ли сте своите работодатели, че сте в напреднала инвитро процедура, за да може да излизате в позволените от закона прегледи или взимали ли сте болничен след трансфера? Аз до сега не съм взимала, но някак трансферите са ми съвпадали с почивни дни или отпуска, а този път смятам да си ходя спокойно на работа и да не лежа толкова.

# 553
Аз си казах какво се случва още като започнах първата процедура и не съм имала проблем, много разбиране и съдействие имам от тяхна страна. Излизам си от работа за всеки преглед без никакъв проблем. Шефовете ми имат няколко деца и разбират колко е важно и ценно да имаш дечица. Много съм им благодарна. Пожелавам на всеки такова разбиране. Ако мислите, че ще срещнете и вие разбиране, съветвам с две ръце да си кажете. А пък и в болничните не ти ли пише, че си след ин витро?

Във връзка с работата да ви попитам - уведомявали ли сте своите работодатели, че сте в напреднала инвитро процедура, за да може да излизате в позволените от закона прегледи или взимали ли сте болничен след трансфера? Аз до сега не съм взимала, но някак трансферите са ми съвпадали с почивни дни или отпуска, а този път смятам да си ходя спокойно на работа и да не лежа толкова.

# 554
Мен в клиниката ме питаха ще сменяме ли диагноза, но аз казах, че няма нужда, защото колегите знаят, че сме в процедура. Диагнозата на болничния ми беше женско безплодие свързано с мъжки фактор.

Общи условия

Активация на акаунт