Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 49 554
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
Взимала съм, но с друго основание в болничния. По принцип знаеха, че има някакъв проблем в самото начало на започването и не са ми правили проблем за излизанията за преглед, но сега за трансфера не знам как биха реагирали, а и някак от суеверия не ми се иска да казвам на никого. Grinning

# 556
  • София
Здравейте, днес бях на първи преглед в 6 г.с. За съжаление се оказва, че ембрионът се е захванал в рога на матката...което не е място за износване на бременност. Док каза, че чакаме до другата седмица да видим дали няма да се намести. Ако не - не знам какво правим и не ми се мисли. Черно ми е. Има ли някой друг с такъв опит? Как ще изкарам до другата седмица...

# 557
Asya, разбирам те. Аз също не исках да казвам на всички колеги, но те много се притесвяваха за мен, дали не е нещо сериозно и все ме питаха, ама добре ли си, всичко наред ли е...не клюкарски, ами чисто човешки и нямаше как да скрия, но не съжалявам, защото и те психически много ми помагаха Simple Smile

# 558
Eltigan, с двурога матка ли си? Не се притеснявай, не е задължително да има фатален край , знам за успешно износени бременности точно в рога на матката .

# 559
  • София
Eltigan, с двурога матка ли си? Не се притеснявай, не е задължително да има фатален край , знам за успешно износени бременности точно в рога на матката .
Panda, не съм с двурога матка. Не знам този Е защо така не се е наместил на най-хубавото и уютно място...оф, дано се наредят нещата.

# 560
Аз лично при този трансфер реших да уведомя директора си, който е изключително разбран човек. От клиниката ми издадоха 14 дневен болничен, в който обаче диагнозата е женски стерилитет с тубарен фактор. Възможно най-дискретно го предвижиха към институциите, защото не исках всички на работното ми място да знаят толкова рано.
Във връзка с работата да ви попитам - уведомявали ли сте своите работодатели, че сте в напреднала инвитро процедура, за да може да излизате в позволените от закона прегледи или взимали ли сте болничен след трансфера? Аз до сега не съм взимала, но някак трансферите са ми съвпадали с почивни дни или отпуска, а този път смятам да си ходя спокойно на работа и да не лежа толкова.

# 561
Точно...и на мен не ми се иска всички да разбират, защото има достатъчно клюкарки и коментатори, и да не им събирам излишната негативна енергия и съжаление. Close Rolling Eyes
Ще се опитам тихо и кротко да си ходя на работа.

# 562
Привет момичета, излезнаха ми резултатите
ЧХГ 639.8 ❤❤❤❤
Пуснах си и прогестерон, но него не го разбирам дали е ок 10.82 ng/ml
Н

# 563
Привет момичета, излезнаха ми резултатите
ЧХГ 639.8 ❤❤❤❤
Пуснах си и прогестерон, но него не го разбирам дали е ок 10.82 ng/ml
Н
Какви са референтните за Лутеална фаза на Прогестерона?

# 564
Честито , Лолитка ! Малко нисък ми се струва прогестеронът, но зависи и колко и как приемаш. За първи триместър го дават 8 - 48.

# 565
Ами сега си получих отговора и от клиниката, референтните са от 5.8- 79.9
От клиниката ми казаха, че за начало на бременност като цяло са по ниски и са ми нормални за сега Simple Smile малко ми се отпусна душичката.
Момичета стискам силно палци и за другите, които днес си чакате резултатите, а и не само днес, за всички 🥰🥰🥰

# 566
# 567
Еха, честито и на теб, днес е късметлийски ден ♡♡♡♡ много се радвам Simple Smile

# 568
Честито на всички с положителни тестове, силно се надявам в най-скоро време и аз да се присъединя към вас бъдещите мами, незнам дали от лекарствата или нещо вътрешно в мен бушува но ме избива на яка агресия...случвало ли се е на някоя от вас? 😁

# 569
На агресия, на депресия... и на филми ревах. С приемането на лекарствата всичко е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт