Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 560
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
Момичета каква е разликата на чхг в mUl i чхг в mlu

# 616
Няма разлика
Момичета каква е разликата на чхг в mUl i чхг в mlu

# 617
  • до най-прекрасния мъж
Потенето ти е вероятно от Прогестерона, който така или иначе се вдига в лутеалната фаза. А сега го приемаш и допълнително. До няколко дни ще е ясно Simple Smile. Дано причината е бебе и да се похвалиш с високо ЧХГ.

# 618
Потенето ти е вероятно от Прогестерона, който така или иначе се вдига в лутеалната фаза. А сега го приемаш и допълнително. До няколко дни ще е ясно Simple Smile. Дано причината е бебе и да се похвалиш с високо ЧХГ.

Дай Боже!
Аз съм на 4-ти ден след трансфер, много е рано още.
Вие кога направихте теста, 2 седмици след трансферс или по-рано?

# 619
  • до най-прекрасния мъж

Дай Боже!
Аз съм на 4-ти ден след трансфер, много е рано още.
Вие кога направихте теста, 2 седмици след трансферс или по-рано?
На 12ти ден на 3-дневни. Така ми казаха от клиниката. Денят на трансфера се брои за нулев.

# 620
А на мен ми казаха 16 дена след пункцията, което при мен се пада 11 от трансфера. Не знам дали няма да е рано. Май ще е по-добре да изчакам поне 12 дена.

# 621
  • до най-прекрасния мъж
А на мен ми казаха 16 дена след пункцията, което при мен се пада 11 от трансфера. Не знам дали няма да е рано. Май ще е по-добре да изчакам поне 12 дена.
Няма да е рано, 5-дневни са, нали?

# 622
Да, моят е 5-дневен.

# 623
Здравейте,момичета на кой от вас се е случвало зацапване бледо розово след трансфер(От който са минали 9 дни) няколко дни преди уж...очакваната менструацията и опасно ли е?

# 624
Здравейте,момичета на кой от вас се е случвало зацапване бледо розово след трансфер(От който са минали 9 дни) няколко дни преди уж...очакваната менструацията и опасно ли е?

Аз не съм компетентна, но доколкото съм чела, това може би е добър знак, защото е един от показателите за “захванал се” ембрион. Но нека и другите да кажат.

# 625

Аз не съм компетентна, но доколкото съм чела, това може би е добър знак, защото е един от показателите за “захванал се” ембрион. Но нека и другите да кажат.
[/quote.                                                                                       Ох,олекна ми малко притесних се да не би и този път да е неуспешно,че вече нз как ще го преживея... 🤯🤯🤯

# 626
Аз имах розово зацапване на 9 ден, което на следващия ден премина към светло кафяво / кафяво. Чгх116 и след няколко дни цикъла ми дойде на очаквана дата. Дано при теб се развият добре нещата, при всеки е индивидуално!

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 20:38 от PandaBanda

# 627
Моето зацапване беше кафяво от 8ми ден на трансфера, много ме притесняваше, от клиниката твърдяха, че си е нормално, продължи 4, 5 дни. Аз знам, че щом не е червена кръв уж не е притеснително. Трябва да се консултираш и с лекаря си. Успех, стискам палчета  🍀🍀🍀

# 628
Благодаря много за хубавите думи Heart
За съжаление нещата не се развиват добре, днес чхг е 33, само 30% увеличение за два дни. Чакам лекарят да каже какво следва...

# 629
Момичета как ви минават дните от положителния тест до 1вия преглед. Имам чуство че е цяла вечност ❤️🤔

Общи условия

Активация на акаунт