Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 508
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Стискам палци и вярвам, 0е всичко ще е наред! 🙏🙏🙏
Eltigan как си? Чакам добро новини. Мина ли преглед 🍀🍀
Nova321, благодаря, че ме мислиш! ❤ От 15.30 съм, ще пиша веднага щом свърша.

# 676
Eltigan, късмет и да ни зарадваш с добри новини.🍀🍀🍀

# 677
  • София
Момичета, ще я бъде моята шушулка! Док каза, че се е наместила, добре се развива, има си пулс ❤ Безкрайно благодарна съм за това развитие! Благодаря ви за подкрепата! Пожелавам на всички ви най-мечтаното да се сбъдва скоро!🍀❤🎉

# 678
Чудесна новина! Много се радвам, много!

# 679
Чудесно. Аз влизам от одеве за хубавата новина. Стисках палци всичко да се е наредило.в коя седмица се чу пулса. Аз съм в петък на 1ви преглед. ❤️ ❤️ 🎉 И ти беше при персенска нали

# 680
  • София
Чудесно. Аз влизам от одеве за хубавата новина. Стисках палци всичко да се е наредило.в коя седмица се чу пулса. Аз съм в петък на 1ви преглед. ❤️ ❤️ 🎉 И ти беше при персенска нали
Nova321, аз съм при Тихомирова. Днес ми е 6г.с. + 6. Успех и на теб в петък, да ни зарадваш след прегледа!

# 681
eltigan, браво! Много се радвам!

Момичета, аз все повече се отчайвам Sad
Днес ми е 7-ми ден от трансфера (на 5-ти ден ембрион), никакви симптоми нямам.
След пункцията, ме сложиха на прогестерон, първите 2-3 дни не можех да си пипна гърдите, буквално. Много ме боляха. Корема ми беше страшно подут, но все пак това е от стимулацията, тригър инжекцията и после прогестерона.
Да, но виждам, че нещата се успокояват, вече корема не ми така издут, а гърдите изобщо не ме болят. И мисля, че това не е добър знак.

# 682
eltigan много се радвам,че всичкп е наред с бебчето 😍 късмет и занапред 🙏

Nova321 и при теб всичко ще е наред,стискам палци вс да мине,както трябва на  първия преглед! 🙏😍

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 23:04 от katencetyy7

# 683
  • София

След пункцията, ме сложиха на прогестерон, първите 2-3 дни не можех да си пипна гърдите, буквално. Много ме боляха. Корема ми беше страшно подут, но все пак това е от стимулацията, тригър инжекцията и после прогестерона.
Да, но виждам, че нещата се успокояват, вече корема не ми така издут, а гърдите изобщо не ме болят. И мисля, че това не е добър знак.
Adriana и аз нямах симптоми, успокои ми се корема, гърдите също и хоп - изненада! Не губи надежда, все пак има още време до тест! 🍀

# 684
Благодаря ви момичета в петък ще ви пиша. Дай боже да е наред всичко ❤️❤️

# 685
Браво, твоята шушулка е много силна и борбена значи! Много се радвам. 🍀🍀🍀
Момичета, ще я бъде моята шушулка! Док каза, че се е наместила, добре се развива, има си пулс ❤ Безкрайно благодарна съм за това развитие! Благодаря ви за подкрепата! Пожелавам на всички ви най-мечтаното да се сбъдва скоро!🍀❤🎉

# 686
  • София
Браво, твоята шушулка е много силна и борбена значи! Много се радвам. 🍀🍀🍀

Aleksandra, ха дано, все така да е! 🍀🦋☀️

# 687

Adriana и аз нямах симптоми, успокои ми се корема, гърдите също и хоп - изненада! Не губи надежда, все пак има още време до тест! 🍀

Да, именно, корема се успокои, гърдите също не болят вече. Просто си мисля, че тъй като съм на 5-дневен трансфер, досега трябваше да има някакви симптоми.

# 688
Спокойно аз съм с положителен резултат и нямам симптоми. Всичко е много индивидуално

# 689
  • София
И аз нямам симптоми, нито гърди, нито корем, нито кръст, само ми е студено и доста ми се спи.

Общи условия

Активация на акаунт