Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 435
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
eltigan Честито! 🤗 Много се радвам.  Успех и пухкав финал ❤️

Момичета да ви попитам след спиране на медикаментите и инджекциите след колко време трябва да ми дойде цикъла. Днес ми е 2ри днес след спирането и все още нямам симптоми за цикъл
Здравей, на мен ми дойде след 9 дни. Не се притеснявай!

# 706
И аз съм със запек след трансфера. Ям много плодове и пия вода ама не се оправя от прогестерона е.
Момичета ,извинява  се за въпроса ,но на вас случвало ли ви се е да получите страшен запек от поставянето на Циклогест?
Ако е да, моля за съвет какво да пия или правя?
Благодаря!

# 707
И аз съм със запек след трансфера. Ям много плодове и пия вода ама не се оправя от прогестерона е.
Момичета ,извинява  се за въпроса ,но на вас случвало ли ви се е да получите страшен запек от поставянето на Циклогест?
Благодаря!

Да ще пробвам с прием на повечко плодове, нещо като смути. Иначе не знам как ще я карам, не е ок така. Иначе вода и аз пия ,поне 1.5л.

# 708
1,5л. е доста малко. Препоръчително е минимум 2 - 2,5л. на ден. Аз също имах запек след трансфера, най-много ми помогнаха домати, спанак, киви (меко) и кисело мляко. Няколко дни ядях само това и всичко се нормализира.

Благодаря!

Да ще пробвам с прием на повечко плодове, нещо като смути. Иначе не знам как ще я карам, не е ок така. Иначе вода и аз пия ,поне 1.5л.

# 709
Благодаря ви момичета. Така е малко вода е,по-рано пиех по 2-2.5 л на ден, но някакси отвикнах. Сега ще се мъча отново. Иначе сега си направих смути от ябълка и ягоди с прясно мляко, сякаш и това помага. ✌✌😁😁😁 Вчера ми беше трансфера на две 5 дневни ембриончета, дано имам и аз късмета да се похваля скоро... Успех на всички! 😋🤗

# 710
Записвам се и аз след трансфер вчера на един 5-дневен. Леко да ни минава чакането и успех след 10 дни!

# 711
Записвам се. Вчера трансфер на две 5 дневни. На 11.06.2021 ми е теста.

# 712
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, ще я бъде моята шушулка! Док каза, че се е наместила, добре се развива, има си пулс ❤ Безкрайно благодарна съм за това развитие! Благодаря ви за подкрепата! Пожелавам на всички ви най-мечтаното да се сбъдва скоро!🍀❤🎉
Браво на малката шушулка Heart! Чудесни новини, честито сърчице и да порасне голямо и здраво бебе. Лека бременност и до пухкав финал. Усмихна ми сутринта Simple Smile

# 713
  • София
Може ли да ми дадете препоръчки за лаборатория, която работи в събота за София и ако има възможност резултатите да излизат в съшия ден ?

# 714
Може ли да ми дадете препоръчки за лаборатория, която работи в събота за София и ако има възможност резултатите да излизат в съшия ден ?

Лабораторията на Токуда, но е само платено в събота.

# 715
  • София

Лабораторията на Токуда, но е само платено в събота.

Благодаря! Ще ми е много удобно и наблизо Simple Smile
Днес беше първият ми тест 9 дни след трансфер на 2 5 дневни ембриона и резултата е 72.59mIU/ml . Казаха ми да повторя в понеделник, но ми се иска да го проследя и след два дни, но се пада събота

# 716
Чудесно, стискам палци Hug
Отидете раничко, защото май работи до обяд.

# 717
Момичета в 5та седмица само сак ли се вижда. На вас какво се видя на 1вия преглед

# 718
Момичета в 5та седмица само сак ли се вижда. На вас какво се видя на 1вия преглед
Да, само сак е нормално.

Аз да питам, колко е добре да изчакам за следващия ЗЕТ? Като се има предвид, че още се чиста от този, за септември си мислех, много ли е? Или мога на следващ Ц?

# 719

На първия при мен видяха само сакче...и разбрах,че е нормално беше около 5 г.с. края някъде,а на втория преглед вече в края на 6г.с и началото на 7 се видя плода и видяхме,че има сърдечна дейност Simple Smile стискам палци за утре,всичко ще е ок 🙏😍

Общи условия

Активация на акаунт