Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 435
  • 772
  •   1
Отговори
# 720
Момичета в 5та седмица само сак ли се вижда. На вас какво се видя на 1вия преглед
Да, само сак е нормално.

Аз да питам, колко е добре да изчакам за следващия ЗЕТ? Като се има предвид, че още се чиста от този, за септември си мислех, много ли е? Или мога на следващ Ц?

Може би е добре да те посъветва лекаря. Аз мисля, че е добре тялото малко да се успокои и тогава да се започне пак. Септември ми се вижда ок, но както го чувстваш ти.

# 721
На мен ми направиха 3 поредни ЗЕТ, без почивка (януари, февруари и март) и от последния стана.
Но нека лекаря ти да прецени приложимо ли е при теб.

# 722
Да споделя аз пред какво се изправих, може някой да ми даде съвет! Днес ми е 14-ти ден след ЗЕТ на два петдневни . Имам един положителен и след него един отрицателен уринарен тест. Кръвен засега няма къде да си направя, не съм в България. Тъпо! Продължавам с медикаментите и след 2-3 дни пак уринарни тестове. Попитах в местен форум за възможност за платено изследване и получих всичко друго не и отговор. Някой ако сподели опит или мнение ще е чудесно

# 723
Може ли да ми дадете препоръчки за лаборатория, която работи в събота за София и ако има възможност резултатите да излизат в съшия ден ?

Лабораторията на Токуда, но е само платено в събота.

Благодаря! Ще ми е много удобно и наблизо Simple Smile
Днес беше първият ми тест 9 дни след трансфер на 2 5 дневни ембриона и резултата е 72.59mIU/ml . Казаха ми да повторя в понеделник, но ми се иска да го проследя и след два дни, но се пада събота
ПРОЛАБОР , на ул. Здраве , срещу майчин дом Simple Smile
До 1 час излиза резултата - онлайн. 25лв струва с кръвовзимането.
Успех !

# 724
В Испания зная, че тест се прави дори в спешна помощ. Дойде едно момиче докато чаках пред кабинета, каза че не се чуства добре и може би е бременна. Веднага й пуснаха тест.

Да споделя аз пред какво се изправих, може някой да ми даде съвет! Днес ми е 14-ти ден след ЗЕТ на два петдневни . Имам един положителен и след него един отрицателен уринарен тест. Кръвен засега няма къде да си направя, не съм в България. Тъпо! Продължавам с медикаментите и след 2-3 дни пак уринарни тестове. Попитах в местен форум за възможност за платено изследване и получих всичко друго не и отговор. Някой ако сподели опит или мнение ще е чудесно

# 725
Цитат
Аз да питам, колко е добре да изчакам за следващия ЗЕТ? Като се има предвид, че още се чиста от този, за септември си мислех, много ли е? Или мога на следващ Ц?

Аз ще правя трансфер веднага, не знам колко е идеално заради всички лекарства, но лекарят каза, че може.

# 726
Не би трябвало да е проблем. Все пак приемаме лекарства, вадим яйцеклетки и правим трансфери и всичко се случва в един месец. Лекарствата от този месец не пречат на следващия.
Цитат

Аз ще правя трансфер веднага, не знам колко е идеално заради всички лекарства, но лекарят каза, че може.

# 727
На мен ми направиха 3 поредни ЗЕТ, без почивка (януари, февруари и март) и от последния стана.

След първите два неуспешни пускахте ли изследвания и каква беше причината според доктора?

# 728

След първите два неуспешни пускахте ли изследвания и каква беше причината според доктора?

Не са ми пускани допълнителни изследвания, докторката твърдеше,че шанса ни е около 25% на опит и е нормално да не стане веднага, но вярва,че ще стане от все някой от ембрионите, които имахме замразени -5бр.
При втория трансфер добави виагра до + тест, но не се получи. А при третия смени дозата на естрофема от 3х1 на 3х2. 
Не бяхме от тежките случаи, обаче.
Забременях с най-бавните ни ембриони, първите два трансфера бяха с отлични ембриони и неуспешни а последния с по-лошо качество.

# 729
На мен,след неуспешен ЗЕТ(трансфер 18ти май) ми обясниха,че няма нужда от отлагане.Сега стартирам дълъг протокол стимулация..След свеж трансфер препоръчват поне 1 цикъл да мине.След ЗЕТ действахме на следващ цикъл ,но без стимулация,нямах никакви лекарства.При нас проблема е в тръбите ми-хидросалпингс+напълно запушена тръба.Успех🍀🌹

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 00:08 от Stella Todor Todorovi 660136

# 730
Цитат

Всичко, което съм си пускала като изследвания е по моя инициатива. Повечето ми предложения за тестове, изследвания и търсене на причини, лекарят ги отхвърля. Това ми е трети неуспешен трансфер.

# 731
На мен,след неуспешен ЗЕТ(трансфер 18ти май) ми обясниха,че няма нужда от отлагане.Сега стартирам дълъг протокол стимулация..След свеж трансфер препоръчват поне 1 цикъл да мине.След ЗЕТ действахме на следващ цикъл ,но без стимулация,нямах никакви лекарства.При нас проблема е в тръбите ми-хидросалпингс+напълно запушена тръба.Успех🍀🌹
Аз съм със същата диагноза, но имаме и мъжки фактор, ще видим какво ще каже док на прегледа на 8.06, правих и вливка преди трансфер, сега се чудя пак ли ще трябва.
След кухото яйце, правих НК клетки и тромбофилии.
Док не искаше да рискува втора бременност, то пък взе че нищо не излезе.
Благодаря Ви много дами!

# 732

Не са ми пускани допълнителни изследвания, докторката твърдеше,че шанса ни е около 25% на опит и е нормално да не стане веднага, но вярва,че ще стане от все някой от ембрионите, които имахме замразени -5бр.
При втория трансфер добави виагра до + тест, но не се получи. А при третия смени дозата на естрофема от 3х1 на 3х2. 
Не бяхме от тежките случаи, обаче.
Забременях с най-бавните ни ембриони, първите два трансфера бяха с отлични ембриони и неуспешни а последния с по-лошо качество.

Вдъхваш ми надежда.. и аз имам два неуспеха и сега ми предстои трети ЗЕТ с последни два ембриона. Ще сменим също терапията. 🙏

# 733

Здравейте, и аз бях с хидросалпингс и запушена тръба и след един неуспешен опит ми направиха лапароскопия и премахнах и двете тръби. Моят лекар ми обясни, че при наличие на хидросалпингс няма как да се постигне + резултат.

# 734

Моят лекар ми обясни, че при наличие на хидросалпингс няма как да се постигне + резултат.
[/quote]

Добре де , как точно влияе на забременяването ?

Общи условия

Активация на акаунт