КГБ = Клуб на Готините Баби - 205

• 62 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Браво на Неда!
Чакаме я на финала.
А аз си чакам бг-фентъзито Порталът на БНТ 1.  Гледа ли го някой?
Но май няма да го дочакам, дават  театрални награди.
Дано не го отсвирят, много спокоен и хубав филм за младостта ни.

# 151
  • Кубрат/ Пишурка
Как да гласувам за Неда?!

# 152
Браво на прекрасната Неда, браво!Чакаме я на финала с нова песен.

# 153
  • София
За Неда смс на 17650 НЯМА ВРЕМЕ!!!!!

# 154
  • София
Браво на нашето момиче! И визия, и изпълнение супер!
Недаааа, чакаме те на финала!

ДИДИА при теб положителните емоции валят като дъжд. Дръж се, утре си на абитуриентска вълна. Успех на красивата Мими, на добър час в живота и винаги в платната да има попътен вятър!

Ех, че хубави преживявания!!!

# 155
  • Вила Великула
Браво на Неда. Хубава и талантлива.

# 156
Благодаря ви,момичета , за подкрепата.Друго си е да имаш приятели.

Фло, наистина тези два дена са запълнени от емоции.На живо беше фантастично.Утре ще сме абитуриенти и се чудя как ще заспя след толкова емоции.
                             Лека вечер и спокойна нощ!

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 08:29 от Didia

# 157
Браво на Неда!
Дидиа, спирам да гласувам, защото "Не съм робот "вече го чета " Не съм ИДИОТ"
То не бяха,таксита,палми ,пешеходни пътеки, броячи,комини,мотори,автобуси...
 Луднах. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
 УСПЕХ НА НЕДА!
Лека нощ!

# 158
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ 24 МАЙ! ЧЕСТИТ ДА НИ Е НАЙ-БЪЛГАРСКИЯТ ПРАЗНИК!
Аз ще отбележа празника на работа.
На всички Ви лек,приятен и усмихнат ден.

# 159
  • София
Честит най-светъл български празник! Честит празник на словото, на буквите! Ако искате да усетите силата им, то напишете нещо хубаво с тях.
Пожелавам слова с ум и дела със сърце!

"Простете ми. Пръв аз съзнавам - и признавам, че съм донякъде натрапник в този дом на духа, закрилял и окрилял рой мислители, ревнители за културния възход на България - странна страна, в която ръст и възраст, крепка духовност и крехка държавност не се съвпадат и така озадачават стъписаните чужденци, че те просто не проумяват с какъв аршин да мерят нашата мяра. Но кой съм аз да си въобразявам, че очилатото ми късогледство ще види по-далече от втренчения им поглед? Българското не ми е занаят, то ми е инат. Но точно поради това упорство цял живот съм гледал на България от упор, па било то понявга и с укор. Така е било в софийската ми младост, така е и в лондонската ми самост. Затова ви моля да вярвате, че не заговарям в пристъп на най-всекидневно, неоправдано и необуздано самомнение, което никне под път и над път и е толкова жилаво, че дори и на камък вирее. Изправям се тук с някакъв особен примес от смирение и задоволство, отлика на длъжник, комуто честта да бъде сред вас позволява да се отплати поне малко от малко за най-многото и най-милото, което род и родители са ми дали: езика, на който ви говоря. Защото не аз говоря език, на който сега ви говоря, а езикът, на който сега ви говоря, ме говори!"
- Петър Увалиев, "ПОХВАЛНО СЛОВО ЗА БЪЛГАРСКОТО СЛОВО"

П.П. Дидия, прекрасна Неда!

# 160
  • София
Честит празник!
Никога да не забравяме, че и ний сме дали нещо на света...

# 161
  • в сърцата на любимите ми хора

# 162
С малко закъснение ,но ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!
                          И днес ни е ден с емоции и тичане! Ето моята абитуриентка!От бабиния телефон толкова - всичко съм размазала. Rage

Скрит текст:

# 163
  • София
Честит 24ти май на всички!
Дидиа, много е красива, като фея е на снимките. Да е здрава и да успява във всичко! Насочила ли се е вече какво ще учи?
Доста пъти гласувах за връщането на Неда сутринта. Накрая сайта ме изхвърли като мръсно коте.

# 164
  • София
Ето я и нашата абитуриентка, набързо снимана от мен.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 08:44 от rimar

Общи условия

Активация на акаунт