КГБ = Клуб на Готините Баби - 205

• 62 081
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Римар, прекрасна е Гергана.Нямаше да я позная.Знам я малка,а сега е страхотна млада дама! Успех и желая ,много късмет и здраве!

# 166
  • София
Красавици! На добър час на нашите абитуриентки. И аз да попитам, на къде са се насочили? На където и да е, да имат късмет и успех, да се сбъднат мечтите им!
Днес си извадих албума със снимки от абитуриентския бал. Ей, колко бързо върви времето...Важното е да запазим младежкия дух!
ЛУСИ, тази вечер моята дъщеря е на опера. Ще гледа Тоска с участието на Соня Йончева. Разбира се след тест. Simple Smile Така ще отбележи днешния празник.

# 167
  • София
Римар, успехи  и на твоята абитурентка!
Много хубава госпожица е станала.
Тия дни Мамата нещо се е бъгнала и разтяга снимките.
За да ги видите в естествения размер  трябва да е на телефон.
За сега поне там не са го развалили.
То не, че е късно ама дано не стане.
Фло, сигурно е много красиво във Виенската опера.
Принцесите не са ли с мама?

# 168
  • София
АЙША, принцесите са с папа. Така са решили. Преди, когато идваха около Нова година, съм ги водила в Софийската опера. Гледахме "ЛешникоВОтрошачката" според Сладичка. Simple Smile  Ходили сме и в Оперетата. Гледали са почти всички постановки на Кукления театър на Гурко. С големите сме ходили и в Младежкия театър. Те си знаят, че с мен ще ходят на театър и очакват постановките с нетърпение. Докато бяха по-малки ходехме и на цирк. Еееех, бяха добри времена. Сега е друго.

# 169
  • в малка спретната къщурка
Добър ден и от мен!
Прекрасни абитурентки имаме. Дано имат успех в живота.
Аз правя БАЛ днес, но на 8 бройлера.От рано съм ги започнала и сега ми остават три за разпарчетосване. В почивката реших да се появя и да Ви пожелая СПОРЕН И УСМИХНАТ ДЕН!

# 170
  • София
Привет и от мен!
Не съм толкова работна като ФУРИЙКА. (Не случайно името й е такова). Наспах се, изпих си кафето и сложих да варя леща. След обяд съм на тръстиката. При нас времето се чуди дали да се оправя или още да се мръщи. За сега е ветровито. До след обяд кой го знае какво ще е.
Спорен ден и повече поводи за усмивки.

# 171
  • Кубрат/ Пишурка
Не знаех, че имаме специален празник. Добро утро и честит празник, бабки!

# 172
  • София
Янке, честито!
А какъв е празника?
Странни неща стават тук май.
Вчера четох пост от Дидимити със сутрешно кафе.
А днес го няма, не го виждам след лещата на Фло.
Чак пък такова модериране на едни бабички ....

# 173
  • София
Привет, красавици!
Щом има празник, честит да е, но и аз да питам какъв е празникът.
И аз забелязах, че кафето на ДИДИМИТИ изчезна. Кой ни отмъкна кафето? Ами щом няма кой да го изпие така ще стане. Stuck Out Tongue Winking Eye
В нашето семейство сме на тема зъби. Гаджето е с подутина, та пие антибиотик, а аз се лиших от още два зъба. Старост нерадост. Коляното продължава да ме наболява.

# 174
Добро утро! Споко Айша-просто го изтрих поста като никой не пи кафе. Здраве да е- не е това най-важното.

# 175
  • София
ДИДИМИТИ, тенкю баба за кафето! Този път си взимам от кафето каймаклия. Няма да го пропусна. Simple Smile
Внучката ви има на кого да прилича - и дядо, и баба пеят. Расте ново поколение певици. Simple Smile

# 176
  • в малка спретната къщурка
Добър Ви ден и честит празник бабчета
Дидимити, вчерашното кафе съм го изпила на работа. Днешното ще го ползвам следобедно, че с други дела се занимавах до сега.
Днес направих бал на още 6 бройлера и вече са във фризера. Остават още 6, но напред във времето, че ще имам скъпи гости и ще се занимавам с малкото Мишле.
Фло, какво ви предават зъбите? Семейно са ви метнали. Гадно е, но като дойде, не пита.
Айша, Янче, Heartpulse, не знам къде е прегръдката и затова сърцето е за Вас.
Почивката ми свърши и Ви желая лек, приятен и усмихнат ден!

# 177
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, момичета! Помните ме, нали? Има-няма половин година не съм се мяркала тъдява. Много ми се искаше да дойда в Костенец, но няма да мога, и затова поне да напиша няколко реда, да не ме мислите Simple Smile Пожелавам ви да си изкарате весело и приятно. В Карлово сме от Нова година - гледам бебка и нямам никаква възможност за мърдане. Добре, че тя е много кротко бебче и нямам трудности. Вече ходи и не се налага да се носим /това най-много тежеше, защото имам проблеми с дископатията, един месец не можех да мърдам/.  За седмица си бях вкъщи, защото трябваше да си сменя личната карта. Отне ми почти цял ден - голямо чакане подна, но поне отметнах задачата като свършена. Баткото свършва тази седмица училище и с мама ще дойдат при нас. Ще "доокомплектоваме" Дядовата ръкавичка Simple Smile
Какъв празник е днес?
Бебка заспа и с кеф ще си пийна от кафенцето на Дидимити. Два часа релакс Simple Smile
Хубав ден ви желая. При нас вали дъжд, снощи беше с гръмотевици и светкавици - страшничко си беше. Сега вали кротичко, но е топло и задушно.
Гушки от мен!

# 178
  • София
Привет и от мен!
Мамси, винаги се радвам като те видя! За  пътешествието, както обича да казва Фло, Господ отчита и добрите намерения. Бях забравила, че си в ролята на мама с бебка. Кога се роди това малко човече, кога проходи? Нацелувай чаровния батко и малката принцеса от мен. 😆
Фури, как бързо ги строяваш тези бройлери и как ги разпределяш - факир си! 😆
Дидимити, кафето рано-рано гаврътвам горещо, не го обичам вледенено. 😉 Сега ще пия напитка с бъз, мента, лимон и лед натрошен, нещо като лимонде.
Кажете летен Бабинден ли измислиха? Ами да сме здрави и усмихнати всички бабчета!
Айша, да те питам теб като веща - как постъпи ти с т.нар. втора пенсия? Прехвърли ли я в НОИ или я остави във фонда? Нали след два дни изтича срокът, който бяха отпуснали за решаването.

Със здраве!

# 179
Марина аз помня , че до края на юни е за НОИ. Аз съм в ДОВЕРИЕ и от там ми го казаха. Клоня към прехвърляне та ще видим то на голямата пенсия така ще ми се отрази но важното здраве да е.
   Радвам се за изпитото кафе. ПРИЯТЕН ДЕН!

Общи условия

Активация на акаунт