Седмокласници 2020/2021 - Тема 12

• 30 563
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • София-Младост
От вчера се взирам в таблици, специалности и техните балове, сякаш от сега мога да знам какво ще стане. Но съм спокойна, че все в Бузема ще се намери местенце.
Хаха, моят син беше проверил, че миналата година най-нисък е бил бала в проф. гимназия Макгахан, та се беше успокоил, че има някакви надежди и за него...Транспортна гимназия е.
Днес разгледах и аз паралелките, има няколко нови, които са интересни.
До сега се притеснявах как ще мине НВО-то, сега май почвам да се притеснявам как ще ги редим после.

# 361
  • Варна
Ама, моля ви се, какви Буземи?! Не съм чула форумско дете да учи там. Нашите няма да са първите, я! Ще се справят децата, ще видите. Само здраве да има, другото ще се нареди и все ще е за добро.
Благодаря за информацията за ПИ и състезания. Влязох в стаята на наборката да я запозная с възможностите, но преди да отворя уста, тя ме застреля: "Може ли да изляза? Виж какво време е - само за ролери!". Та успях само да постигна договореност да си напише домашните и да излиза след 16:00, за да не вдига шум на съседите. В крайна сметка - хубавите крака за някои дами са по-важни от едната математическа гимназия...
Дебна и колежанчетата да се похвалят тия дни! Още стискаме палци, да знаете Wink

# 362
И аз това правя днес . Честно казано 90 % от гимназиите нищо не ми говорят. Отделно той е с две " леви ръце" и повечето проф.гимназии отпадат, каза , че нищо , което с химия и биология ( забелязвам , че много нови такива паралелки са открили) не иска и да чуе, както и такива с изкуства и направо толкова се стесни обхвата ,че ако се изложи не изпита не знам какво ще правим !  За сега  се отказвам и ще чакам да минат изпитите живот и здраве и тогава да мислим. Сега ми се вижда стрелба в тъмното. Последните паралелки ще ги редя на принципа  " най-близо до вкъщи" .

# 363
  • София
От вчера се взирам в таблици, специалности и техните балове, сякаш от сега мога да знам какво ще стане. Но съм спокойна, че все в Бузема ще се намери местенце.
И аз така, каква хубава специалност за градинар има.😂 Сериозно, взе да ми се реве като гледам средното ниво училища с добър транспортен достъп. Няма особено голям избор за дете със средни възможности, което не знае какво иска да учи. Даже и тох-а не ще, камо ли нещо техническо.

# 364
  • София
Извинете невежеството ми, но какво е Бузема 🤔🙄
 Dive,  благодаря за стиснатите палчета 🤗

# 365
  • София-Младост

http://pgss-buzema.eu/

# 366
 Dive,  благодаря за стиснатите палчета 🤗
Едно време го водеха лесотехнически май, ама си е аграрна работа на ррактика. В миналото, един приятел от компанията щяха да го изключват и оттам.

# 367
Една муза ни владее. Тъкмо гледахме с госпожицата училища и набелязвахме паралелки.
Обаче баловете ми се виждат космически от миналата година, а нямам надежда тази да са по-различни...
Кали, ще се опитам да сканирам едни ПИ по мат и да ти ги пратя.

# 368
  • Ланкър, планините Овнерог
Имам мейл от Бг Учебник, че е излезнал хартиен справочник на "Веди" https://bguchebnik.com/vanshno-otsenyavane/7-klas/spravochnik-za … -klas-2021-g.html
Скрит текст:
Хаха, моят син беше проверил, че миналата година най-нисък е бил бала в проф. гимназия Макгахан, та се беше успокоил, че има някакви надежди и за него...Транспортна гимназия е.
Днес разгледах и аз паралелките, има няколко нови, които са интересни.
До сега се притеснявах как ще мине НВО-то, сега май почвам да се притеснявам как ще ги редим после.
Имат специалност "Авиационен техник" ....ама как гръмко звучи. Луфтханза ще ги взимат направо от гимназията.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 14:19 от Гита Ог

# 369
Какво му е по-специалното на справочника на Веди от тези таблици , които са качени в Центъра за  кариерно ориентиране, качени по-горе  ?  Заслужава ли си да се дават пари и за него !

# 370
Служебният ни министър е Николай Денков. Мисля, че му е за втори път на този пост. Късмет!

# 371
  • Ланкър, планините Овнерог
Не знам, но на мен май ще ми е по-удобно на хартия за самите специалности. За таблици и прочие трябва да седна специално на компютъра у нас, защото през телефона не си е работа.

# 372
  • София
Кали, ще се опитам да сканирам едни ПИ по мат и да ти ги пратя.
Има ли нещо да му се прави? Да се чисти?
Само не ме карай да го решавам JoyJoyJoy

The Invisible, твоя го свалих и ще го оправя. Малко бавничко ще стане, защото е пипкава работа, но до довечера ще гледам да е готов. А отговорите, които са отбелязани, те ли са верните? Или не се знае?

# 373
Набора ще имат в четвъртък в училище присъствен ПИ по Бел.

# 374
Отложиха ни класното по математика. Бяха ги нашмургали в един ден утре тестове по история, география и класно по мат. Не разбрах защо именно класно няма да има.
По бел пъплят по материала. Няма да сварят да вземат всичко, както и миналата и по-миналата година. Добре че госпожата на уроците е като машина, здраво дърпа, върви си със свои темпове и хич не се интересува как се движат в училище.
Ние още не сме си купили стравочник, а трябва.

Общи условия

Активация на акаунт