Седмокласници 2020/2021 - Тема 12

• 30 595
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Заповедта на министъра на образованието ясно показва кой кога е присъствено и съответно онлайн. Това беше проблемът по същество и това ни вълнува като родители. Правните спорове "за спорта" не са ми интересни по никакъв начин

Лека вечер!

# 286
  • София
И на мен не са ми интересни, но ти ги повдигна. Заповедта на министърът на здравеопазването ясно казва кои класове кога са присъствено, което интересува списващите. Заповедта на министърът на образованието казва какво се случва с класовете, които не са присъствено - учат ли ДО или не учат изобщо.

Лека вечер!

# 287
Desem, май имаме набори в НПМГ 10 клас Thinking

# 288
  • Бургас
Момичетата , до кое произведение са наборите по Литература?
Нашият са още на Неразделни , а имат да вземат Заточеници, По жицата и по Жътва. Не знам как ще сварят да разгледат всички произведения...Sad

# 289
Вокс, и по МАТ ще има втори пробен, младежът ми се е записал по собствено желание. На първия не ходи. Нямам големи надежди по МАТ вече, яко са забатачили работата, ама каквото такова.
mira70, не знам този път с каква трудност ще е пробния, но на първия моят син имаше 53т. и беше с един от най-високите резултати от явилите се деца от техния клас. В Академия 21 век, където ходи на уроци, не е падал под 70т. Казвам ти го, като информация, да не се шашнеш, ако и сега им дадат труден тест.

ani4ka, последно са взели "По жътва".

# 290
  • София
По БЕЛ са на "По жицата". Не съм сигурна, но това май е последното произведение. Във вторник ще правят класно. Госпожата иска да ги оформя вече и после да ѝ остане време да направят преговор на материала от 5-ти и 6-ти клас преди НВО. Доста добра идея, според мен. Даже в школата са по-назад.

# 291
  • София
И нашите са на Неразделни. Когато са дистанционно имат само литература, защото българския бил по-сложен за обяснение и госпожата им предпочита да им го обясни лице в лице както се казва.
По математика в петък решаваха теста за четириъгълник от учебника.

# 292
  • На морето!
Колко адекватни преподаватели имате! Браво, много се радвам, че има и такива, които преподават с любов и мисъл, а не само по планове от МОН и с назидание!
И нашите са на "Неразделни", учителката им е възрастна не се справя с ДО, въпреки убедеността на бившия министър.

# 293
  • София
Добро утро Nature Sunny.
Мисля, че наборът е на "По жицата", "Заточеници" със сигурност го взеха. В сряда имаме родителска среща и силно се надявам, учителката им по БЕЛ да е предвидили преговор. По математика изобщо си нямам на идея къде са - радвам се, че им дава понякога ПИ за домашно, защото иначе отказва да прави.
Атмосферата е все още ваканционна, направо не знам как ще я караме до юни..

# 294
Вокс, а дано му подейства отрезвяващо на моя син подобен резултат, да разбере какво му говоря.

Скрит текст:
имах възможност да видя как минават часовете по мат в нашия клас и на по, и на до. грам дисциплина няма, почти невъзможно е да научиш нещо. има едно дете със 77 т. той ходи на две учителки. с едната върши работата, която е трябвало да се свърши в училище, с другата надгражда и готви нво. отчаяно ми е по мат.

По БЕЛ са на По жътва, но по МАТ са още на успоредник, съмнява ме да успеят да вземат всичко преди НВО.

# 295
  • София
Както казах преди няколко страници. По БЕЛ  положението е отчайващо. Тази седмица трябваше да вземат Заточеници, но учителката така не се появи нито на 05.05 нито на 07.05. За ПИ каза, че ще го направят по време на ДО. Ако се появи следващата седмица може и да направят първият и вероятно последният ПИ. Добре, че девойката ходи на курс.
По математика успоредникът не е ли последния раздел?
Учителката в училище им е казала, до средата на май взимаме и затвърждаваме успоредника и до НВО само преговор и колко се може повече ПИ.

# 296
Както писах, при щерката са още на "Бай Ганьо", а по математика на линейни неравенства. Не само че няма да остане време за преговор преди НВО, но силно се съмнявам, че ще вземат всичко. Заради блоковете часове едната седмица имат по-малко, а губят в празнични дни точно БЕЛ и математика.
За предварителни изпити изобщо не се и чува в училище.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 10:09 от MianaNia

# 297
  • София
По БЕЛ са на Заточеница, по МАТ правят преговор вече и решават тестове.

# 298
Момичетата , до кое произведение са наборите по Литература?
Нашият са още на Неразделни , а имат да вземат Заточеници, По жицата и по Жътва. Не знам как ще сварят да разгледат всички произведения...Sad
И при нас са до Неразделни. Няма много време, но просто ще препускат, за да успеят.Даже в петък правиха класна работа по БЕЛ. Само първа част без преразказ. Тезата беше върху Неразделни. Бяха го взели предишния час. По математика свършиха Успоредници и почват последния раздел.

# 299
Вече съм съвсем дзен настроена. Мечтая си за море и топло лято.
С всички отсъствия и проблеми тази учебна година, пък и предходните две имаше много  заради болести до тук синът ми е взел точно шест урока по математика и също толкова по български и литература . И по двата предмета знанията са му за 75-80т. На НВО ще стане каквото е писано, защото все пак е един ден и изпит. За мен обаче е много радващо, че има   прилични  знания. Има още месец ако се стегне според учителите ще вземе и повече от 80т., но той иска да запише геодезия и балът мисля ще му стигне.

Общи условия

Активация на акаунт