Седмокласници 2020/2021 - Тема 12

• 30 546
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Пуснах в пощата едно файл за МАТ, предоставен ни от Lothen,
на която искам много да благодаря за труда Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus !
Файлът е за теглене, защото е много голям и линкът ще е активен до 26.05.

# 436
[quote author=Desem
За мен чертеж е само с молив, не знам дали някъде не бе посочено, че се само с него се чертае. Моето не съм го виждала да ползва химикал за чертеж, дори когато го "рисува".
[/quote]

На черновата и с розово да надраскаш чертежа, пак няма да има значение, тъй като черновите не се слагат в плика.

# 437
Моли, това е много добра идея, ако наистина позволяват
Но назад в темата ми казаха, че не може

# 438
  • Варна
Благодаря, polly, ще потърся из книжарниците.
Изненадах се, че присъствения ще е във втори корпус на Винс-а.
Ако има и други записани за математика, чийто родители ще гравитират около сградата - предлагам да се видим на кафе докато чакаме. Какво ще кажете?
Лилла, взе ми думите от устата за кафе и размотаване в района. Аз съм “За”. Ще се разберем по-нататък желаещите да си спретнем едно матине.Hug

# 439
  • Бургас
От училището ще ги запишат. Няколко дни преди НВО  ще им дадат служебни бележки. Които заедно с ученическа карта или бележник трябва да носят сутринта на изпита. На тези бележки ще пише в коя стая са разпределени за всеки изпит , така ни каза нашият директор.
Здравейте,
Много безумен въпрос, но все пак: трябва ли да се записват децата за НВО или просто се явяват на обявените дати?

# 440
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
има ли още бележници някъде?
и ученическата карта не се сещам къде е...
но пък си има лична карта Simple Smile

# 441
На РС казаха,че може и със задграничен паспорт да влезе, бил официален документ за самоличност.

# 442
Аз пак да кажа. Прочетете инструктажа за ученика.
Допуска се да влезе в сградата на училището, като преминава през проверка на документа за самоличност ( лична карта/ученическа лична карта/ученическа книжка/задграничен паспорт).
В инструкциите за работа със системата, които пусках наскоро, на първа страница има  снимка на служебната бележка. Образецът е един и същ през последните няколко години.

# 443
  • София-Младост
Така е, влизат с едно от следните лична карта, ученическа карта, задграничен паспорт или ученическа книжка-бележник.

Замислих се, с маска/шлем ли ще ги карат да стоят по време на изпита?

# 444
  • Ланкър, планините Овнерог
Нашите бележници са на отговорно пазене в класната Simple Smile Иначе, да живее ел.дневник. Има и ученическа карта, но не съм я виждала скоро на какво прилича.
Ала Бала, миналата година дванайсетокласниците по време на матурата можеха да са без маски. На отворени прозорци бяха. Но май пак зависи от квестора, съученичка на дъщеря ми е трябвало да стои с маска (не знам в кое у-ще е била разпределена). Иначе до влизането и настаняването трябваше да са маскирани. Прозрачни пликове за личните вещи трябва да имат.

# 445
  • София
Така е, влизат с едно от следните лична карта, ученическа карта, задграничен паспорт или ученическа книжка-бележник.

Замислих се, с маска/шлем ли ще ги карат да стоят по време на изпита?
Нали шлемовете ги забраниха, както и шаловете?

# 446
Добре де, сега кой справочник да се купува - на Веди, на БГ учебник или на Вектор?
Днес купих справочника на Веди от борса за учебници Бг Учебник-НДК. Казаха, че вчера е излязъл. Струва 8лв. Голям формат е и е по удобен за търсене.

# 447
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз вчера взех на Веди, но е важно да се уточни, че вътре има справки само за софийските училища.

# 448
  • В центъра на моретата
Тази седмица съм отпускар и по този повод връчих на девойката ДПП да реди. Няма какпка скромност в това дете пу-пу-пу... 
Като почна НЕ/АЕ, АЕ/НЕ в Iва, без Мат, щото ние нали МГ отказваме, та в Iва ли? После НЕ/АЕ в Vта, ама след АЕ/НЕ в Iва, щото важна и е гимназията. За разкош  паралелката с природни науки в IVта и тази с Ис/Порт. за екзотика. Подсигури се с ХООС/БЗО с АЕ в IIIта.
Та на този фон питам- Ти видя ли баловете 2019-2020? Погледна ги, почеса се с лявата ръка зад дясното ухо и заяви: Няма страшно мога да се справя!
Дано не падне от високо...

Ако става въпрос за Варна, в IV EГ не видях паралелката за природни науки, която я имаше миналата година. В наредбата от РУО Варна има 3 паралелки с Исп/АЕ.

Относно чертежите на НВО, аз взех перомолив с дебел графит 2В, като си мислех, че е по-удачен вариант от молих, острилки и т. н. Най-вероятно ще й сложа и моливи, гуми и острилки. Според мъжа ми - не е удачен перомолив, ама ...

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 14:40 от zaek

# 449
  • София
Днес купих справочника на Веди от борса за учебници Бг Учебник-НДК. Казаха, че вчера е излязъл. Струва 8лв. Голям формат е и е по удобен за търсене.
В справочника на Веди дали в ДПП са разграничени видовете паралелки по третия профилиращ предмет? Иначе как ще редим желанията без да виждаме кой е този профил?

Общи условия

Активация на акаунт