Отговори
# 300
  • Велико Търново
Diavolo, добре заварил!
Вярно, че доста време не съм писала, но и сега май няма да се задържа особено дълго. Задачи.
Обаче не пропуснах да видя феноменалния ти пост със статистиката от Евро'2020. Изключителен труд си положил!  Как го написа всичко това, човече? Поклон ти сторвам! Нищо че не го прочетох. (извинявам ти се най-сърдечно за това, но аз от първенството само няколко минути съм гледала имам си сантиментални причини). Ама в замяна на това показалецът ме заболя от скролване Satisfied Това обаче по никакъв начин не пречи извънредно много да ценя труда и усилията които си положил. Адмирации!

# 301
Ние с ММ и малкият, който ще почти на 7м септември ще гледаме Игрите, заедно тримата Grinning

# 302
Еми, голяма веселба ще е с юначето))
От 4 септември по Нова ще почнат игрите гледам във ФБ пише.
И аз ще гледам, ама вторият сезон много заспал беше с тези сестри. Сега , ако извадят братя близнаци не знам.
За Добрин нищо се не чува, вижда и пише никъде. Човекът не можа да спаси планетата(( Нито се разбра нещо да е направил по въпроса и участвал финансово. Само ощетиха Юли, а този направо с тези салта преметна всички мър-мър..ама ей-на.

# 303
Изгледах Максимал-14, добре беше.

Предимства пред традиционните шоута:
- Уважително отношение на участниците едни към други и на водещия към тях.
- Няма сплетни и говорене зад гърба на други участници.
- Няма тънки сметки от "продукцията", изненади кое за какво и кога се ползва.
- Няма унизителни за участниците сцени.
- Няма нагласяния на резултати.
- Няма ги глупавите коментари от участник за играта му, заснето след играта и после пришити по време на самата игра.

Недостатъци:
- Липсата на мощно финансиране си казва думата - игрите са сравнително постни и на сравнително безинтересни места.
- Режисьорът има какво да научи за да се чувства повече тръпка.
- Авторите на самите игри - също.

----------------
Ботъм лайн:
Ако се вземат предимствата и отстранят недостатъците, може да стане нещо много, много силно.

# 304
  • София
Изгледах и аз Максимал, епизод 14

За първи път да не ми хареса игра. Някак си баш на финала всичко да зависи от пъзел не ми се понрави определено. Но от друга страна е честно за всички и който колкото си умее. Добре бе заснето, режисирано и представено. Хареса ми, че Гуспата не дуднеше много и така да смущава участниците докато се потят над пъзела.

нататък има спойлери, ако не сте гледали, не четете

Още не е сигурно, че това е краят, защото съветът на Максимал ще решава на коя двойка да присъди победата.
Скрит текст:
Ако това са Милен и Джери чак тогава ще имаме единодушни победители. И чрез игра и чрез гласуване. Но ако съветът посочи друга двойка, тогава ще имаме финален дуел между тези две двойки. А аз мисля, че точно това ще се случи. Според мен ще гласуват за Веско и Роберта, защото дотук в игрите бяха най-добрите. Би бил много интересен финал ако се изправят точно Милен и Джери срещу Веско и Роберта. И дано да има тежка физическа игра, както би трябвало да е, а не по този начин да завърши всичко.
Специално за играта, още като видях, че ще има пъзел отписах Бети и Веско. Точно Милен и Джери бях сигурен, че ще спечелят и че само Габи и Станислав ще бъдат заплаха за тях. Така и стана. И точно тези двойки се сетиха да редят успоредно различните части, а не само жената да реди, а мъжът да държи флагчето. Панчев, Панчев...

# 305
Позагубих се, ама лято... море... 🏖
Една новина, която ме изненада:

Plovdiv24.bg - Новини от Пловдив и региона: Една от най-любимите двойки в "Един за друг" се разведе.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Edna-ot-nai-lyubimite- … e-razvede-1118402

# 306
Аз вече ги позабравих, но не бяха ли тези, дето мъжът беше един страхлив, отпуснат, а тя опърничава и бойна. Помня , че дамата беше цвят лилав, ама другото ми се губи...Май му се сърдеше, че не е деен, не можа да преодолее страха си ....

# 307
  • София
Не, той имаше единствено страх от високо и тя не му се е сърдела за този му страх, но за всичко друго му мрънкаше, как погледнал, какво казал. Иначе той беше в по-добра физическа форма от нея и се справяше добре и като цяло беше цветен образ.

В темата за предаването ги обсъдихме, от доста време не са заедно, както и Дани и Дени, но те не бяха женени и беше логично. Виж Дани беше наистина страхлив от всичко и нищо не умееше. Дори отказваше игри.

# 308
Да, да...сещам се Дани и Дени бяха такива. Тя хубавата русокоска , спортна натура беше.

# 309
Като не вървят нещата и като още не са обвързани с по-сериозни житейски отношения, по-добре да не се мъчат един друг и да се разделят. То от предаването не може да се добие пълна представа какво-що за отношенията им. Дани и Дени се сетих кои са - девойката имаше енергия да го метне на гръб и да качи планината с него, а той даваше вид като да е съгласен на този сценарий Joy Та, сигурно е по-добре за нея така.

# 310
  • Великобритания
на сватбата на Тина И Станимир , Момчил си беше с друго момиче до него на масата - поне от всичките сторита , които изгледах , ся не знам каква му е точно , но Яница не беше там

# 311
  • Sofia
Хайде и аз на линия след почивки,морета и т.н...
Чакам с нетърпение септември-ще гледам и Игри,и Ферми ии..,ще видим какво друго.Smile
Изгледах и Максимал току що,но имам едно въпросче:съветът като решава на коя двойка да присъди победата,ще знае ли резултата от последната игра,или не?Май ще е по интересно,ако не знаят.

# 312
  • Велико Търново
Нито скоропостижната раздяла на Денислава и Даниел, нито бързият развод на Яница и Момчил са кой знае каква изненада. И при двете двойки се виждаше, че нещата не са на добре, въпреки че мъничко се надявах, че между вторите изглаждането на отношенията може и да се случи. Но все пак за Момчил така май е по-добре

# 313
  • Sofia
Не знаех за с Момчил и Яница 🤔
И те ли след като отпаднаха са се разделили?

# 314
Изгледах и Максимал току що,но имам едно въпросче:съветът като решава на коя двойка да присъди победата,ще знае ли резултата от последната игра,или не?Май ще е по интересно,ако не знаят.

Съгласна, но дали са се сетили? И дали е лесно да се опази такава тайна?

Общи условия

Активация на акаунт