"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 778
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • Галифрей
Юлия проследи Лора и видя къде се крие Борис, а по-късно се върна подготвена да запали пожар, имаше скок във времето.
Първо Лора и маминка бяха при Борко, тръгнаха си и после Лора се върна с купените лекарства. То как се върна с тая торбичка, все едно отиде до апткета за парацетамол. 😁 Егати лечението, иначе тръгнали за клиника в Турция. 🤣

Те за това го убиха да си спестят писияр тестовете и пътни разходи.

# 706
Защо се чудите на Юлия, че е запалила пожара - та нали иска да убие Борис, за да отмъсти на баща си, довършва си от предния път.
Запали пожар, за да няма никакви следи. Да видим Лора след колко 59 епизода ще се светне, че обицата, която намери е на Юлия.

# 707
  • Другата България
Губи ми се момента, в който Юлия разбра, че в тази ветеринарна клиника е именно Борис.
Не мисля, че сме видели да се е случило, тя проследи Лора, ама откъде разбра Лора при кого ходи там?

# 708
  • София
Мерси, Ванилия. Сега и Мери я прочетох. Хич не започвам добре тв сезона. Много си разсейвам и не мога да се съсредоточа. 🤣

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 00:04 от Не се сърди, човече

# 709
Добър начален епизод на сезона! Борката вече официално отече, то беше ясно.. JoyJoyJoyJoyJoy Явно Калин Врачански си има други по-важни проекти, доказа го още в началото на 2-ри сезон! Simple Smile

# 710
  • София
А може ли да са го били извели вече в Турция? Но не ми се вярва Юлия да не е проверила, че е вътре. Някак по-лесно би било да му изключи поддържащите системи, но нали трябва да е зрелищно. И лекаря ли изгоря?

# 711
Не са показали точно момента, но според мен се подразбира, че е надникнала и е видяла къде отива Лора и кой е вътре.
Едва ли я е проследила само, за да види, че влиза в разнебитена ветеринарна клиника, без да провери какво прави там. Ясно е, че не отива на посещение на домашен любимец.

# 712
  • Галифрей
Защо се чудите на Юлия, че е запалила пожара - та нали иска да убие Борис, за да отмъсти на баща си, довършва си от предния път.
Запали пожар, за да няма никакви следи. Да видим Лора след колко 59 епизода ще се светне, че обицата, която намери е на Юлия.
Дам защо ли имам чувството,че ще се опита да убие Лора (отново)

# 713
  • Другата България
А може ли да са го били извели вече в Турция? Но не ми се вярва Юлия да не е проверила, че е вътре. Някак по-лесно би било да му изключи поддържащите системи, но нали трябва да е зрелищно. И лекаря ли изгоря?
Не, в промото нали лекаря се обажда на Лора с : "Случи се нещо ужасно".
И после Лора на Драго с :"Трябва да те видя". Тоест, сега и Драго ще разбере.

Именно, ако искаше, можеше да влезе и да го застреля направо, или да му спре там рингера, а не да пали цялата сграда. Подразбира се, предполага се...то така цял сезон изкарахме на предположения, искаше ми се нещо конкретно, и си мисля, че ще стане ясно по-нататък.

# 714
Едно нещо не ми се връзва.
Лора намери обецата през деня, а Юлия отиде да се прави на пиротехник по-късно и май беше с двете обеци...не схващам Flushed

sea.sea, мерси, ще го погледна този сериал.

# 715
  • Другата България
Доне, имала е два комплекта. Joy
Не дръж на тези неща.

# 716
С една обеца беше Юлия.

# 717
  • Галифрей
Точно така, то се видя в кадъра погледът й лицето  на Юлия изпълнено с удовоствие, жестокост. Психопатка е, в нея няма капка добро. Проблемът в нея е,че не е свикнала някой да й каже “Не”  Тя има всичко пари и богат мъж, нищо не й липсвало. Тя не знае човешките цености и любовта. Може би се е превърнала в злобарка,защото никой не я обичал.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 00:14 от Диана Бишоп

# 718
Добро начало според мен, дано запазят темпото. Шопов да идва по-бързо, и на мен ми харесва като актьор и ще ми е интересно да видя какви ще ги измъдри героят му.

Актьорите и мисля, че част от екипа са се събрали да гледат заедно епизода:
Скрит текст:

Дамите на Драго Grinning:
Скрит текст:

# 719
  • Пловдив
Начиии...става както обикновенно в БГ сериалите, т.е заглавието нищо общо с филма.

Юлия разбра, че е Борис вътре и отмъсти...иначе ква логика да има?

А Калин незнае, че жена му и шефа живеят заедно...?

Общи условия

Активация на акаунт