"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 964
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
Сцените с мъченията и на мен ми дойдоха в повече. Все едно имитират "Под прикритие", но аз и там не ги харесвах.

# 211
"А може би Юлия ,освен че го държи някъде затворен Борис, за да го измъчва физически , му навира в очите безоблачното щастие на двете гълъбчета.....да види как бързо го прежалиха. Със сигурност ще го убие, все пак той е убил баща й."

Да го беше ликвидирала в началото, нямаше да ни мъчат цял сезон жив ли е Борис, не е ли? Като е станало ясно, че няма да участва в сериала, можеха да го развият в друга посока и да бъде по-раздвижен и интересен.

"И му купува любимата торта !! Simple Smile"

Хапват си двамцата и им гледат сеира на всички 😄😄😄

# 212
  • в 1001-та нощ
При положение, че е убил баща й ... едва ли ще се кефи с него...

# 213
Разбира се, че няма как, беше в рамките на шегата и съм сложила доста смеещи се човечета, за да е ясно😃😃😃

# 214
  • Другата България
Казваше ви Мери, че Симо ще разплете всичко, ей на - и до Лина стигна, и до старата агенция....следващия е Гаврилов.
Ще видите.
Ама в сезон 7.

# 215
Те  Жана и Калин ядяха същата торта любима на Борис в тая сладкарница същия ден. Ива ще види записите и сигурно ще го остави. На мен ми се струва, че Радо, Райков и украйнката са от един отбор🤔

# 216
  • Другата България
Ох, с глас по нощите се смея. Joy
Два месеца цялата полиция и половин мафия начело с баш мафиота, търсят Борис. Законно, незаконно, ченгета замесени, украински килър....страхотия.
Накрая ще го намерят три жени, и то по абсолютно баламски начин.
Направо не мога да спра да се смея....Joy мислех, че Симо е дъ бест, ама лелите го удариха от земята.
Драго да се пенсионира с Юлия на някой плаж и да гледа щрауси. Или маймуни, все тая.

# 217
Казваше ви Мери, че Симо ще разплете всичко, ей на - и до Лина стигна, и до старата агенция....следващия е Гаврилов.
Ще видите.
Ама в сезон 7.
Е, до сезон 7 няма да го издържа тоз сериал Laughing

# 218
Те  Жана и Калин ядяха същата торта любима на Борис в тая сладкарница същия ден. Ива ще види записите и сигурно ще го остави. На мен ми се струва, че Радо, Райков и украйнката са от един отбор🤔

И на мен отдавна ми е съмнителен тоя Радо.

Смешно стана с трите фльорци накрая. Смешно за полицията, Драго и т.н. страшилища, дето до сега не успяха нищо да разберат за Борис, а най-случайно жените ще стигнат до него. Същата работа и със Симо.

За Калин не ми стигат вече изразните средства. Използва по долен начин Жана, а сега се измъква като гнусен охлюв с "Ама това са 20 години..." Rage

# 219
# 220
  • Пловдив
Кого отвличат?

# 221
  • в 1001-та нощ
Хм, на руски му говорят - да не е украинецът - килърът? Макар, че няма логика да очават да иде в полицията.

# 222
На огледалото пишеше Владимир Савчук е свързан с Арол холдинг. Вероятно него отвличат.

# 223
Сетих се - жената дето теглеше пари с картата на Борис сигурно е някоя от защитеното жилище към фондацията на Снежа.

# 224
  • Пловдив
Просто е намерила картата или Снежа я е помолила да го скрие и го лекуват?

Общи условия

Активация на акаунт