"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 964
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Просто е намерила картата или Снежа я е помолила да го скрие и го лекуват?

Ами не стигнахме ли тук до извода, че Снежа знае къде е Борис?

# 226
  • в 1001-та нощ
Възможно е, ако е успял да се измъкне, и да е имал нужда от помощ - на кого да се довери - на майка си...

# 227
  • На морето!
И тя затова ли направи парти, защото най-после единият от синовете ѝ я обича повече от Лора?

# 228
Това със Снежа и нейните потайности сигурно ще го пазят до финала за да хвърлят някоя бомба какво точно крие. Дано не го забравят и това както обикновенно.

# 229
В четвъртък май е финалът? Нещо такова мернах по тв. Разгеле! Joy Ще ни свърши мъката.

# 230
Това със Снежа и нейните потайности сигурно ще го пазят до финала за да хвърлят някоя бомба какво точно крие. Дано не го забравят и това както обикновенно.
Трети сезон например Simple Smile

# 231
И аз вчера видях, че финалът е в четвъртък. Надявам се поне да разберем какво се е случило с Борис.
А дано.. ама ..

# 232
  • в 1001-та нощ
М, да и ще заживят с Лора доволни и щастливи Triumph

Ще ми се - да разберем кой е бащата на Денис, около това могат да завъртят нещо в трети сезон. Също - какво е станало с Борис - и по-точно как е оцелял Simple Smile И някаква развръзка за Калин / Ива - то би следвало да е раздяла, а след това да има развитие в сезон 3.

# 233
Лелее аз се надявам да спрат да се излагат и да не почват изоообщо снимки на 3ти сезон....

# 234
Според мен няма да има трети сезон, след като снимат Пътят на честта.

Предполагам, че с Врачански категорично са разтурили палатката и предвид куция втори сезон от Нова са ги отрязали за трети.

# 235
Безумна смелост ще им е нужна след този сезон да подхващат друг. Много усилия ми коства да го доизгледам до края. Следващ няма да започвам, но май няма и да се наложи. Надявам се да се спрат.

# 236
Спомням си в интервю на Стойо Мирков и Искра Донова (беше доста по в началото на сезона, но вече си беше със сапунени мехури) и Стойо Мирков каза, че получавал мн положителна обратна връзка, хората казвали, че 3 пъти седмично по 30 мин са много малко.... И още оттогава се чудя - възможно ли е да има хора, които харесват 2рия сезон? При все че и като сюжети, и като динамика е абсолютна противоположност на първия....

# 237
Винаги ще има хора на които да им харесва, дори и накрая това да са само хората от екипа. Въпроса е колко са общо хората на които им харесва и дали са достатъчно за рейтинга и рекламните постъпления, които се очаква да направи като минимум. Спомням си добре първия сезон когато чаках с нетърпение всеки следващ епизод, а сега все ме чака пореден епизод за гледане и се чудя кога да го изгледам. Добре е да се научат да ценят собственото си време и ресурси както и тези на зрителите.

# 238
  • Mediterraneo
И аз вчера видях, че финалът е в четвъртък. Надявам се поне да разберем какво се е случило с Борис.
А дано.. ама ..

С кого?!

# 239
  • София
Кой беше Борис? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт