"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 827
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Хайдеее, Борката утече…
“Шефът”е по-готин 😉

# 691
  • На морето!
Сега остава въпросът дали Снежка е била при сина си в болницата, за да си решат 2та проблема с един взрив.

Развръзката с Ива ми харесва.

# 692
А кой е актьорът, играещ Сандо?

# 693
  • Галифрей
Алекс  Иванов

# 694
Беше по-пълен в all inclusive,  или бъркам?

# 695
Е малко набързо стъкмено го фитнаха Борис.... Юлия нямаше идея какво има в сградата защо ще й е да я пали... По-добре да го бяха затрили в предишния сезон с изчезването му окончаталено. Слаааабо начало... Набързо стъкмен сценарий 😩

# 696
  • София
В най-важният момент съм била до WC-то. 🤣
Юлия защо го запали пожарът, кой мислеше, че е там?
Малко извън темата, ама гледам сега един латино-американски сериал в Нетфликс с доста екшън и гримът и ефектите са им на толкова високо ниво. Тук, а и в повечето ни продукции все едно на мен са я дали тази задача...

# 697
Пропуснах началото,но ми хареса епизода.
Приятно гледане на новия сезон! 🤗

# 698
  • Галифрей
Феновете на Борката не вярват,че той е умрял и сега пишат, че е жив и ще си направи пластична операция 🤣😂 Да ве върнал се в Забранена любов.

Между другото усещам,че те са братя. Ама и двамата още не го знаят.

Скрит текст:

# 699
Е те пък що не казаха какво става,ще участва ли,няма ли... Много тъпо! Голяма звезда Врачански,че не може да каже с две думи отказва ли се,какво ли там и да се приключи с гадаенето.

# 700
  • София
Ох, като каза "Забранена любов", един влогър Мъци е направил миналата седмица реакция на първия епизод- голям смях. 🤣

# 701
  • Галифрей
Да знам, и аз много се смях. Аз съм фенка на Мъци и гледам с удовоствие и забление неговите клипове 🦊❤ Надявам се да направи реакция на Братя, защото това е много лисически 🤣😂
Ох, като каза "Забранена любов", един влогър Мъци е направил миналата седмица реакция на първия епизод- голям смях. 🤣

# 702
  • Другата България
Добро начало.
Поне за мен обещаващо.
Очаквах Борис да не го видим повече, но не и по този начин.
Сега, въпросът е Юлия знаеше ли кой е вътре, и ако да - защо го запали, ако не - отново защо го запали? Пожарът?
И кога Драго ще разбере, че тя е убила брат му? Дано не е в 65ти епизод.
Страхотен Денис, все едно гледам първи сезон, Драго не беше амплоато на Влади Михайлов, много му отива да е лошото момче, така влиза в роля, че е радост за окото. Heart
За Симката бляк, но това се очакваше, той още в края на миналия сезон се ориентира към лошите.
Вики няма да я гледаме този сезон, дано и Велин ни спестят, но не вярвам.
А Ива и ....как му беше името - изненадаааа! Горкият Калин, ама кой каквото си направи. Само дето ще се крият сега, и ще го увъртат, и пак Калин последен ще разбере. Но според мен ще се съберат накрая, звездите ми говорят.
Новия персонаж засега нещо не ме кефи, чакам си Шопов.

# 703
Юлия проследи Лора и видя къде се крие Борис, а по-късно се върна подготвена да запали пожар, имаше скок във времето.
Първо Лора и маминка бяха при Борко, тръгнаха си и после Лора се върна с купените лекарства. То как се върна с тая торбичка, все едно отиде до аптеката за парацетамол. 😁 Егати лечението, иначе тръгнали за клиника в Турция. 🤣

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 23:42 от Вαнuлuя

# 704
В най-важният момент съм била до WC-то. 🤣
Юлия защо го запали пожарът, кой мислеше, че е там?
Малко извън темата, ама гледам сега един латино-американски сериал в Нетфликс с доста екшън и гримът и ефектите са им на толкова високо ниво. Тук, а и в повечето ни продукции все едно на мен са я дали тази задача...
А актьорите им как играят... Иначе за високото ниво една наша актриса ми каза преди два дни по повод последния сезон на Касата - парите за тези им 5 епизода са колкото бюджета за бг кино за няколко години...та...
Кой сериал гледаш?

Абе Шопов кога ще се появи, чакам си го

Общи условия

Активация на акаунт