Той/тя ме блокира! Какво следва?

• 32 626
  • 332
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Защото очевидно не е казал всичко, което е искал. Simple Smile Защото иска втори шанс... Много са причините.

Има причина да се затваря една врата под носа ви/ти/ни или да не искат да ви/те/ни чуят. Не е най-важното да добавиш още нещо сега.

Така е, но хората са различни. Егото и мислите в главата им са в режим на бойна готовност. Кроят се сценарии, обмислят се стратегии... Grinning

# 241
  • София
Не знам какво става, ако и блокира номера. Май се изпраща, но реално телефонът му ще ги ограничи.
При мен не се получават СМС-ите. Само номера съм блокирала, но май зависи от телефона. Иначе излиз

# 242
И аз това не мога да разбера ... блокиран си, значи чашата е преляла, ама драпаш още да дразниш. Е що, и докога?

# 243
  • София
Някои хора обичат да се налагат и последната дума да е тяхна. И нахалстват като за последно, мислейки, че човекът отсреща нещо се е объркАл, или ще му мине и ще го разблокира. Или пък просто искат да напомнят за себе си и любовта им, да не би случайно блокиралият да си намери нов обект на ухажване. Grinning Сложно е, но винаги егото е водещият мотив за такива действия. Simple Smile

# 244
След като видя, че няма да размисля и всички пътища към мен са прекъснати, бившият ми почна да праща съобщения на майка ми... Flushed
Май се опитва да я убеди колко нещастна ще съм без него.

# 245
  • София
На мен ми е забавно, как обяснява, че била възмутена от блокирането, защото тя нямало да пише, което го обезсмисляло, ама само се чуди как да заобиколи блока и да пише Joy

# 246
  • София
Thaicho, твоя бивш е от психопатите... Майка ти да му тегли една ... и да го блокира, да си знае. Ако седне да му се обяснява, той ще види, че е несигурна в ситуацията и ще започне да я обработва в своя полза. Да го реже от раз!

# 247
бившият ми почна да праща съобщения на майка ми... Flushed
Satisfied Това си е висш пилотаж. Умник е бил поне.

# 248
След като видя, че няма да размисля и всички пътища към мен са прекъснати, бившият ми почна да праща съобщения на майка ми... Flushed
Май се опитва да я убеди колко нещастна ще съм без него.
И аз имам един бивш хахо, който в продължение на година звънеше на майка ми и ѝ обясняваше колко ме обича и да говори с мен, а аз живеех извън България с друг и той го знаеше много добре.

Много сте интересни, че се чудите защо някой блокиран би търсил контакт. Ами защото обикновено хората се блокират, когато са афектирани и блокиращият отнема правото на блокирания да си излее помията. А това не се преглъща лесно. Не търсете логика, когато са намесени чувства. Особено пък ако единият е по-лабилен настава веселба.

# 249
Мама не отговаря. Тя не поддава на подобни неща, а и знае защо го напуснах.
Вкъщи никой ме оспорва решения, свързани с личния живот на останалите, така че опитите му са напразни.

# 250
Блокиран бивш звънеше на приятелки и на дъщерите ми. Ужасна досада! И той обясняваше колко много ме обича. И всеки път се появяваше, като отида в едно заведение. Е спрях да ходя там. Вече се кротна де.

# 251
Някои хора обичат да се налагат и последната дума да е тяхна. И нахалстват като за последно, мислейки, че човекът отсреща нещо се е объркАл, или ще му мине и ще го разблокира. Или пък просто искат да напомнят за себе си и любовта им, да не би случайно блокиралият да си намери нов обект на ухажване. Grinning Сложно е, но винаги егото е водещият мотив за такива действия. Simple Smile
Ааа, не съм съгласна. Има хора, които обиждат с действията си, което за мен е много по-неприятно от една словесна обида. Имах навремето един ухажор, с който по негова инициатива имахме уговорка да се видим. В деня на срещата ми се обади, че се отменяла, защото времето е лошо и вали дъжд. Е как човек да не го напсува. Ако не искаш да виждаш някой не го каниш на среща или му казваш, че ти е изникнал ангажимент, че ти е вкиснато и не ти се излиза или там каквато и да е причината. Такава пасивна обида при мен предизвиква особена агресия. Не знам в случая какво точно е станало, но няма защо да нападате и обиждате момичето. Има хора, които си го просят, а после се изкарват жертви, че даже и блокират.

# 252
  • София
Съгласявам се с горното мнение. Пасивната агресия също е налице в много случаи. Ако не става дума за психопати, то блокирането понякога има точно за цел да отнеме последната дума и да лиши човека от изразяването на каквото има.
Та аз съм много скептична към хора, които блокират наляво и надясно и всеки нещо им нарушава. Обикновено искат последната дума и да се поставят мислено над другия, заемайки ролята на отхвърлящия. Обикновено те са били отхвърляни или никой не ги бръсне за слива и ползват социалните мрежи за платформа на самолечение.

# 253
Обикновено те са били отхвърляни или никой не ги бръсне за слива и ползват социалните мрежи за платформа на самолечение.
👍

# 254
  • София
Ааа, не съм съгласна. Има хора, които обиждат с действията си, което за мен е много по-неприятно от една словесна обида. Имах навремето един ухажор, с който по негова инициатива имахме уговорка да се видим. В деня на срещата ми се обади, че се отменяла, защото времето е лошо и вали дъжд. Е как човек да не го напсува. Ако не искаш да виждаш някой не го каниш на среща или му казваш, че ти е изникнал ангажимент, че ти е вкиснато и не ти се излиза или там каквато и да е причината. Такава пасивна обида при мен предизвиква особена агресия. Не знам в случая какво точно е станало, но няма защо да нападате и обиждате момичето. Има хора, които си го просят, а после се изкарват жертви, че даже и блокират.

Куку и Пипи, аз съм изброила видове поведения и реакциите им при блокиране! Но не съм изброила всички възможни! Ясно е, че всеки може да допълва, колкото си иска (както и вие в случая) и пак няма да обхванем всички хора и характерите и поведението им. Цитирания  мой пост е ориентировъчен и не е насочен към момичето! Той е принципен. По-нагоре съм писала за нея, ако ви се чете, моля!

Общи условия

Активация на акаунт