Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 800
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Ох, момичета. Пак съм аз с досадните въпроси. Но ми е първа бременност, след 2 неуспешни ранни и не знам какво да очаквам Confused Коремът ми ту го има, ту го няма. Много се притеснявам, въпреки, че казваха, че няма за какво. 18г.с съм. Личеше си доста, но от 3 дни го няма никакъв. Бебето още не го усещам. Може би вечер, все едно ми «къркорят»  червата . Искам да го усещам вече, за да съм спокойна. Голяма паника съм.

И при мен го има това явление, но съм забелязала, че се получава в зависимост от това какво и колко съм яла, до тоалетна ходила ли съм или не, имам ли газове и т.н. Всичко което се отразява на подуването в стомаха оказва влияние на размера му. Обикнове вечер изглеждам по-бременна отколкото сутринта 😂

# 121
Снежи е абсолютно права. Няма от какво да се притесняваш. Аз съм 16г.с и ми е още по-малко от твоето. Понякога се издува стомаха ми нагоре според това колко съм яла и пила. Изобщо не се напрягай с кофти мисли. 😘
Ох, момичета. Пак съм аз с досадните въпроси. Но ми е първа бременност, след 2 неуспешни ранни и не знам какво да очаквам Confused Коремът ми ту го има, ту го няма. Много се притеснявам, въпреки, че казваха, че няма за какво. 18г.с съм. Личеше си доста, но от 3 дни го няма никакъв. Бебето още не го усещам. Може би вечер, все едно ми «къркорят»  червата . Искам да го усещам вече, за да съм спокойна. Голяма паника съм.

# 122
Това издуване на снимката от 5 май най-вероятно е от газове. Коремът точно в горната част става по-твърд и заоблен, както е било и при теб. После явно ти се е успокоил стомаха и ти е останало само бременното коремче в долната част. Реално, дори в ситуация нещо да не е наред с бебето, това няма да се отрази като разлика за 2 дни, още повече да е толкова голяма разлика като при теб. Според мен всичко е наред с корема и нямаш повод за притеснение по отношение на големината му. Но ако нещо те тревожи за бебето, най-добре иди да те видят на един ехограф и да си спокойна. Няма по-важно от спокойствието.

# 123
  • au bout du monde
Моят корем също е малък. Идеален е за седмиците. В неделя влизам в 19та.
Вечер или след хапване е по-издут, което е нормално. Не се притеснявайте радвайте се на малките кореми, че после става тежко.

# 124
Момичетата са прави, няма повод за притеснение,  на мен сутрин корема ми е мек и нищо общо с вечер.  Като ям горната част се надува и наистина изглеждам бременна като в 7ми месец, сутрин съм като напълняла 🤷‍♀️
Ето снимка сутрин преди ядене

И сега след като обядвах

Огромна разлика😁
Между другото купих си клин за бременни от лидл размер Л, ми голям ми е , отпред ми покрива целия корем , даже може и гърдите, можело е да взема М, но не ми се разкарва да го връщам,  да търся М и т.н. Взех си и сутиен, него поне съм го улучила, бях 75В ,сега съм 85В

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 15:09 от Elmazche

# 125
И аз така днес влизам в 16 г.с. и сутрин се чудя бременна ли съм😀 като обядвам се успокоявам хаха, аз също съм с една неуспешна и гледам и най-малкото нещо като теб! Също така нямам и симптоми, напълно нормално се чувствам даже забравям че съм бременна Simple Smile

# 126
И моя корем е така .Вечер е в разцвета си, сутрин се прибира😁Зависи и имала ли съм проблеми с ходенето на тоалетна и тн.Изобщо не го мисля, не ми е зор отсега да се пръскам по шевовете.
Аз да ви се оплача имам ужасно акне .Просто не можете да си представите🙄По лицето, в косата, тези дни и от двете страни на шията.Поръчах си специална козметика на , Eucerin против акне, на която е изрично отбелязано, че става и за бременни.Е борбата е неравна засега😂
По темата за дрехите аз много си харесвам клина от lc Waikiki 🤩Направо се влюбих в него.Проблем ми е , че е само един и само го въртя в пералнята...Ще ходя да проверя има ли още един от моя номер, ако не ще го поръчвам онлайн.Прилепва ми идеално .На ластика има копче и много дупки и с копчето може да си регулираш ширината на колана.Иначе мразя да си взимам дрехи без да ги пробвам и с Лидл  ми е проблем това...

# 127
  • au bout du monde
По темата за дрехите аз много си харесвам клина от lc Waikiki 🤩Направо се влюбих в него.Проблем ми е , че е само един и само го въртя в пералнята...Ще ходя да проверя има ли още един от моя номер, ако не ще го поръчвам онлайн.Прилепва ми идеално .На ластика има копче и много дупки и с копчето може да си регулираш ширината на колана.Иначе мразя да си взимам дрехи без да ги пробвам и с Лидл  ми е проблем това...
Може ли линк за клинчето? 🙏

# 128
Потвърждавам за клиновете от Уайкики. Втора бременост нося един от там, който само се пере и пак се облича и не е мръднал.

# 129
  • София
Може ли линк за клинчето? 🙏
И аз ще помоля за снимка на клинчето

# 130
И мен силно ме вълнува клинът, защото още в първия ден бяха изчерпани артикулите за бременни в близкия Лидл, много се разочаровах, щяха да ми свършат чудна работа.
От миналата бременност имам два панталона от Уайкики и ми бяха супер удобни, доста ги носих, сега като ги извадих,пак изглеждат чудесно, но са ми малко големи все още, а уж са 38 номер. Извадих си и едни дънки от ХМ, за които доста се изръсих навремето и накрая не успях да ги сложа и 5 пъти, тъй като изведнъж ми наедря коремчето. И те са ми големи засега, дано поне този път успея да ги понося повече.
По темата за размера на коремчето, моето също сутрин е доста по-малко, а до вечерта вече се чувствам като балон, и аз като останалите мисля че няма място за притеснение. Flowers Four Leaf Clover

# 131
  • омъжена
sunshine1992, аз бях с отлепване. Нямах никакви болки, а обилно подмокряне, обаче от кръв. Веднага бях на лекар и преминах на терапия с прогестеронови препарати.
добре значи може и да не е това все пак го усещам,ще изчакам до 10.05 а днес имаме годишнина с мм и сготвих вкусотийки . Вече има пъпеши само да кажа били богати на желязо и вит. В и др.

# 132
И диня има вече 😊😊 не съжалявайте за клиновете от лидъл, прозират, дори и с дълги блузи не ми харесва клина да прозира. От уайкики също имам, много съм доволна и са на добра цена.

# 133
Значи ще ходя там да видя дали ще открия нещо интересно, макар че ми е доста досадно да обикалям по магазините.
Между другото има ли някой запален по ароматерапията в темата ни? Извинете за страничния въпрос, но скоро взех малко етерични масла за каката, че от хрема и кашлица последните месеци свят ни се зави и се чудя какво да правя вече, а и за ароматизиране е ефективно Grinning . Но доста разнопосочни мнения откривам в нета за дифузирането на масла по време на бременност, а забравям да питам следящата ме АГ, макар че като се замисля не съм сигурна дали ще успее да ме насочи, струва ми се доста далече от нейната област. Grinning

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 22:04 от ina-mina

# 134
Момичетаа, аз да ви споделя, че също последните дни обикалям из моловете в търсене на сносни дрехи, които хем да са супер удобни (мога да нося само рокли, заради ужасни киселини, не търпя нищо по корема), хем да са стилни и да не приличат на пижама 😱😱 Естествено и на мен не ми се получи в Уаикики и ХМ, обаче намерих нааай-красивичките рокли, които 1000% стават за бременни в New Yorker и Sinsay. Рядко пазарувам от там и късно се сетих да видя, но са много прекрасни и всички са между 15-35лв., което за мен е доста окей на фона на дрехите за бременни по 60+лв - струват ми се прекалено много за нещо, което ще нося 3-4 месеца. Доста рокли в тези магазини бяха много свободни, приятни материи с дизайн и цветове, които и да не бях бременна пак бих облякла - препоръчвам! 🌸🌷💕

Общи условия

Активация на акаунт