НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 139

• 45 275
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Все не се наканвам да взема миялна, затова на ръка. Не го мия след всяко готвене, но много зависи колко се е изцапал де. Картофи като правя за половинката не се цапа, но ако са такива неща с планировка ги слагам на хартия и обръщам.

# 646
  • WonderLand
Аз много си ползвам моя Тефал Actyfry, - еърфраер с бъркалка. Днес малкия има РД и омазах сутринта с бутерки, торта, сега как ми се яде мазна риба не е истина.

# 647
А каква е режимната панировка?

# 648
Може да е сусам, бадемово или кокосово брашно, пармезан.

# 649
Аз панирах с равни части хуск на люспи и бадемово брашно, май във ФБ група да го видях като идея. Иначе и кокосово брашно + хуск съм виждала като идея, но кокосовото ми мирише на сладки и още не съм измислила с каква подправка да го смеся че да не усещам. Пробвах на едно парче и такова де, добре стана самата панировка.
Парчето там мръвка или намокрен с вода кашкавал в сухата смес, после яйце, пак суха смес, напръскано или намазано със зехтин и във фраера, бързо стават. Кашкавалът първо във фризера преди фраера де, даже се замислям като се цапам пак да правя, да си оставя някакво количество във фризера като заготовка.
Със смлян сусам май също съм пробвала някога, ама отдавна и не помня как се държеше.
Всичките изброени стават и са вкусни, просто бадемово и хуск като че ли са най-неутрални и се доближават до нормална панировка, другите си носят и техния си вкус и аромат.

# 650
Ще се изям от яд. При мен емоциите явно много влияят на теглото. Цяла седмица си правя фастовете, не следя калории вече, щото знам че малко ям, свалих стигнах 90.1 дето се вика аха ей сега да видя 8 цата и вчера някакви драми, някакви сътресения душевни, като не бях яла повече от обикновено, разликата е, че и аз за първи път вече опитах kfc НО само крилца ядох. Та от едните пържени крила да съм качила кило не ми се вярва, ама ей на... +1 кг днес.
Пак ще чистя, а вече се надявах да падна под 90. Аз ще падна де, ама ме е яд за всеки загубен ден.

# 651
Е, ти пък. Поне вкусно ли ти беше?
Иначе в тези крилца има толкова вкусови подобрители и Е-та, че се благодари за липсата на други странични ефекти. Ще го изпик.еш това кило, но божа работа за колко време.
Малко фаст, малко яйца и готово.
Не се ядосвай.

# 652
Те не са и само пържени, а с някаква гадна панировка.

# 653
Ми вкусно чак не бих казала, по скоро мазни ми дойдоха. Ма говорим за 4 крилца нали, не съм изяла цяла кофа с крилца

# 654
Дух, просто си задържала вода. След ден-два ще си надолу и то повече, отколкото очакваш Grinning

# 655
Айде дано, че наистина адски ме е яд, ще си изям гъза лаком Joy макар, че трябва да призная, че всеки път като ми дойде на акъла да правя някаква завъртяна манджа си казвам "бе я, по добре не" и се придържаме към зеленчуци, яйца, месо, чедър и моцарела. Реших че печива са си някаква гъзарийка не за всеки ден. Както като имаме гости и правя пица, за себе си кето ще направя, на всеки ден такива неща, по добре не. Цяла седмица чисто ям. Но и много намалих храната. Вечер понякога повече чедър и моцарела с чаша червено вино, но пак съм на - ако се придържам към тая стратегия.

# 656
Вода е, ще я разкараш за нула време,не го мисли толкова.
Панировката им е брашняна, на няколко пласта даже, доколкото знам. Не ща да знам какво друго има в нея, едва ли да ми хареса. Случва се да изям нещо такова, аз не съм от баш най-стриктните. Не точно KFC де. Определено пия повече вода след това и се чувствам подута до около ден. Само че аз нямам кантар и съответно и ядове с числа нямам Joy

# 657
Еми живият живот дето се казва. Това беше възможния компромис в случая. Не е края на света, просто ме хвана много яд. Продължавам напред.

# 658
И аз залитнах, но се поддадох на напрежението покрай проблеми с големия ми син. Овършах една кутия с бисквити вчера сутринта,  после вече по режима. Гледам обаче да не го мисля,  че достатъчно друг зор ми е сега.

# 659
Днес майка ми направи панирана коприва и панирана кладница на еарфраера. Бяха много вкусни, ако беше с режимната панировка щеше да е супер.

Общи условия

Активация на акаунт