НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 139

• 45 268
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Точно съм се навила еърфраер да си взема и вие като по поръчка коментирате рецепти. А препоръчвате ли ми някоя марка конкретно?

# 661
Аз имам Филипс, но ми е подарък, иначе са доста скъпи. Доволна съм, но мисля, че и друг би ми вършил работа. От Делимано съм чувала много оплаквания, пада им покритието. Можеш да погледнеш в българския сайт на Instant Pot, те също имат фрайър, даже май два размера.

# 662
Моят е марка Косори от Амазон е. Доволна съм, защото е мощен и с голяма кошница 5 литра, а беше 200 лв. Миналото лято правихме ремонт на цялата къща, аз бях бременна и общо взето живеехме на терасата и всичко се правеше на еарфраера и на един Ел тиган-тенджера. Така оцелях Joy

# 663
Аз заложих на Тефал ххл размер, за да мога да готвя за всички.

# 664
Има цяла тема за еърфраерите във форума, само че като че ли е позамряла напоследък. Иначе доста марки обсъждат и доста полезна информация има там. Между другото, има и една с рецепти, тя даже е повече от една част. Има какво да се види там дори и като за нас, не обсъждат само картофки Grinning

# 665
  • WonderLand
И аз препоръчвам Тефал, заради бъркалката, но пак зависи какво готвиш.

Аз да отбележа, че плодовете ме саботират малко, но много обичам и си хапвам по шепа на ден. Прогреса ми обаче значителнно се забави, но не съм ударила плато все още. Важното е, че има движение и се чувствам добре. Все някога ще стигна желаната цел, това е важното, тогава няма да има значение дали съм стигнала за два месеца или за две години.

# 666
А пък с мен нищо не се случва. Дали от плодовете, дали от нещо друго, но не мърдам. Мисля да вкарам малко кардио вечер по 30-40 мин., че май без движение нищо няма да стане. В събота заминавам за Гърция, кажете ми какво да ям там Grinning (Не обичам риба и морски никакви)

# 667
21 часа фаст и нищо не свалих. Не знам какво става. В овулация съм, но едва ли в от това. Прекъснах с едни парче руло Стефани, за вечеря сирене Халуми, салата или таратор. Ако и утре не съм на минус май ще правя яйчен фаст.

# 668
Ох Дух, чета те и се чудя що не започва процеса при тебе. Не е възможно за толкова месеци само 1-2 кг. Защо не зарежеш всякакви схеми и да ядеш от всичко, но по малко. Може би прекалените рестрикции те блокират.
Също един път дневно, наред с редовната ти тренировка, ритни малко метаболизма с кратък интензивен интервал, 5-6 минути. Да се задъхаш здраво, без скоци.
Наистина недоумявам.
Аз и вино пия, и сладко ям, и въглехидрати, не мърдам от 52-те си кила. И съм на години да ти бъда майка.

# 669
Ми аз с доста оскъдно ядене бях стигнала до 90.1, като този точно режим почнах от 92.300, демек 2.200 свалих за седмица и нешо, като ядях малк. Но ето, за един ден го върнах.
Аз нямам редовна тренировка. Вчера много, много сериозно тренирах по моите критерии, днес не, че правя фаст. Утре ще тренирам и така.
Аз съм много корава. Няма да се дам. Просто няма да го живея тоя живот по тоя начин. Ако трябва само на таротор накрая ще карам, но ще отслабна. То детето си не мога да заведа на планина така. Не става, тежи ми. Гадно ми е.
Днешният ден ми се струва безкрайно дълъг, детето ме събуди в 5.50 и вече жадувам да си легна. А толкова още време има до вечеря. Просто сутринта бях 91.2 и сега след парчето руло Стефани съм си пак толкова. В предишните дни си свалях доста на фаст. Ще видим утре сутринта, може пък заради овулацията да задържам вода. Цял ден ми се вие свят, уморено ми е днес. Ще го мисля в края на седмицата, ако не падна под 90 ще го мисля.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 19:22 от Дух (:

# 670
  • на острова на мечтите
И аз не мърдам на килограми. Но виждам много подобрения откъм физически аспект. Забелязвам,че напуканите капиляри по краката ми са някакси избледнели. Краката ми са по-слаби. Усещам го по панталоните. Майната му на кантара.

# 671
Дух, след много активна тренировка е нормално да се повиши леко теглото. Аз на овулация “качвам” по поне кило. При различните фази на Луната също. Моят съвет е да скриеш кантара поне за 2 седмици. Да ядеш макс чисто и просто, не мислиш само за това. Обяд яйца а нещо си, вчеря риба или месо или някой зеленчук със сметанов сос. Не яж много късно вечер 16/8 е подходящо според мен. Дай храна и спокойствие на тялото, да не се плаши че няма да има храна.
Ще станат нещата няма как да не, ще видиш, ще паднат обиколки! Мани ги тия килограми.
Ето ти една мацка, която показва как стоят едни и същи кг. И аз имам таквиа снимки:)

# 672
Може би е така Жаки. Аз от 10 години тренирам, зная, че колата различно изглеждат, когато са от мускулите. Благодаря ви.

# 673
😍🥰😍🌺

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 09:33 от JACKLIN*

# 674
Страхотна си

Общи условия

Активация на акаунт