Бъдещи и настоящи мами в USA- 3

• 19 459
  • 266
  •   1
Отговори
# 105
Извинете ме,че влизам във вашия форум , но имам спешно питане

Мъжът ми, ще минава през US airport по всяка вероятност в Маями и не знае дали няма да му направят проблем ако notebook-а му е ръчния багаж ....
знаете ли нещо по въпроса ????

Благодаря ВИ предварително
.

Не би трябвало.

# 106
Извинете ме,че влизам във вашия форум , но имам спешно питане

Мъжът ми, ще минава през US airport по всяка вероятност в Маями и не знае дали няма да му направят проблем ако notebook-а му е ръчния багаж ....
знаете ли нещо по въпроса ????

Благодаря ВИ предварително
.

Проблем не! Само ще го накарат да го отвори и да го пусне, за да видят, че работи.

# 107
Тандури, в Олбани ли ще се местите?

Да, в Олбани и се чудех дали има БГ мами наоколо? newsm78. Студ голям Simple Smile. За добро е ( поне така се надяваме), ама ми се спира тока с опаковането.  ooooh!

# 108
Ехааа, знам си аз, че няма да остана без отговор! Мерси на всички! Много ми помогнахте с визуален и обяснителен материал - аз доволен! Grinning Ще се яде каша! baby_neutral

BuNNy, няма да има проблем, само може да го накарат да го пусне през лентата с рентгена, на някои летища така ме карат да правя, на други ме карат да го отварям и пускам да тръгне, но не правят проблем - все пак тук всеки се движи с такова нещо.

# 109
Здравейте Мамета!!!!
Напоследък не пиша, щото все си мисля, че съм извън темата...
Да ви информирам- остават ми до due date 11-12 дни още!
Чувствам се като препомпана топка от време на време, но като цяло ми се струва, че карам супер лека бременност, която започна да ми натежава по малко, чак с влизането в 9тия месец.
Вчера ми казаха, че имам 1см разкритие, и понеже втория ултрасаунд си остана непостижима мечта- доктора "на око" и с опипване на корема ми прецени, че около 6 паунда тежи бебока... което на мен ми звучи малко, а на него ок, както винаги...

В клиниката която посещавам напоследък почна много народ да се събира и все "разноцветен"- дебели чернилки с мърляви мъже, испаноговорящи мацки и дори една рускиня и една мюсюлманка видях. А в началото "контингента" си беше съвсем нормален... както и да е- ще видя как ще се представят с раждането и ще преценя дали да ги сменям...  newsm78

От болницата ни искат copayment от $500 за нормално раждане, което на мен ми звучи добре, ама знам ли Wink
Пращам ви няколко линка да ме видите колко дебела и доволна изглеждам:  Laughing
http://www.makeyour.net/you/uploads/gallery/photo_a0fa116145.jpg - на плажа 36та седмица
http://www.makeyour.net/you/uploads/gallery/photo_1e9588508b.jpg - в къщи с една малка красавица на годинка и половина- 38ма седмица
http://www.makeyour.net/you/uploads/gallery/photo_bf65f5809f.jpg - сухи тренировки по връзване на бебе в кошница- от снощи  Laughing

# 110
sofkobofko ,още мъничко остана,
ще стискаме палци.
на снимката от плажа направо ме разби...много си пластична Joy

Tandoori-успех в NY.

# 111
Sofkobofko, направо ме разби  Joy Страшни снимки! Simple Smile Аз такива упражнения не можех въобще да направя. Ти си страшно пластична за тези месеци Simple Smile Леко раждане!!
Phonelady, мерси за пожеланията!   bouquet

# 112
Малииии, sofkobofko, образ невъзможен си. Я си признай след като се щракна фотото не заби ли нос челно в пясъка? Crazy Аз в момента на два крака като си стоя залитам, ти как го постигна това упражнение, не ми е ясно. Joy Бравос бе, жена! Laughing

# 113
Ако трябва да съм честна не се получи от първия път- ами като не си виждаш краката и гравитацията ти е "увеличена" не може да чакаш твърде дълго фотографа, НЕ ПАДНАХ ОБАЧЕ!!! 
Виж редовно се спъвам в най- различни неща, дето корема ми ги скрива от полезрението  Mr. Green - най често- в обувки...

# 114

Толкоз време си вече тук и не си си оправила езика... Утре ще се изпуснеш на улицата бе момиче  Laughing

# 115
Ами проблема ми е, че точно на улицата не казвам това, ами думата с "н", защото ми звучи по- възпитано и все не съм права, и ми се карат  Rolling Eyes... А веднъж един чернокож касиер ни направи дискриминация в Winn-Dixie и ни прати на друга каса с дъълга опашка, щото както забелязах пред и зад нас имаше само такива като него и аз като казах на Любовта "Тоя ни дискриминира!" ми беше забранено и "дискриминация" да казвам...  Mr. Green
Дааа, колкото повече внимавам, толкоз по се насаждам на пачи яйца... 

А като говорим за патки- популацията им в квартала толкова се е увеличила, че вече май се падат по няколко патки на глава от населението, в което няма нищо лошо, стига да не се разхождаха нощем по покрива и да будят и без това труднозаспиващата ми бременна персона... Сега обмислям план "антипатка" Thinking .

Не щях да оффтопя, ама на  Laughing .

# 116
Sofkobofko, super si, i az imam sushtata snimka 2 dni predi da rodia Mr. Green.

Tandoori, uspeh na novoto miasto i leko mestene, malee kato znam ni kakuv zor vidiahme i biahme na blizo i samo s edno bebe. Vie ste geroi da predpriemete takova chudo  bash sega.

Za laptopa po letishtata tuk problemi nikakvi ne praviat, nie vse taka si putuvame.

# 117
Благодаря Ви много За инфото. аз днес се свързах с Маямското летище и те това ми казаха.
 Запитването ми беше провокирано, защото тук на летищетото ни зае виха,че ще имаме проблем .
Лек ден!

# 118

Tandoori, uspeh na novoto miasto i leko mestene, malee kato znam ni kakuv zor vidiahme i biahme na blizo i samo s edno bebe. Vie ste geroi da predpriemete takova chudo  bash sega.

При нас съм забелязала, че като дойде късмета не пита  Laughing Предложението е просто много добро и въпреки неподходящото време бързо решихме. Дано да успеем да се установим без голяма драма. На мен опаковането на багажа ми е мъка, защото съм самичка с децата по цял ден и си е драма...А и сега и moving sale ще правя, че сме натрупали неща за целия китайски народ  Joy

# 119
Tandoori ,каквото не продадете дари на библиотека-книги,пъзели,меки игра1ки или  дрехи и пр на църква/гуд уил;аз съм ужсен вещомразец,а с 2 деца имаме имот като за 4 китайски народа та като полудея от стока-дарявам и край;
вземете само най-нужното на 1во време,тук вси1ко е за 1кратна употреба ениуей и местенето е повод за "нови дънки"
искрено ти съ1увствам,местенето е биг пайн от където  и да го погледнеш..

Общи условия

Активация на акаунт