Бъдещи и настоящи мами в USA- 3

• 19 457
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
СКъпи американски майки,
ако все още някой не е разбрал, събираме пари за подарък за Ружа и Алиса в памет на Валето.

Аз рядко влизам напоследък и чак сега видях какво се е случило на милата Ружа и семейството и ...  Cry
Как мога да пратя пари - на кого и как?

# 91
Аз рядко влизам напоследък и чак сега видях какво се е случило на милата Ружа и семейството и ...  Cry
Как мога да пратя пари - на кого и как?

Прати ми е-майла си на бележка.  Peace

# 92
Здравейте Simple Smile Имам едно питане, днес в америка връща ли се времето както в БГ?  newsm78

# 93
Здравейте Simple Smile Имам едно питане, днес в америка връща ли се времето както в БГ?  newsm78

Да    Peace

# 94
# 95
  MariaDN,писах ти на лични,за киселото мляко,не съм сигурна,дали си го получила newsm78

# 96
  MariaDN,писах ти на лични,за киселото мляко,не съм сигурна,дали си го получила newsm78
Да, получих  Laughing И отговорих, но тъй като отговор не получих - се чудя дали ти си получила отговора ми  newsm78

# 97
 Не съм получила нищо Thinking

# 98
Нашата темичка пак отишла на Н-найста страница  Laughing
АМи да се похваля или оплача не знам...ама ще се местим. В тоя студ с децата....ама няма как.
Кажете си сега има ли мами в Albany NY? Peace

# 99
Успех с пренасянето, Tandoori!

Аз полудеФ #Silly Както си седя и си чета, изведнъж ми замирисва, ама отчетливо, на бананова каша. Помните ли я онази бананова каша, от пред 20 години в БГ  - с нея хранеха брат ми по едно време. И като ми се дояде. smile3516 Има ли такова нещо по магазините тука? Мамите с бебешоци на каша знаят ли да ми кажат? Уж нямам големи бременни изцепки откъм ядене, ама ей на -  сега ме загложди тая каша и туй то.  smile3506

# 100
  • Boston, MA
Тандури, в Олбани ли ще се местите?

Джиджей ( Mr. Green) май има бананови каши, ама ние още сме на по-простите (оризова и овесена), та не знам.

# 101
Има оризова и овесена каша с банан. Сами много ги ядеше. Но не са като Хуманата от едно време. Един път опитах и  Sick
Като студенти в Свищов, началото дори се прехранвахме с банановата каша на Слънчо  Mr. Green

# 102

Аз полудеФ #Silly Както си седя и си чета, изведнъж ми замирисва, ама отчетливо, на бананова каша. Помните ли я онази бананова каша, от пред 20 години в БГ  - с нея хранеха брат ми по едно време. И като ми се дояде. smile3516 Има ли такова нещо по магазините тука? Мамите с бебешоци на каша знаят ли да ми кажат? Уж нямам големи бременни изцепки откъм ядене, ама ей на -  сега ме загложди тая каша и туй то.  smile3506

Е, не, ти ме хвърли в оркестъра!  Joy
Ако щеш вярвай, точно същият крейвинг го имах и аз - като ми се дояде таз пуста каша един ден (май "Хумана" се казваше  newsm78 ) и хукнах по магазините да търся заместител...
В крайна сметка си купих от Пъбликс някаква бебешка бананова каша- еми ядваше се, но определно не е чак същото. Но напомня, де- така че ако наистина много ти се яде, ти  препоръчвам и на теб такова нещо да си купиш, май беше на Гербер.  Hug

Т., успех  на теб с местенето - сигурно е за добро, нали?
Да се обадиш от новото място!

# 103

В един от магазините около нас виждах бананова каша на Нестле, опаковката беше нещо подобно на това:

Не знам обаче дали вкуса има нещо общо с вкуса на едновремешната каша. Ако искаш мога да потърся и да ти пратя, но ще е най-рано в понеделник, че не ми е много наблизо.

# 104
Извинете ме,че влизам във вашия форум , но имам спешно питане

Мъжът ми, ще минава през US airport по всяка вероятност в Маями и не знае дали няма да му направят проблем ако notebook-а му е ръчния багаж ....
знаете ли нещо по въпроса ????

Благодаря ВИ предварително
.

Общи условия

Активация на акаунт