Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 49 033
  • 685
  •   2
Отговори
# 240
Затруднена съм в избора на очила. С малко и слабо лице съм, с високи скули.

# 241
Изборът на очила става с много проби. Отивате в оптика с любезна и търпелива продавачка, пробвате 100 чифта и си харесвате.
Първите ми очила ги избирах точно 2 часа, но нито за миг не усетих досада в консултанта. Simple Smile))

# 242
Хей, отново съм аз. 😰 За последно се включвам, защото прекалих. Харесах си около 10 рокли от Асос, направо бях изключила за съществуването на този сайт! Супер доволна съм Kissing Face За съжаление тези, които най-много ми харесаха бяха по 150-200 евро Scream Попаднах на една по-различна, не си се представях с дълга, но като я видях се влюбих. Но модела на снимката е с 12см по-висок от мен и ще трябва малко да я отрежа. Дали ще се загуби част от красотата на роклята? Токчетата ми са 12см. https://www.asos.com/asos-design/asos-design-bridesmaid-short-sl … ing+guest+dresses

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 10:05 от Море

# 243
  • Sofia
Моята драма... За себе си намерих един модел на RayBan Jackie Ohh, купих ги в наличните 3 цвята, поне няколко години няма да мисля и търся. Трябва да пробваш различни модели и марки, така ще намериш твоите.

# 244
  • София
Море, много е хубава роклята. Ще стои супер с високи обувки и ако я направиш на дължина като за теб. Имай предвид, че е много вероятно да не се налага корекция. Рядко тези на снимките са като размера в магазина.

# 245
Море, последната рокля е супер Simple Smile

Тези сандали много ли са демоде и кога са били всъщност модерни?
С какво могат да се носят, изглеждат ммого удобни, а последно време много ме болят краката Sad

# 246
  • Sofia
Lollaa, важно е да са ти удобни, дали са демоде или не, не бива да те вълнува много - краката са ти важни.

# 247
Море, последната рокля е супер Simple Smile

Тези сандали много ли са демоде и кога са били всъщност модерни?
С какво могат да се носят, изглеждат ммого удобни, а последно време много ме болят краката Sad

Аз мисля, че с всичко в ежедневието можеш да ги носиш, дънки, роклички...много са семпли и изчистени. А и най-вайното е да са удобни, никога не бих носила неудобно обувки, ако ще и кристални да са Relaxed

# 248
На мен тези сандали ми седят твърде грубовати. Удобен, едва ли не ортопедичен, нисък сандал с каишки, примерно Timberland, El Naturalista, Clarks... много са.

# 249
  • София
Добра е роклята.
Но си сложи красиви гащички.

# 250
Добра е роклята.
Ужас, ако много се отваря ще мисля да я прихвана с нещо...имам време за поправки

# 251
Море,роклята е чудесна, купувай смело.
Може да се прихване от вътрешната ръка с лек шев, буквално на ръка.

# 252
Море,
ще обърна внимание на две неща.
Ако не те притеснява цветът и факта, че това е рокля за шаферка и твърдо си решила, че това е твоята рокля, да знаеш, че в сайта разграничават според телосложение. Имат линия petitе и моделът е с височина 160 см. Това ще ти позволи да вземеш продукт, който не е нужно да подкъсяваш.
Цветът е в различна тоналност на пудра (ако не държиш изрично да е другият нюанс).

Не зная дали си обърнала внимание на оставените ревюта от вече от поръчали същия артикул. Те твърдят, че цепката е прекалено висока. Има и други коментари, които те съветвам да прочетеш преди да поръчаш.

# 253
Добра е роклята.
Ужас, ако много се отваря ще мисля да я прихвана с нещо...имам време за поправки
Така никой няма да гледа татуировката. Laughing

# 254
  • FRANCE
Тъкмо и аз щях да се включа, коментарите са доста негативни.

Общи условия

Активация на акаунт