Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 49 007
  • 685
  •   1
Отговори
# 330
  • Нидерландия
Хубав костюм и добре стои, но за мен дълъг ръкав и къс панталон са две взаимноизключващи се дрехи. За едното ще е студено, за другото - топло.
Иначе поотделно могат да се носят , фен съм на райето.
Ленен костюм с къс панталон е уникален за летните вечери, в бяло, синьо или цвят капучино. 🙂

# 331
........
Пробвах роклята на Зара, спестих едни 80 лева, които веднага наместих за друго. Joy Няма да казвам до къде ми беше.

Значи и аз да не заглеждам късите рокли на Зара, 173 см съм. Grinning Техните мини-модели явно са все точно под дупето. Имам дълги рокли, имам до коляното, търсех си нещо по-лятно, за морето,  ама не чак толкова късо.

На показания костюм не ми допадат тесните крачоли. Иначе стои чудесно. Би могло да се носи на вечерна лятна разходка, и сакото за хладните часове.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 16:34 от Free Soul

# 332
Харесвам този тип костюми, но и аз предпочитам панталонките да не са много по тялото. Една идея по широки ще са супер.
Много добре ти стои, Ани.

# 333
  • Бургас/Пз
Благодаря Ви много, момичета! Всяко едно мнение ми беше от полза. Някои препокриват и моите мисли. Първоначално видях само сакото и доста ми хареса, защото се вписва в ежедневието ми и работната ми среда. Ръкавът е 7/8 и изобщо не ме притеснява за лятото. На морето и сутрините и вечерите не са кой знае колко горещи, та почти винаги гледам да имам подобен тип дреха за намятане.  Колебанията ми бяха точно заради панталоните. Смятам да ги нося в почивните дни, предимно за разходки на морето или крайбрежни заведения. Също така покрай пандемията се събираме и на градински сбирки, така че мястото, където ще ги нося не ме притеснява изобщо. Това, което ме спря да ги купя е именно широчината. Не са тесни чак по тялото, защото материята не го позволява. Има отстрани по два пръста покрай бедрото, може би на снимката не личи. Просто аз имам изразени и релефни мускули на бедрата и въпреки че нямам мазнини и са стегнати, тази дължина леко ме притеснява. Ако бяха два пръста по-дълги изобщо нямаше да се поколебая. Премерих по-големия номер, който определено е една идея по-дълъг, но не ми стои добре в кръста, тъй като няма колан.
Ето тук има повече снимки на панталонките и се вижда по-реално как стоят, когато няма обем в бедрото. https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%B0%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD- … .html?v1=98118043 Просто манекенката има супер слаби крака Simple Smile При мен само два см са отстрани, не са плътно по тялото. Мерих ХС.
Така де, определено не са любов от пръв поглед, но пък ще ги помисля. Материята е много хубава и без сакато даже стоят по-добре. Точно и затова ми беше питането как ги виждате като костюм. Иначе за поотделно да си призная нямам колебания.
Червеният костюм с късите панталони също много ми хареса, особено с тази дължина на сакото, така че и нещо подобно ще огледам. ~Étoile~, може ли да споделиш откъде е ?? Като че ли с дълго сако ми харесва повече идеята, та със сигурност ще меря и нещо подобно.

Reunion, моля те да изтриеш снимката от цитата, защото искам да я махна малко по-късно.

# 334
# 335
ani_d, вчера претичах набързо през Ризърв и видях, че има нова стока. Загледах много и различни модели къси панталони със сака. Има и елегантен вариант, и по-спортни. На мен някои много ми харесаха, но нямах време да пробвам. Лично на мен много ми харесва как ти стои, но важното в случая е, как се ти чувтваш в него.
Ето някои от моделите, имаше и подобни на тези от снимката ти - на райе.
Скрит текст:

Това много ми хареса.

Най-вероятно ще отнеса един такъв костюм. Smiling Imp

Влюбих се и в тези:

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 18:39 от Sysly

# 336
Какво мислите за костюмите с къси панталони

Чедно е! А по- важното, на теб ти стои добре.
Носи го на воля.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 18:56 от bubanka

# 337
  • Бургас/Пз
Благодаря, Белла, може ли само да изтриеш снимката от цитата, много благодаря!

# 338
  • София
........
Пробвах роклята на Зара, спестих едни 80 лева, които веднага наместих за друго. Joy Няма да казвам до къде ми беше.

Значи и аз да не заглеждам късите рокли на Зара, 173 см съм. Grinning Техните мини-модели явно са все точно под дупето. Имам дълги рокли, имам до коляното, търсех си нещо по-лятно, за морето,  ама не чак толкова късо.

Освен ако не си готова да ходиш винаги, сякаш си хванала оня отгоре за шлифера и никога, ама никога да не се навеждаш. Grinning
Шегата настрана, роклята е окей, но за много слаби хора и не с голяма чашка, защото по този начин "пада" максимално надолу. Че и като стегнеш колана... съвсем се вдига.
Момчето около пробните изнесе поне 10, които явно не са купени. Според мен има защо. Много пробвана и харесвана, но стои на малко хора Simple Smile

# 339
Аз съм слаба и с неголяма чашка ( даже миниатюрна Joy), ама вече и заради ЕГН-то късичко нося само на морето. А там с подухващите ветрове, не ми се пришиват тежести в подгъва. Joy
Много ми е трудно да си избера рокля това лято...Не искам с остро деколте, не искам  шифонена с дълъг ръкав (имам 2такива отпреди 15на години, пак се върнаха на мода), пък и не ги намирам за особено практични - къси и с дълъг ръкав...Повечето модели са А-силует, или с ластик в кръста, или с къдрички...Търся още. Rolling Eyes

# 340
  • Somewhere far away
Дълги с дълъг ръкав не бяха ли също  модерни по едно време ?  Grinning

# 341
  • София
Никога не съм знаела, че има костюми с къси парталони, но са си ок за неформална офис среда или за късно пролетни вечерни разходки. Ани, хубаво ти стои, но съм сигурна, че има и по-хубави модели от този, който си пробвала - би ми харесало да пада по-нежно и свободно панталона.

# 342
Е, върнахте ме 1985 с тези къси панталони. Simple Smile
Тогава имах светло зелени панталонки, до коленете с маншет, от шантунг и дълга риза, тип онези кубинските с по два джоба с плисе и капаче...Ех, младост...Simple Smile

# 343
  • Бургас/Пз
Сисли, първият костюм много ми хареса. Точно този неутрален цвят ми допада много. Последните сини панталони също. Определено има какво да се мери, за да прецени човек. Аз имам такъв тип дрехи, които не са ми в ежедневието и ми е необходимо няколко различни модела да премеря, за да преценя кой е моят Simple Smile
Виж с правите офисни рокли съм смела, там или купувам от първото обличане или изобщо не взимам и нямам никакви колебания и чуденки. Simple Smile
След коментарите ви обаче и показаните модели много се замислих за дълъг вариант на сакото. Май доста повече ми харесва Simple Smile
Благодаря на всички още веднъж Simple Smile

# 344
Не чак 1985, но 95 имах такъв костюм, есенно-зимен от сурова вълна с дълго, двуредо сако и панталонки с маншет до коляното. Беше сив, раиран на Рила Стил. Носех го с високи чизми, които се подмушваха с 1 см. под панталонките или с по-груби обувки.
Новата мода е добре забравената стара. Wink

Общи условия

Активация на акаунт