Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 918
  • 685
  •   1
Отговори
# 540
Нека да върнем позитивното съдържание на темата. Модата е начин на изразяване ,бунт, стремеж към новото и различното. Нека не заклеймяваме нищо,а да приемем различията между нас точно по този начин,като различия.
Понякога неща, които не харесваме и мислим ,че никога не бихме носили и съчетали се връщат във вариант, който може да ни хареса! Затова никога не казвам никога!
 Не ме дразнят жените(нито пък мъжете) с къси поли,а ми е интересно какво се опитват да изразят.

Аз, например, започнах да харесвам и нося цветови комбинации, за които до преди само 5 години не бих и помислила!
Пример - синьо и кафяво, респективно - тюркоаз с бежово. Харесах ги преди 4 години на големия ми син и започнах да ги ползвам и за себе си.

# 541
Прекрасен пост, Sissy, покрепям 100%!

И понеже е модна, да, късите поли / микро минитата отново са на гребена на вълната и да, ще ги гледаме във всякакви варианти... дори не в най-естетично издържаните Wink Но пък не само късото е актуално (т.е. по магазините ще има и друго!)

https://vogue.sg/paris-fashion-week-spring-summer-2021-trends/
https://shilpaahuja.com/latest-skirt-trends-spring-summer-2021/

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 16:10 от Agent Provocateur

# 542
  • Street of Dreams
Аз се замислих за кръстосаните крака.

Моите ги кръстосвам не само слагайки бедрата едно върху друго, но и в долната част още веднъж. Не за елегантност, просто ми е комфортно - често се улавям да седя така.

Друг път, като съм с дънки или спортен панталон, слагам глезен върху коляно. Или кръстосани глезени под стола.

Общо взето всичко друго, но не и да седя с крака един до друг прибрани - все нещо правя с тези крака.

# 543
  • София

Друг път, като съм с дънки или спортен панталон, слагам глезен върху коляно. Или кръстосани глезени под стола.

И на мен така ми е най-удобно Grinning Много "недамски" пози, но какво да се прави, стига дрехата да позволява съм все така. Sunglasses
В офиса пък винаги единия ми крак е сгънат на седалката и общо взето седя върху него , не знам как но тази поза ме държи да не се изгърбвам пред компютъра.

Нося и много дълги поли и рокли( до степен да се влачат) и много къси явно според стандартите.
Напоследък двете ми най-експлоатирани поли са тези.

Като шанса да ми се види задника с дългата е по-голям, понеже си е доста дълга и забравя ли да я вдигна на някое стъпало- край

# 544
Сиси, роклята е страхотна, точно такава издирвам и аз. Тази материя е много по- конфортна за носене от денима. Имам панталон от нея, свободен, широк, не държи горещо.
Допреди година, две дълга рокля или пола не обличах, много ме дразнеше, все ми се мотаеше из краката, не ми беше удобно, но не знам какво ми стана, сега обожавам дълги рокли, много ми е приятно. Не знам на какво се дължи, на ЕГН- то ли, на килограмите ли? Вече най- късите ми поли са около коляното.
Ондин, това с оплитането на краката и аз го правя, все така седя, завързана на възел.

# 545
Аз също обичам тенсел. В момента съм с такава блуза с дълъг буфан ръкав. За роклята на Сисси обаче само предположих, че е такава материя, защото ми прилича на такава по снимките. Но няма как да съм сигурна, ако не я пипна.
Дългите и свободни надолу рокли и поли всъщност са най- удобното нещо в голяма жега - държат хладно, дават на тялото да диша и дориправят вятър навън. В африканските жеги миналия месец с дълга пола беше в пъти по-добре, отколкото с къси гащи, например, когато слънцето директно ти пече кожата. Аз ги нося направо с цел тези поли тогава точно. Лен, памук, коприна - дълги и да се веят по краката. Зимата - не. В този период съм с панталони.
...
Крака спрях да плета и кръстосвам от много години. Не е полезно за кръвоносните съдове и само поради тази причина съвсем умишлено и тенденциозно спрях да гоправя. Ако седя, си позволявам само да ги опъна напред и да поставя глезен върху глезен. Но най-често не правя и това. Ако съм с пола около коляно, просто ги събирам. Но рядко вече обувам такава точно пола. Или съм с  дълга, или с панталон. Отдавна си гоня основно удобството.

# 546
Judy, материята е тънка и мека ,на състава пише 98 % памук! Нямам представа дали е тенсел или не,но ми харесва като усещане върху кожата. Не е твърда и грапава като дънки.

# 547
  • Street of Dreams

Като шанса да ми се види задника с дългата е по-голям, понеже си е доста дълга и забравя ли да я вдигна на някое стъпало- край

Laughing Laughing Laughing

Това искрено ме разсмя и добре си го представих.

Хубави са ти полите.

Бидейки себе си, изобщо не се замислям дали е женствено или не как седя. Това по-скоро издава моментно настроение и е език на тялото - видите ли ме леко свлечена на стола с глезен върху коляно, значи ми е приятно и лежерно с вас и си изкарвам добре. Имам приятелки, седят само с прибрани колене и изпънати гърбове.

# 548
Извинявам се на всички, които се почувстваха засегнати от качената от мен снимка. С нея показах единствено прекалено къса пола, която видях по пътя си.
Аз лично нося поли над коляното 5 пръста, рокли имам и по-къси, както и дълги до земята. Но поли нося по-рядко тъй като ми се набират по краката или се извъртат на кръста и не ми е удобно да ги дърпам или въртя непрекъснато.
Краката ми са или кръстосани или силно раздалечени, подобно на мъж.

# 549
Здравейте момичета и аз да се включа в темата.
Поръчах си сандали на платформа , но реших че искам да ги нося в ежедневието с някакви дънки според вас дали ще е окей?

# 550
Аз много харесам сандали на платформа, чиято платформа е тип еспардили.
Все още нямам, защото .. и аз не знам защо тази грешка не е поправена. 😀
Бих ги носила на много неща, вкл. и дънки.
Във въпросния модел ме притеснява само това на пръстите дали няма да ти убива прекалено.

# 551
Аз много харесам сандали на ток, чиято платформа е тип еспардили.
Все още нямам, защото .. и аз не знам защо тази грешка не е поправена. 😀
Бих ги носила на много неща, вкл. и дънки.
Във въпросния модел ме притеснява само това на пръстите дали няма да ти убива прекалено.
Надявам се да не убива, имах такива сандали ,само че на ток обаче тип каишка отпред, бяха ми срязали крака чак.
Тук не се бях замислила обаче.

# 552
Да беше кожа, велур .. да се отпусне. Ама това на мен ми прилича на найлон/пластмаса и няма отпускане. 😀

# 553
Можеш да ги носиш с дънки, но този найлон ще ти разкаже играта.

# 554
  • София
прекалено къса пола, която видях по пътя си.
Ужас. Какво не е наред с един човек, че да му хрумне да снима по пътя си човек, който не му е харесал с нещо.
Най- откровено си казвам, че го смятам за много инвазивно и ако хвана някой някъде да ме снима без мое разрешение, ще му направя телефончето на сол.

Аз обикновено отпред се спъвам с дългите поли. Явно отзад дупето ми ги скъсява Joy

Общи условия

Активация на акаунт