Сърчице във мен тупти, през НОЕМВРИ 2021 то до мен ще спи!

• 41 981
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
тоя моя харесва много Ния , Ния е супер ноооо Нийче или Ниенце ме побърква чесно казано . Харесват ми много имена но предвид факта че съм и рускиня ми трябва и на двата езика да звучи и се пише по нормален начин .
И ми харесват
Мила , Мира , Амая , Амалия , Амелия , Матеа , Кая , Алина , Лора. И цирка е пълен защото не мога да избера име на нещо което не сум виждала и не знам как да асимилирам името с детето. Иначе и Ния има имен ден по коледа което е кажи речи близо до рождения ден нали .
Моя близка приятелка чака момиче и ще се казва Амелия..хубаво е, но от изброените харесвам Амая, Алина.. бих добавила Магдалена, а ако чаках девойка щях да я кръстя Алия.

# 646
Алина много ми харесва, то си е руско име де.

# 647
Алина е френско немско мо междо другото . Просто много хора в Русия се казваха едно време така . А и едно Айлин ни харесва но ни е страх да ме се подиграват с детето че е туркинче или нещо на национално ниво .Като цяло ми е трудно да се спра на нещо защото просто не мога да го свържа някакси . Не знам защо

# 648
Майките чакаши или вече имаши момичета какви имена измислихте или харесвате ?

Имам една София Simple Smile
Сега мисля за Лора,Бояна,Анабел,Лия...не съм се спряла на конкретно за сега.Името на каката щеше да е Стефания,през всички месеци така й казваме в корема,но като се роди и ми я показаха питаха как ще се казва,казах-София.Просто го изстрелях..та сега ще видя на какво ще спра като дойде

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 23:53 от jiraf4e86

# 649
Ние още обмисляме, защото след 2 седмици ще знаем пола на бебетата със сигурност. За сега обмисляме, ако са момче и момиче (понеже са двуяйчни и е възможно да са различни полове) Явор и Калина. Доста хубави български имена са. Мислихме и за две момичета, малко по-нестандартни имена Беатрис и Елиза. Като цяло имаме доста идеи, не смятаме да ги кръщаваме на някого от семейството. Ако нещо ни хрумне, най - много да направим някаква асоциация и да ги кръстим на нас си (на мен и мъжа ми).

# 650
И аз мисля че ше се спра чак като я родя че иначе не ми се връзва чесно Simple Smile Нак да кръстя дете без да го видя . Малко сложно ми е

# 651
Не знам дали ще имам достатъчно търпение да чакам, докато се родят😆. (поне аз) Може би с напредване на месеците, ще си дойде отвътре като знаеш, че вече идва време да дойде бебчето/бебчетата.
И аз мисля че ше се спра чак като я родя че иначе не ми се връзва чесно Simple Smile Нак да кръстя дете без да го видя . Малко сложно ми е

# 652
Момичета, сега дайте предложения и за мъжлетата 🙃🙃🙃 Ние още не сме се измислили. Харесвам Адриан, Кристиан, Самуил..

# 653
Интересното е, че съм мислила предимно женски имена, но не ѝ мъжки. Може би Кристиян, Явор, Антъни, Борислав,Михаил. Изобщо пък и не съм си помисляла за най-често използваните имена като Димитър, Георги, Петър, защото прекалено често се използват и някакси не ми допадат.
Момичета, сега дайте предложения и за мъжлетата 🙃🙃🙃 Ние още не сме се измислили. Харесвам Адриан, Кристиан, Самуил..

# 654
А защо не Антон вместо Антъни? Явор и Калина са страхотен избор! Няма смисъл, според мен, чужд вариант на българско име, още повече, че звучи смешно с българско презиме и фамилия. Скоро имаше един Дейвид Чучев в Последният печели...

# 655
Ние избрахме за име Мила.

Ние също Blush
Направих списък от 20 имена със значения и имени дни, моят мъж от тях ми отбеляза 5 негови фаворита и стиснахме ръце на Мила. Още повече, че синът ни иска да е Миа, но на нас не ни достига нещо в него. А освен, че имения ден е близо до термините ни 8.11, трите значения на името са: на слвянски - мил, добър, на иврит - дума, слово и на испански - от думата milagros (чудо). Heart Eyes

# 656
Привет от мен , момичета! Малко със закъснение се включвам в темата. Бременна съм с първо детенце - момче след ин витро. Терминът според трансфера ми е на 30.11, а според ПРМ е на 01.12., но със сигурност ще е ноемврийско бебе. И понеже сте на темата с имена , ние сме си харесали три с буква М, тъй като и двете баби започват с нея- Марио, Матей и Марко.
И едно предложение към Бочинка - Алесия .
Сега се връщам да дочета темата, че почти я презполових.

# 657
Marchelsi ,

Благодаря, че сподели списъка, както и на другите момичета за съветите.
Чакам още малко феталната да мине и ще се захвана със списък и с покупки. Като цяло, първоначално на едно новородено му трябва спокойна мама, любов и креватче, където да спинка. Heart
Разбира се, ще вземем предварително всичко необходимо.

За имена ние още не сме обсъждали. Още не знаем пола на бебо. И двамата харесваме името Александър за момче и знам, че ще го кръстим така, ако е момченце. Ако е момиченце... ще мислим.
Само знам, че няма да кръщаваме децата си на близки.

# 658
Явор и Калина, тази комбинация много ми хареса! Аз съм родом от Трявна и часовниковата кула “пее” всяка вечер един стар шлагер по Славейков за Явор и Калина Simple Smile
Иначе моите двама батковци са Велин и Михаил. Името на бебка- Мила- малко ще се доближава до малкия батко и ще празнуват имен ден заедно, но не ми пука, имената като ми легнат на сърцето- това е Simple Smile обмислях Магдалена, обаче семейният съвет единодушно избра Мила. Хубаво е да е нещо дето като го кажете да става ясно как се казва детето, че имахме всякакви засукани в градината на баткото и бяха все едни големи недоразумения и мамите се сърдеха и дразнеха.

# 659
Алесия е жестоко но моя мъж го асоциира с чалгаджийката Алисия и като цяло ми е тегово с избора на име с него . Аз избирам хем по интересни хем не такива дето не можеш да ги кажеш и прочетеш . По принцип през всичките години си мечтаех за една София но просто станаха многи милите Софии и търся нещо по не толкова често срещано но и лесно за четене де Simple Smile
Той много иска Ния , но чесно казано и това кратко име хората пак ще го засучат в Ниенце и не схвашам защо се като то и без това е три буквено.
Иначе за мъж харесвахме Теодор , Матео, Марк , Денис , Макс, Миро
Привет от мен , момичета! Малко със закъснение се включвам в темата. Бременна съм с първо детенце - момче след ин витро. Терминът според трансфера ми е на 30.11, а според ПРМ е на 01.12., но със сигурност ще е ноемврийско бебе. И понеже сте на темата с имена , ние сме си харесали три с буква М, тъй като и двете баби започват с нея- Марио, Матей и Марко.
И едно предложение към Бочинка - Алесия .
Сега се връщам да дочета темата, че почти я презполових.

Общи условия

Активация на акаунт